Çocuklu ve duzenli

zor bee güzelim.öncelikle kendine iyi bir elektrk süpürgesi al.sonra mutfağı banyoyu wc yi temiz tut.evin durumuna göre süpür sil bence senin için şu aşamada yeterli olmalı.çocukla çok zor.gittiğin evin hanımı çalışmıuyorsa çok zor değil ki belki yardımcısı vardır bilemezsin.haftada 3 kere kadın alanları biliyorum

cocuklarla zor, ama imkansiz degil. ama olan size olur, stres yaparsiniz ( aaa, ben!) orasi kaldi, burasi olmadi derken, dinlenecek zaman kalmaz. siz en iyisi elinizden geleni yapin, gerisine takilmayin okadar. bebis iyice buyuyunce duzen dahada uzun omurlu olur ;-)

olmaz ki hem sigara hem facebook hem temizlik çok dikkatin ve enerjin dağılır

salonu süpürüyorum geçen pazar.sadece süpürme silmeyi sonraya bıraktım.hızlanmak için koluma saat taktım.20 dakikada bitti bitti dedim.40 dakika sürdü :)) ama saat hızlandırdı beni

Işıldaması Birşeyin altını, üstünü, içini temizlemekle alakalı . yani genel temizliğinde ;gardrobun içi , eşe çektirip altını , sandalye koyup üstünü temizlersen , çamaşırı topladığında ütülü koyarsan . Mikrodalgan var diyelim yağçözle içini dışını kaldırıp altını . Zor iş . Perdelerin sık yıkanması , iç camların sık silinmesi evin kokusunu ferah yapar , koltukların temizliğide .. Yoksa silmekle süpürmekle temizlik olsa . Dün banyo temizleme günümdü , porçözü suyla karıştırıp fayansları yıkadım , banyo dolabını düzenledim. Dolabın içini sildim , klozeti çamaşır suyuyla köpükledim . Aynayı kuruladım. Paspasını makinaya attım . Bunu haftada 1 yapıyorum. Ama günlük normal silme. Zor

Yengem titizdi . Annem dediki hele boyası badanası gelsin o zaman belli olur , evini badana yaptı kocasıyla ,çocuk yapınca belli olur dedi 2 çocuklu gıcır gıcırdı , çokta hamarat 1 kez evini dağınık görmedim 2 çocuklar büyüdü şimdi 3.yaptı ...

bebeginiz varmıs o kadar kimyasal urun kullanmayın bence,
ben limona karanfilleri batırıyorum, onu da eve asıyorum, hem hos bir koku veriyor hem de evin pis havasını temizliyormus gibi geliyor bana.
ayrıca cok dekoratif duruyor ; )

ancak "fazla" dogal yasamak saglıklı oldugu kadar sakıncalı da olabiliyor, dısarıda surekli oturup kalktıgımız yerler temiz olsun dedigmizde kimyasal kullanıldıgını icin cocugunuz oralara dokundugunda anında alerji olabilir...
eger cok steril ortamda yetismisse yine benzer bicimde mikroba karsı da cok duyarlı oluyor (bebek odasına galosla girmek gibi ki doktor tanıdıklarım asla onermiyor)
ortasını bulmak lazım bence.

Dogru aslımda

Üzerinde toz alma mendili mi yazıyor? bende merak ettim ilk defa sizden duyuyorum.
Sizi alıntılayıp soranlara cevap vereyim.
Islak mendil değil, toz alma mendili. Ve evet üzerinde aynen böyle yazıyor. Koyu kahve ıslak mendil ambalajı gibi bir ambalajda. Markasını hatırlamıyorum. Bimden alıyorum ben hep, başka marketlerde var mı bilmiyorum. Bime de ayda bir falan gelir, görünce toptan alıyorum 4-5 paket. Kokusu yok denecek kadar az. Silerken pek duymazsınız. Güzel toz alıyor.

limon ve karanfil güzelmiş. misafirler geleceğinde yapayım. kimyasallara alerjim var. çokta steril büyümedim ama başıma gelecekmiş demek ki...

yok ya yalnız sirkeyle yıkıyorlarmış. o haberi bulursam koyayım :). durulama suyunu biliyorum...

no poo (şampuansız saç yıkama) bu bahsettiğim şey

önce karbonatla arındırmayı yapmanız lazım,
sirke yine durulama olarak kullanılıyor,
sonrasında sadece "su" kullanıyorsunuz.

benim yaptıgım bu sekildeydi etkisini de gordum aslında ama sonra tekrar kopurtmeye basladım, seviyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…