- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
eee cnm yani bu kadın gezse ne kadar gezecek bizim gibi hergüün 08-18 arası gezemez ya. haftanın 4 günü gezse kalan 3 günde yaptığı temizlik yetr. mesela düşün sabah erken kalıp saat 12 kadar bütün işini bitirip evini pürüpak birşekilde bırakıp gezmeye gier. bizim var mı o şansımız. ben dün saat 18:00 eve girdim yemek yap yemek ye bulaşıkları topla eşimle biraz konuş derken dayanamadım saat 10 da uyudum. bugün desen gene aynı bak ev temizliği adına yapabildiğim birşey yok böyle günlerde ancak hafta sonu...hamile olmasam belki birkaç iş yaparım ama ne bileyim zor oluyor çalışan kadının derdi farklıdır.Yok çalışmıyor ev hanımı ama baya geziyo da
Çok gibi görünmüş ama o kadar çok kullanmıyorum. Oda parfümü zaten oturduğumuz ve uyuduğumuz alanlardan uzakta, hava akımının çok yoğun olduğu bir noktada. Yarım saate ayarlı.ay o kadar kimyasal parfüm kullanmayın. hasta olursunuz....
(parfüme alerjim varda, doktorumla da görüşünce normallere de dokunur oda parfümü demişti)
Sizi alıntılayıp soranlara cevap vereyim.
Islak mendil değil, toz alma mendili. Ve evet üzerinde aynen böyle yazıyor. Koyu kahve ıslak mendil ambalajı gibi bir ambalajda. Markasını hatırlamıyorum. Bimden alıyorum ben hep, başka marketlerde var mı bilmiyorum. Bime de ayda bir falan gelir, görünce toptan alıyorum 4-5 paket. Kokusu yok denecek kadar az. Silerken pek duymazsınız. Güzel toz alıyor.
internette gorsel var mı diye yazdım ve buldum :)bebeginiz varmıs o kadar kimyasal urun kullanmayın bence,
ben limona karanfilleri batırıyorum, onu da eve asıyorum, hem hos bir koku veriyor hem de evin pis havasını temizliyormus gibi geliyor bana.
ayrıca cok dekoratif duruyor ; )
ancak "fazla" dogal yasamak saglıklı oldugu kadar sakıncalı da olabiliyor, dısarıda surekli oturup kalktıgımız yerler temiz olsun dedigmizde kimyasal kullanıldıgını icin cocugunuz oralara dokundugunda anında alerji olabilir...
eger cok steril ortamda yetismisse yine benzer bicimde mikroba karsı da cok duyarlı oluyor (bebek odasına galosla girmek gibi ki doktor tanıdıklarım asla onermiyor)
ortasını bulmak lazım bence.
Malesef yok, son gittiğimde markette de yoktu o yüzden yardımcı olamıyorum.Sephora evde varsa fotosunu koyabilir misin rica etsem?
Ve fiyatı nedir bunun
ben bunu bulmak için bütün bimlere bkayımMalesef yok, son gittiğimde markette de yoktu o yüzden yardımcı olamıyorum.
Ama bu ürüne sadece benim denk gelmeme çok şaşırdım. Neredeyse 2 senedir kullanıyorum. İsmi de hiç aklımda kalmamış. Detaylı tarif ettim ama görünce tanırsınız muhakkak. Üzerinde de yazıyor zaten toz alma mendili diye.
3,5 lira fiyatı. Yanılmıyorsam 25 tane var içinde.
chakra diye nevresim havlu ve bilumum ev Eşyası satan bir marka.Madame Coco gibi.Internette satışı var.Izmır de ve Istanbul da var mağazası diğer Şehirleri bilmiyorum.Ancak hamile ve bebeklere Zararlı diye bana ürünü tavsiye etmemişlerdi, almadım ama kokular çok Hoşuma gitmişti,ileride almayı düşünüyorum.Çamaşırlar icin chakra markalı sprey varmis utuden once çamaşıra sıkınca cok guzelkokuyormus ama nerde satılıyor bilmiyorum
Malesef yok, son gittiğimde markette de yoktu o yüzden yardımcı olamıyorum.
Ama bu ürüne sadece benim denk gelmeme çok şaşırdım. Neredeyse 2 senedir kullanıyorum. İsmi de hiç aklımda kalmamış. Detaylı tarif ettim ama görünce tanırsınız muhakkak. Üzerinde de yazıyor zaten toz alma mendili diye.
3,5 lira fiyatı. Yanılmıyorsam 25 tane var içinde.
bir akım çıkmış millet saçını da sirkeyle yıkamaya başlamış.
Evet aynen öyle.Karbonatın,sirkenin kullanım yelpazesi çooook geniş.Artık biri bişey dese "kesin bu ikisi çare oluyordur araştır" diyorum Kanseri bile iyileştiriyormuş
aman o kanser ve karbonatı yazmayın. karbonat küründen sonra babamın kanseri metastaz yaptı...
ya boşverin ya bırakın dağınık kalsın evlerimiz
bizim gibi dağınıkların moralini bozuyorsunuz ,
dağınık olun dağınık olalım hepimizevi toplamakla uğraşmak yerine kendimize çocuklarımıza zaman harcayalım mutlu olalım
konu ne ütopik geldi benim için, çocuklu ve düzenligerçi ben bekarken de düzensizdim bu artık benim karakterim
konu sahibi evi temizledikten sonra şu kokulu çubuklar var ya onlardan koy eve. English Home'da satılıyor, ev mis gibi kokuyor ve temiz hissi uyandırıyor..
bende denemiştim bir ara.sirkeli suyla duruluyordum o zaman inanılmaz güzel oluyordu ama sonra üşendim bıraktım..ilk duş aldığımda yapayım tekrar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?