Çocuklu ve duzenli

bende böyleyim ayarsızız :)

Bana da annem hiç yaptırmamıştı şimdi diyorum keşke yaptırsaymış. Saatlerce uğraşıyorum hala da öyle ciddi temiz olmuyor.
Ben bir markete gidiyorum, eşim başlıyor temizliğe bir geliyorum evin temizliği bitmiş üstelik pırıl pırıl. Nasıl oluyor cidden? Benim bir odayı temizlediğim zaman zarfında koca evi nasıl pırıl pırıl yapabiliyor?
Yetenek ve beceri tamamen...

bir buçuk yaşında kızımla olan ev toplama serüvenimiz çok da uzun sürmüyor
çümkü hepyarıda kalıyor
ya uykusu geliyor ya karnı acıkıyor
zaten bir hafta sonu temizlik yapabiliyorum
onu da yarı yamalak
hem çalışan hem çocuklu olp temizlik yapmak lüks lüks
genede pis değil dağınığım

yada bilmiyorum pismiyim

kızım uyanıkken evi toparlar süpürürüm
uyuyunca siler toz alırım
oyuncaklarını kızıma toplatırım
alışkanlık haline geldi artık ben demeden toplar artık
yemegimi akşamdan planlarım
sabaha pişirmesi kalır

Bence esinizle is bolumu yapin. Temzligi iyi yapamiyo olabilirsiniz ama meselautuyu iyi yapiyorsunuzdur.siz onu yapin esiniz temizligi yapsin.ben de iyi degilimdir ozellikle toz alma konusunda.ama yetenek mi bilmiyorum benim adam piril piril yapar hic benim yaptigim gibi olmaz.o yuzden o yapar o tur isleri ben de baska isleri yaparim..

ya benim evde güzel kokmuyor temizliği yapıyorum ama olmuyor özellikle mutfak lavabomdan kötü koku geliyor birde sabahtan akşama kadar işyerindeyiz kapıyı açınca yüzüme sıcaklık+pis bir koku geliyor ilk işim camları açıp heryeri havalandırmak oluyor ama yinde içime sinmez. birde çamaşırlarımda güzel kokmuyır kullandığım vernelin pembe yumuşatıcısı deterjanım omo ariel kosla ne bileyim kokusu 1 gün içinde gidiyo çamaşırmarımın. heryere lavanta döktüm hala burnum kokudan arınmadı. başka ne yapabilirlim bilmiyorum.

vileda suyuna bir kaç damla parfüm damlatmak işe yarıyor
yanlız görünen yerleri değil görünmeyen yerleri silin çocuklarınız için zararlı olabilir
mesela halıların altını gibi koltukların arkası gibi

Çamaşırlar icin chakra markalı sprey varmis utuden once çamaşıra sıkınca cok guzelkokuyormus ama nerde satılıyor bilmiyorum

Üzerinde toz alma mendili mi yazıyor? bende merak ettim ilk defa sizden duyuyorum.

ay o kadar kimyasal parfüm kullanmayın. hasta olursunuz....

(parfüme alerjim varda, doktorumla da görüşünce normallere de dokunur oda parfümü demişti)

kokusu var mı?

bir akım çıkmış millet saçını da sirkeyle yıkamaya başlamış.

aynı cümlede bile anlaşılmaz bir halde
cocuklu ve düzenli
olmaz arkadaş

ben titiizim yani iyi temizlik yaparım, ama o her aldığını yerine koy kısmını ben yapsam ben colugumu cocugumu bırak tuvalete bıle gıdemem
bende rahatsız oluyorum ama artık yapıcak bısey yok
bu bence tamamen cocuklu olusumuzdan
yoksa bende bılırdım evı 2 kirhem bir çekirdek bırakmayı ama

cocuksuz ınsanlara bakıyorum onların evı öyle

ondan hemen bnde alacam bazen üşeniyorum toz beziyle sil bezi temizle tekrar sil falan öyle bişey varsa süpermiş

ilk defa duyuyorum bunu resmi falan varmı kullan at şeklindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…