Çok açıksınız ,giyinin !

Allah allah smdi herkes belediye dağıtmış bikini üstü kadar kısa tisrt ve tayt giyip sokaklarda geziyor siskosuda zayifida sizin askılı hicbiseymis komsunuzu ankara sokaklarına davet ediyorum

Rahatsız olan kendileriyse çıkmasınlar balkona kimseyide görmek zorunda kalmazlar. Bide millete karışıp ne yapacaklarını söylüyolar pes.

ben olsam straplezle mini etekle çıkardım bu kez.

asla böyle baskılara geri adım atmam. eşinin gözünü bağlasın o zaman senin üstünü bağlayacağına terbiyesiz.

O zaman okumayabilirsn mesela
Elbette o bunu sunu dedı dıye olacak konu
Daha kimseyle vahiy yoluyla iletişim kuramıyoruz
Üzgünüm bir dahakine senınde tatmın olacagın bır konu açarım
Yorum beğenmeyince ben ahahah niye konu açıyorsun o zaman tabi ki yorum yapıcaz te Allahım ya

İnadina her gun balkona cikin, istediginiz gibi giyinin. Saten gecelik fikrine katilsamda abarti olur derseniz şort+askılı giyin tayt giyip pilates yapın vs.
Kudursun çatlak kadın.

Kıskançlıkta nirvana. Ama iyi had bildirmişsiniz.

Kadınlarımız ve pek kıymetli kocişkoları.
Size ya da başka birine karışma hakkı yok. İsterseniz anadan üryan dolaşırsınız evinizde. Kaldı ki hangi bir kadını kontrol edecek. Kocanı fanusta besle ya da sigarayı içerde içsin deseydiniz.
Ne güzel kafalar ne güzel insanlar

Yallah arabistana sözü zamanında bir siyasetçi tarafından söylenmişti ve başörtülü üniversite okumak isteyen kızlar için kullanılmıştı. Bunun burada kullanilmasi çok yersiz.

Kocası zıkkım içsin. O zaman arkasını dönerek içmeyi öğrensin. Öyle bön bön bakarak balkonda sigara içilmez, rahatsız oluyorum " deseydiniz.

Eskiler hep balkonda oturduğunda arkalarını dönerek otururlardi.. Adam başka bir şey.

Yallah arabistana sözü zamanında bir siyasetçi tarafından söylenmişti ve başörtülü üniversite okumak isteyen kızlar için kullanılmıştı. Bunun burada kullanilmasi çok yersiz.
Yallah Arabistana :)

Yaaa ne geri kafalilik istersen sutyenle cikarsin ben senin yerinde olsam inatlarina etekle cikardim

O dönemi yaşamamış birinin bu kadar rahat olmasını normal karşılıyorum. Ben bilmeden kullanan vardır diye yazdım.
Ağzına sağlık söyleyenin. Ne zaman söylense cuk oturuyor zira... Yallah Arabistan'a :)

Ne kadar terbiyesiz insanlar var ya! Kocasının gözü dışarda diye insanlar kendi evlerinde onun istediği gibi giyincekmış. Oldu canım başka isteğin deseydiniz.

Yarın bu evden de taşının der bu densiz.

Iyi yapmışsın gitsinde Arabistan da yasasin ne kadar ayip ya bende olsam çok sinirlenirim akillari bir baska calisiyor bazi tiplerin anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…