Normal arkadaşlarmış dertleşiyorlarmışPeki kadın neden hala eşinizden uzak durmuyormuş? İyi niyetli bile olsa bir aile onun yüzünden darmaduman oluyor, buna rağmen neden irtibatı kesmiyormuş bukadar temizse?
ben mi bir şey dememiş diyorum
9 ay önce bana onun ismiyle seslendi uykusundanasıl yani?
ben etmedim sanırım başkasıSiz konuyu kapamıssınız zaten?
İki de bir niye yöneticiye sikayt ediyorsunuz ki
Aynı evde yasamaya devam etmeniz,bi halt yiyosa bile bunu sizin kabul ettiğiniz anlamına gelir
Kocası bu durumdan haberdar mı aceba merak ettim.Normal arkadaşlarmış dertleşiyorlarmış
9 ay önce bana onun ismiyle seslendi uykusunda
Sizin kendinize gelmeniz için füze değil atom bombası şartYorumlar muhteşem acımayın füze de atın:) valla kendime geldim. Bu konuyu bitirmeliyim yoksa ne yoluma ne bebeğime bakamıyorum..
Yorumlar muhteşem acımayın füze de atın:) valla kendime geldim. Bu konuyu bitirmeliyim yoksa ne yoluma ne bebeğime bakamıyorum..
Kesinlikle ben anlamıyorum neden kör oldum bu kdreşiniz sizi bebeğinizi düşüneceğine elin kadınını düşünüyor bir de gece uykusunda o kadinin adini sayikliyor daha hala vicdan yapiyorsunuz.
yapmayın allah askina size de yazık bebeğinize de.
Sizin kendinize gelmeniz için füze değil atom bombası şartşaka biyana cidden gözünüzü açın kurtulun bu adamdan, hala vicdan yapıyosunuz.
evet ama ben dertleşmek için anlattım demek kadın doldu anlattı. Ennnnn başa geri döndük. Sağol yorumun içinEskiler bu kadar karışık durumlara' dallas gibi' derlerdi ya aynı öyle olmuş. Kadın da evli. Iftira atılmış olsa diyelim. Ben o kurumu ayağa kaldiririm. sizde nasibinizi alirsıniz. 1 yil geçmiş hala atilan sozde iftiradan dolayı dertleşiyorlar. Üzüntüleri gecmemiş ... eşiniz duzeltmek için hic birsey yapmiyor. Esiniz normal degil zaten. Size gelirsek, yakalamizsiniz mesajı ,patronuna şikayet etmissiniz , boşanmayı kesinlikle duşünmuyorsunuz, annesini doldurup yeniden şikayet ettiriyorsunuz. Durumu nasıl düzelteceginizi düşünuyorsunuz falan. Sizin ruh haliniz iyi değil. Mutlaka yardım alın. Birakirsam yıkılır , düzelsin oyle boşanicam demek normal değil.
Bence de vallahi atom bombası da olur beni bi kendime getirin nerdeyse aralarını yapıcam :)
Ah bu ben kendimi nerelere koysamŞaka gibi bir konu.. demekki yönetici olacak adam da anladı bunların ne mal olduğunu ki tavırlarında kararlı davranıyor hala.. kocam beni bir nevi aldatacak, şikayet ettim diye birde bana trip yapacak kalkıp ay kabak yine başıma kaldı diyeceğimulan geberin deyip hayatı zindan etmek yerine kocan trip atıyor diye dertleniyormusun?
Film gibi ilerde komedi film çekicem :Syapmışsınız zaten oturup dertlesiyorlarmis daha hala yoneticiye söylesem mi rahat biraksa diyorsunuz :)
Bence de vallahi atom bombası da olur beni bi kendime getirin nerdeyse aralarını yapıcam :)
AynenBence de vallahi atom bombası da olur beni bi kendime getirin nerdeyse aralarını yapıcam :)
vallahi adamın peşinde değilim. Adam kafay yedi mantıklı değil delirdi.valla fake misiniz diye tüm mesajlarınızı okudum
ya çok istikrarlı mesajlar yazan sistematik bir fake hesap ama bu kadar boşa kimsenin zaman harcayacağını da düşünemiyorum işin aslı. Yani inanamadım bu kadar yani bişey diycem ama neyse böyle olmanıza inanamıyorum.
ay adam ortada yok ki
26 mayısta mesaj atmışsınız kesin boşanıyorum ne körmüşüm diye
e şimdi ne değişti ya? neden hala adamın peşindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?