Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta milletin ayak kokusu sindi halıya.Hayır abartmıyorsun.
Ayıp yaptığı.
Bu yıl yıkatmayı düşünmediğine göre çokta titiz değilmiş zaten.
kadın kalpten gitmiştirKesinlikle katılıyorum. Sonuçta milletin ayak kokusu sindi halıya.
İtiraf ediyorum halılarımı 15 günde bir siliyorum ve suyun rengi her seferinde değişiyor . Bu demek oluyor ki halılar 15 günde kirleniyor. Demek yeterinde temiz biri değil ki yıkatmadan kaldıracakmışKesinlikle katılıyorum. Sonuçta milletin ayak kokusu sindi halıya.
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta milletin ayak kokusu sindi halıya.
Hayır yani ben bir de çok hassasım bu konularda. Çocuğum yüzünden kimsenin evi dağılsın kirlensin istemem çocuğu anneannesine falan emanet eder öyle giderim. Ama çocuğu görmek isteyen onlar, istemeden kaza yaşanınca aşırı tepki veren onlar... 9 buçuk aylık bebek yani put gibi oturmaz ki. İstemiyorsan ne çağırıyorsun. Kalabalığı ve yabancı kişilerle aynı ortamda bulunmayı da sevmediğimi biliyorsun niye davet ediyorsun. Gitmeyeceğim istese de bir bahane uyduracağım gitmeyeceğim artık.Şu hastalık derecesinde titiz teyzelerden fenalık geldi artık bana , tepki göstermeyin lakin bir daha çağırırsa kibarca geri çevirin derim , ne deseniz huylu huyundan vazgeçmeyecek nasıl olsa. Ayıp etmiş ama siz hiç te kafanıza takmayın , çocuk bu , dökebilir de , saçabilir de , kusabilir de .
Evet çok büyük aptallık etmişim. İşte haketmeyene böyle kıymet veriyoruz. Bir daha asla.Ayıp etmişler, iyi de olmuş ki milletin gözünde bir halı kadar kıymetiniz yokken, siz "Sevsinler, görsünler" diye uyuyan bebeği uyandırmaya kadar sormuşsunuz. Lütfen, çocuğunuzu kimsenin keyfine oyuncak etmeyin, bunu söylemek istedim esas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?