Çok alındım, ben mi abartıyorum?

çok titiz ama halıyı yıkatmadan kaldırcakmış yıkama parasını verde çenesini kapatsın
Benim de aklımdan geçiyor. Eğer bir laf duyarsam arkamdan konuşursa parasını vereceğim.

O tarz insanların evine gidince bende çok tedirgin olurum
Ama ne var bunda şimdi herşeyin kolayı var kalp kırmaya degermi sizce
Bencede değmez

kadın obsesif kompulsif ve bu okb titizlikten yana ise zaten evine girenlere galoş geçirmediğine dua edin bu bir hastalık fakat çok büyük ayıp etmiş..
bence ne evinize davet edin ne geleceğim diye haber ederse kabul edin ne de bir daha evine gidin.

Evet çok büyük aptallık etmişim. İşte haketmeyene böyle kıymet veriyoruz. Bir daha asla.

Hak etme meselesi değil bu, çocuğunuzdan ötesi yok kim olursa olsun ister fizandan 2 dklık görmeye gelsin, kıyılmaz bebeciğe, hiç olur mu? Onu demek istiyorum, yazınızda esas o kısım tuhafıma gitti, yani öyle "Ayıp olur göresileri var, aman sevsinler" filan yapmayın, en kıymetliniz o sizin. Bunlar değil başkaları da olsa yapmayın.

İyi olmuş döküldüğü işte, sallayın, üzülmeyin de. Konunuzda üzüleceğiniz tek nokta, bebeğinizi uyandırmak, uyku sersemi hoppala ettirtmek olurdu ki olmamış.

İşte aradığım yorum.

Haklısınız. Aslında zaten içimden gelmeyerek teklif etmiştim uyandırmayı. Samimi değildim. Kıyamayacaklarından çok emin olduğum için öyle bir teklifte bulundum. Ama uyandır deselerdi kucaklayıp getirmek zorunda kalırdım. Anlık bir hata işte.

Ben kendimi biliyorum.. "Bile isteye dökmedik. Zaten üzüldüm bi de siz böyle söyleyince çok gücendim aşkolsun" der kalkardım..

Ayrıca uyuyan bebeği uyandırıcak olmanıza da çok takıldım. Ben babasına bile uyandırtmazdım. Bi defa kaynanamlar yaptı o hatayı 2.ye izin vermedim. Yazık huzursuz oluyolar. 2 mıncıklıcaklar diye bebek mi uyandırılır..

kesinlikle ayıp etmişler. çenesini tutup mır mır etmeseymiş keşke.. siz de bu vesileyle bi tık uzak durmuş olursunuz.. görüşmeme sebebinizi de ''bebeği halıma kahve döktü'' ben de surat astım söylendim ona darılmıştır diye söyleyemez sonuçta soranlara

Kadının halısını yıkatmaya vermeyi siz teklif edin.Ama 1 yıl yıkatmayacağına göre pekde titiz değilmiş kendisi.sizi kızı gibi seviyor ama laflarıda güzel sokmuş.Bir daha o kadının evine adımımı atmazdım.Ayrıca çokda görgüsüzmüş bir halı için bu kadar laf yapmak görgüsüzlüktür bence.

Abartmıyorsun, çok ayıp etmiş.
Halı yani bu altı üstü, bebekten önemli değil. Yavrucağına bir şey olsaydı Allah korusun o zaman ne olurdu, halı malı gözüme gelmez bebek önemli.

bnm salon halım krem renk ve ortasında kocaman bi yag lekesi avr bua rada 7 aylık evliyim daha misafirimde cok olur.
çıktıgı kadar cıkardım ugrastım simdi yıkamaya gitmeyi bekliyo.
yapan kişide yegenim. ablam utanmasın üzülmesin diye boşver yıkanı cıkar fln dedim inşallah cıkar

Ben normal bir şekilde titiz olduğumu düşünüyorum her gün olmasa da 2 güne bir mutlaka temizlik, haftada bir gün de detaylı temizlik yapıyorum. Ama kadın beni beğenmiyor. Yakın hissettiği için de çekinmeden söylüyordu alınmıyordum. Ama bu olay çok fazla geldi. Sanki bilerek döktük.

Terbiyesiz kadın halı dediğin şey yerde olur ve başına herşey gelebilir! Ya beyaz halı kullanmayacaksın,ya da misafir getirmeyeceksin beyaz halıcığının üzerine! İçimden ben de sinir olurdum halının kirlendiğine ama o kişiye kızmak haksızlık olur diye asla belli etmem.Yıkama parasını ver de utansın biraz terbiyesiz kadın yaa

Aynen 7-8 aylık evliyken benim de kocam demliği düşürmüş. Benimki de krem ağırlıklı. Kaç defa sildim geçmedi en son yıkamaya verdim ama daha açıp bakmadım. Ev değiştirdik boşta kaldı o halı.

bi halı için cidden sacma tavırlar :) ayak altında olan bişey tabikide kirlenicek madem o kadar temiz evine misafir cagırmasın
iyi niyetinizden gitmişsiniz ama bence gerekte yokmş söylemeden geçemiccem görmek isteyen eve gelsin.
egçen bzde bebek görmeye gittik uyuodu beşike azıcık baktık o kadar

Benim anlamadığım şu;
Yıllardır tanıltığınız, haftada bir görüştüğünüz kişinin huyunu suyunu bilirsiniz. Size karşı böyle davranmadıysa bile başkalarına davranırken görmüşsünüzdür. Başkasına yaparken aman iyi titiz kadın, size yapınca mı sorunlu oluyor.

Genel olarak bu teyze gibi insanlara sinir olsam da böyle tek bir davranışı ile eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Sonuçta yıllardır dostluk etmenizin bir sebebi olmalı değil mi? Belki bu kusuru dışında çok iyi birisidir bilemem. Benim dostluk edeceğim birisi değil, ama ben benim çocuğa gelene kadar çok daha önceden bu kararı verirdim. Bir başkasına da böyle davranması kafi.

Halıyı siz yıkatın.
Haklısınız.
Kadın kesin uyuyamıyordur günlerdir
Ayrıca evinize davet etmeyin.
Gelmek isterse de çok titizim halılara ayak kokusu işliyor diyin.
Terbiyesizlik ve görmemişlik resmen

Eşya insan yaşamını sürdürmesi için gerekli olan seylerken insanlar eşya için yasar olmuş..Tabiki de çok haklısınız hatta bize soyledigini şekilde konusu açılırsa kendisinin yüzüne de söyleyin ölürseniz arkanızdan fatihayı hali koltuk okumayacak sizi sevenler okuyacak deyin..Hiç sevmiyorum böyle şeyleri maddi şey için asla kirmam kimsenin kalbini..
Oturma odamin halısı pastel boyayla boyanmıştı arkadaşımın oğlu boyadı yıkamaya verdim yine çıkmamış çıkmasın çok mu önemli altı üstü bir hali..
Geçen yıl üst komsum gelmişti oğlu 2 yaşındaydi çocuk annesi yukarıya çıktı diye ağlamaya başladı ağlarken de kustu ben annesi görmesin mahcup olmasın die kendim temizledim annesi gelene kadar hala da haberi yoktur o gün oğlunun bizde kustugundan:) Hiç ama hiç sevmiyorum eşyaya değer veren insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…