Çok alındım, ben mi abartıyorum?

Ben de sabahtan beri o yüzden kendimi yiyorum.. görmek isteyen gelsin değil mi? Hata bende ki iyi niyetli davrandım kızcağız madem istiyor görmeden gitmesin dedim ama bana ne. Aptallık kafam.

O kadar laftan sonra ne tepki verdin?
Ben olsam "Kusura bakma tekrardan, Allah beter kazalardan saklasın ben kalkıyorum müsadenizle" der giderdim bir daha ararsa gelmek isterse temizlik yapıyorum müsait değilim derdim o çağırırsa da yok ben gelemiycem bi yerlere birşeyler dökülür falan hiç laf işitesim yok derdim hiç bahane uydurmazdım dan dan söylerdim çünkü konuyu okuyunca yok artık dedim kadının lafları yenilir yutulur gibi değil.

herşeyden öenmlisi evladınız bence cocugunuzu bazılarının keyfi için uykusundan etmeyin en kıymetliniz oo ve büyümes, ,çin uyku cok önemlidir benimde var beebğim uyuyorsa odasına bile kinmseyi sokmam gelelim komşunuza yaptığı tavır abartı olmuş halısını yıkatöayı teklif edebilirsin dahada gitme kibarca reddet insanlık hali kaza olabilir kimse isteyerek yapmaz ve 1 sene bekleyen halı içinde komşunuz titizde değilmiş göstermelikmiş canınızı üzmeyin hiç

Bence mesafe koysaniz dahi neden koydunuzu bilsin ve bu duruma kırıldığınızi söyleyin.en azından anneniz bari bilsin ve iletsin.siz çok ince ve karşı tarafı fazla düşünen birisiniz belliki.teyzede iyi bir hanım ama bu tarz aşırılıkları var demekki.ona Gore davranirsiniz

Niye cocugunuzu haftada iki yada kızı gitmeden seviyor .Sevmesinler benim çocugumu .Şart mı bide kendiniz getireyim götüreyim ne münasebet .Kimseyi yaklaştırmam .
Hergeldiginde hasta ,nazar oldu ,huyu degisti vs vs göstermeyin madem .

Ben okurken kızınıza üzüldüm.Allahtan bişey olmamış.çok ayıp yaptığı :S

Aslında senelerdir tanıyıp dost olan gidip gelen annem ve rahmetli babaannemdi. Ben bekarken misafirlik bilmezdim onlara da gitmezdim haliyle. Ama geldiği zaman usul gereği otururdum onlarla. Misafir diye. Ben doğumdan sonra biraz daha yakın oldum gidip gelmelerim o zaman başladı. ama sırf biri kazayla bir yeri kirletti diye bu kadar kırıcı davrandığını hiç şahit olmamıştım böyle biri olduğunu bilseydim asla da samimi olmazdım.
Sadece bir sefer komşunun oğlu bisküviler dökerek yemiş o yüzden kaç saat temizlik yapmış böyle birşeyler anlatmıştı ama "ne diyecen çocuk işte yapar" demişti bunu anlattıktan sonra. Yani ben bugünkü davranışına hiç anlam veremedim böyle kırıcı davranmasına çok şaşırdım ve üzüldüm. Komşunun oğlu çocuk da benimki çocuk değil mi? Bebek bir de yani...

Hicte abartmiyorsunuz ben olsam kalkar giderdim ancak oyle anlar böyleleri ne ayip..

Bence ona da söylenmiştir, sonra da çocuj tabi deyip sempatik olmaya çalışmıştır.

Benim kv de çocuklara bağırır bağırır, sonra da çocuk tabi onlar şımaracaklar der

Valla o zaman huyunu görmüşsünüz, çekin kendinizi.
Sizin yerinizde olsam, ne kadar haklı da olsam halıyı yıkatmayı teklif ederim. Çocuğuma laf söyleteceğime param gitsin

Hicte abartmiyorsunuz ben olsam kalkar giderdim ancak oyle anlar böyleleri ne ayip..
Zaten düşen fincanı mutfağa götürürken o ara misafirler çoğalmış içeri bir girdim ki oturacak yer yok. Çocuğu kaptığım gibi Allah muhabbetinizi arttırsın dedim çıktım. Kapıya kadar uğurlarken bile hala "artık mecbur yıkamacıya vericem" diye söyleniyordu. En son "Alçin'e feda oldu halımız" diye şakalaştı güldü ama ben cevap bile vermeden gittim.

evimin butun halilari beyaz hepte cocuklu misafir agirlarim.bazilari hic tinlamaz cocuklari doker aman ne olacak dokulsun der.boylelerine sinir olurum ozellikle sevgili elticigim.bazilari ise cok dikkat etmelerine ragmen kaza olur.hic kafaya takmam parlatici surerim lekeden eser kalmaz.yerinizde olsaydim benim isim var ben gidiyorum diyip kalkardim.yaptigi gercekten cok ayip

Ya şimdi bunu desem bu defa işler daha da çirkefleşecek. Anneme ihbar edecek kızın böyle dedi bilmem ne. Annem de böyle şeylerle uğraşmayı hiç istemez. Annem hatrına sadece susacağım. Anneme anlattım zaten o da boşver bir daha gitme yeter diyor. Ama arkamdan konuşursa bir laf duyarsam o başka. Gerekirse para veririm gitsin kokuşmuş halı yerine yeni halı alsın sanki yepyeni bir halı...

Bence obsesif degil okb hastasi olan birisi o haliyi tekrar tekrar yikatir.bu kadin yikamadan kaldircakmis.onunki densizlik.

Ben yerinde olsam veririm yıkama parasını daha da gitmem evimdeki tesisat yuUnden komşunun halısı batmıştı ve ona sormadan yıkama iyi çağırıp halıların ücretini karsilayacagimi söyledim verdik gitti daha da muhatap olmadim

Sizde verin gitsin bı hali en fazla 20-25 lira tutar hem kadının cenesinide tutar

Öyle kadına ne giderim ne de çağırırım ayıp bebek çocuk ne anlasin kendi evimden biliyorum kızım sağolsun her yere pis ellerini siler eee onun arkasından gezerim bende elimde deterjan bezle madem bu kadar titiz geçiniyor cagirmasin o zaman evine

iyi de kadın hastalık derecesinde titizmiş. bunu biliyorsunuz. doğal olarak gördüğünüz tavra şaşırmamanız lazım.

ayrıca neden çocuğu görecekler diye uyandırmaya kalkışıyosunuz, ya da kalkıp evlerine gidiyosunuz? hele ki dıdının dıdısı için. neymiş annenin komşusunun kızı görecekmiş de görememiş de, ona ne yahu elin bebeği sonuçta.

kusura bakmayın ama kalkıp götüren siz haksızsınız bence.

Oraya da keyfimden değil bebeğimi görsünler diye gittim
sonuc olarak cok da umurlarinda olmadigini anlamissindir... Her sey lafta bence. Bebek senin bebegin, sen gor yeter bosver.

Bir de burada soz konusu olan bebek. Esimin liseye giden kuzeni 1 bardak cayi krem rengi hali ve krem rengi koltuga doktu de, bir iyi ki doktun canim demedigim kaldi cocuk rencide olmasin diye...

3 günlük dünyada şu yapılana bak!.. ruh hastası, yazık, Allah şifa versin. Anladığım kadarıyla akrabalığın yok bu kişiyle.. yani Allah katında da bir sorumluluğun yok ona karşı. Ben olsam bir daha ASLA ayak basmam evine!!!

Bebeğe bişey olmamistir umarım. ..
Çok şükür olmadı. Ağlamadı bile. Ben birşey oldu mu diye kontrol ederken diğerleri halıyı neyle temizleyeceklerini düşünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…