Çok alındım, ben mi abartıyorum?

bu da bir seçenek ben titiz değilim evdeki halı yılda 2-3 kez yıkamaya gider
Dogrudur siz hasta olmadiginiz halde 2 3 defa yikattiriyormussunuz.bu rahatsizligi yasayan birisi 5 6 defa gonderir hatta obsesif hastalari evlerine misafir cagirmaya cesaret edemezler.ben konudaki bahsedilen hanimefendinin hasta oldugunu dusunmuyorum
 
Cok temiz birisi olsa o haliyi yikamadan kaldirmaz. Com temiz degilim ben bile kaldirmam yani. Demek ki degil.
 
Kadının birazda yaşı varsa çocuklu insanin halinden anlamiyo olabilir.yaptığı cok ayıp tabi ki eşyaya insandan cok değer veriliyor artik.mesafe koyun bende olsam bida gitmek istemem evine.
Ayrica dier arkadaslarinda dediği gibi hastalık olsa o haliyi yikatmadan kaldirmak istemez zaten.benim iş yerinden bi arkadasim var gercekten hasta olduğunu düşünüyorum evine asla misafir çağırmaz sürekli cam çerçeve temizlik yapar.arkadaşlarıyla sürekli dışarda görüşür mesela
 
Çok haklısın öyle densiz insanlara ne diye gidesin ki çocuk bu olur böyle şeyler şimdi temizlemek çok kolay
 
Abartmıyorsun. Bir daha çağırırsa da gitme. Misafir el üstünde tutulur biz hep böyle öğrendik. Alt tarafı bir halı ne var yani. Kaldı ki evine çocuklu bir kadın çağırıyorsun değil mi bunları hesaba katması lazımdi. Sen kendini üzme hiç boşver :) çocuğunla,ailenle birlikte sağlıklı mutlu güzel bir hayat diliyorum.
 
Bu kadar eşya delisi olan insanlar evlerine kimseyi davet etmesinler bence. Ne demek bebeği bırakıp halıyla ilgilenmek. Bir daha asla gitmezdim yerinizde olsaydım.
 
En fazla 6m2 dır olsunda 20-30 yılama parası git ver artıkta soğuk davran
 
Arada annem olmasa ben yapacağımı bilirdim. Bir de fevri davranmak istemedim. Çünkü ben kolay kolay kalp kırmam. Kıracaksam elli kere ölçüp tartarım. O yüzden o ortamda bir şey demedim. Yıkama parasını verirdim ama sinirlenecek anneme yansıtacak annem arada kalacak bundan dolayı sadece mesafe koyacağım. Bir daha gitmem olur biter.
 
Fevri değil nazikçe git ver lafını edemesin zorla ver Allah tan çocuğuma gelmedi de o anda halınıza bakıyırdunuz şok oldum çocuğa birşey oldu mu diye bakarken aklıma gelmedi de tabi herkesin kendi derdi ben çocuğumun derdindeydim sen halının diye laf sokarsın
 
Iyi olmuşKeşke halısı mahv olsaymış.
Noldu bana böyle
Boş verin gitsin. Sorun etmeyine değmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…