Çok alındım, ben mi abartıyorum?

Hata yapan insanı yererim. Bu gayet normal. Herkesin üslubu da farklıdır. Saygı çerçevesinde tabi, tutup küfür etmiyorum. Konu benim eksikliğime nereden geldi? Zor bela uyuttugum çocuğu misafir görsün diye uyandıran ben değilim zira. Sizin teklifi ne derece ciddi verdiginizi konudan anlayamam sonuçta. İlk eleştiride konuyu karşı tarafın eksikliklerine yoracaginiz yere önce kendinize bakın ve bı sürü kisinin yorumuna açık şekilde konu açtığınızi unutmayın.

Ne tuhaf insanlar var.Bir daha kolay kolay gitmeyin bence evine.Ben bile okurken tuhaf oldum ne ayıp bir şey bebek yanmış derdi halı .Keşke hemen çıkıp gelseydiniz evinize

Halıyı yıkamacıya gönderin parasını ben vereceğim deyin ve ilişkinizi kesin.
Halı yani nedir
İnsanlar düşüp ölüyor kadının derdi halısı.

Abartmıyorsun tabi ki . Kaza sonuçta . Ben yerinde olsam halıyı yıkatmaya göndermeyi teklif ederdim bidahada görüşmezdim o kişiyle. Çok samimi olsa bunu dert etmez . Bebek sonuçta zaten etrafa çok ilgililer. Ben o yüzden pek bi yere gitmiyorum .

Ben olsam çıkarır 50 lira verirdim, halınızı en iyi yerde yıkatmaya yeter herhalde derdim

Haklısınız tabi insan ne kadar göz önünde de tutsa istemeden bazen böyle kazalar oluyor. Sırf bu yüzden arkadaşlarımın evine gitmek istemiyorum dışarıda buluşmaya çalışıyorum. Sürekli kendi evime davet ederim. Çok şükür birinden bile bişey duymadım ama insan hep tetikte oturunca bir araya gelmekten de bişey anlamıyor. Arkadaşımın çocuğu evimi ilk yerleştirdiğimde krem halıya çikolata sürdü ne diyeyim isteyerek yapmadı. Hemen temizledi kız sağolsun.

Ben olsam o haliyi Ilk firsatta yikamaya gönderirim sonrada selam vermerkten öteye gecmem. Ara Firmayi Randevu al sonra kadini ara ve su saatte gelecekler halini almaya lütfen evde ol

Ya ne tuhaf insanlar var arkadas! Komsunuzun yaptigi cok tuhaf ve cok ayip. Sizin yerinizde olsam o kisiye “aa madem yikamaya vermeye niyetiniz yoktu bu sebepten vereceksiniz ben karsilarim yikama parasini sizi madur etmem bu kadar onemliyse” der; kalkar giderdim, parasini odedikten sonra da bir daha asla gorusmezdim olmaz olsun oyle komsu. Sizi takdir ettim iyi dayanmissiniz Saygisizlik etmemissiniz bu cirkin tavir karsisinda

Sakınan göze çöp batar. Bembeyaz salon halisi aldım eve. Gelen kahve döktü gidenin çocuğu işedi bebeği kustu içim gitti gitti ama yıkamaya veriyorsun mis gibi çıkarıyorlar. Baktım titizlendikce daha çok kirleniyor saldim çayıra mevlam kayıra misali son 2 ayda hiç yıkamaya göndermedim.

Böyle bir muameleye maruz kalsaydım kapısına gider 50 lira bırakırdım yıkama parası. Hatta halici telefon numarasıyla birlikte.

çıkarken halı yıkama parasını sehpaya koyar çıkardım ben olsam..
bir daha da ne evine ne evime.

Senin kızının rahatını bozup götürmen hata.Görememiş de üzülmüş.Elalem sonuçta ne kadar sevebilirki senin çocuğunu.Anneanne,babaanne olur o zaman tamam.Benim oğlum 6 aylık oldu ben ev gezmesine götürmüyorum.Annem,kv.,babaannem hepsi bize gelip görüyor.Dışarda bebek arabasında gezerken duruyor ama başkasının ev ortamında zaptetmek çok zor.Kazayla olmuş bir şeye o kadar tepki vermesi saçma.Tamam hemen silebilir ama söylene söylene silip senide diğer insanların yanında rencide etmesi hiç hoş değil ki buna sebebiyet veren küçücük bir bebek.Birdaha sakın gitme.Iki kere bahane bulursun üçüncüye çağıramaz bile.

Halı yıkama parasını havale yapın hesaplarına Yada evlerine zarfla bırakın. Bir dahada asla muhattap olmayın ben olsam bunu yapardım

Çok sert bir şekilde kapıyı çarpar çıkardım.
O kaza için misafire söylenmeye utanmıyor, ben kırıldığımı/kızdığımı belli etmeye hiç utanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…