çok borcum var bu borçlar altında eziliyorum, ödeme kolaylığı için dua önerebilir misiniz.

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
asgari ücrete çalışıyorum ,kredi borcum var ödeyemiyorum çok zor durumdayım .aranızda böyle durumda olup da feraha kavuşanız oldumu ne olun ALLAH rızası için bana dua önerebilirmisiniz çok çaresizim

asgari ücrete çalışıyorum ,kredi borcum var ödeyemiyorum çok zor durumdayım .aranızda böyle durumda olup da feraha kavuşanız oldumu ne olun ALLAH rızası için bana dua önerebilirmisiniz çok çaresizim
Merhaba bol bol inşirah suresini okuyabilirsiniz.

Geçmiş olsun ben de şu an aynı durumdayım ve aynı zamanda işsizim iş arıyorum. Naptınız sorununuzu çözebildiniz mi

Vakia suresini her gün okuyun. Günlük estagfirullah çekin ve bir de günde 100 defa 'la ilahe illallahul melikun hakkun mubin' zikrini araştırın. Birkaç dua belirleyip düzenli okumaya gaytet edin. Allahın izniyle tez vakitte düzelir tüm sıkıntılar.

seher vakitlerin de ve akşamları her gün düzenli Vakıa suresi okuyabildiğiniz kadar okuyun ve vakıa suresi ardından okunacak Duası var (netten bakınız) Allah'ın izniyle tez zaman da feraha çıkarsınız ne kapılar açılır okumaya başlayın.

Rabb'im yar ve yardımcınız olsun kardeşim

اَللّٰهُمَّ إِنّ۪ي أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ وَأَعُوذُ بِكَ مِنَ الْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَأَعُوذُ بِكَ مِنَ الْجُبْنِ وَالْبُخْلِ وَأَعُوذُ بِكَ مِنْ غَلَبَةِ الدَّيْنِ وَقَهْرِ الرِّجَالِ

"Allâhümme innî e‘ûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hazeni ve e‘ûzü bike mine’l‘aczi ve’l-keseli ve e‘ûzü bike mine’l-cübni ve’l-buhli ve e‘ûzü bike min ğalebeti’d-deyni ve kahri’r ricâli."
Allah'ım! Üzüntüden ve kederden sana sığınırım. Acizlikten ve tembellikten sana sığınırım, korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borcun galebe çalmasından ve insanların kahrından sana sığınırım."

Back
X