- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Kendini berbat hissedecek bir durum yok. Ben kafa dinlemeye gidiyorum diyin bu nedir böyle.
Hiç de vicdan yapmayın bana sorarsanız. Evlat filan tamam da evlatlık bir surum yok ki zor durumda olsa ve red etseniz evlatsınız derdim ama şu durumda kafa dinlemeye gidiyorsunuz üstelik iki çocukla. Ve üstelik lohusalığınızda yardım görmemişsiniz ben olsaydım arayıp haber dahi vermezdim.
Aslinda haber vermese miydim diyorum ama illa ki biri duyar kulagina gider hani zaten saklanmaz. Gerek de yok diye söyledim. Annem herkese karsi cok iyidir, herkesin isine kosar ama bana davranmasi zoruma gitti cok.
moralim yerinde olsa zaten idare ederim ama bu aralar fenayim. Bu tatili bu yüzden ayarladik. O gelirse onun etrafinda dönmemizi bekliycek ki artik yapamam. Ama gelicem dedi. Sen gelme mi diyim. Ne diyim nasil cözeyim. Gelicem dedi ya, anne dinlencez kisa süreligine geliyoruz dedim olsun gelip cocuklari görcem dedi.
Oteline gidip tatilini yapiyorsun telefonlara bakmiyorsun bu kadar basit.
Esim istemedi dersin annenin derdi cocuklari gormekten cok otel gibi geldi bana yoksa bir gunu bizde gecirin derdi.
Ayni seyleri yazsaymisiz :))Nedense bana da öyle geldi :)
Şimdi siz haklısınız lakin madem bu kadar istemiyordunuz neden aradınız
Yani ben günübirlik annemlerin kaldığı şehre gidip döndüğümde bile evine gelince söylüyorum onlara gitmeyeceğim için
Yurt dışından geliyorsunuz hali ile torunlarını görmek isteyeceği açık kadın da ben de geleyim diyor ki onun penceresinden makul
Bir de eşiniz bakabilecek mi iki küçük çocuğa tek başına
Otel çok mu küçük bu mevsimde neden yer yok
Yurt içi ve dışı rezervasyon farklı olabilir yer olabilir gerçekte
Bu arada anneniz başla otelde kalırsa siz neden ona bakasınız ki atlayıp taksiye o sizin yanınıza gelecek sizde çocuklar var
Biraz fazla mı pimpirikli yaklaşıyorsunuz olaya
memleketimiz, esim ille de türkiye istyior, daha rahat ediyoruz. vatanimiz sonucta. bir memleket havasi iyi geliyor üc günlük dahi olsaHakkaten ne diye haber veriyorsunuz?
Esim istemedi diyin, baska yere tatile gidin. Niye Turkiye?
Sebep????Ben de gelecegim dedi.
keşke hiç söylemeseydin.
başka zaman bir araya geliriz de yeter.
Sebep????
Bu nasıl bir kafadır yav,bazıları çocuklarını gezdirici elemanı sanıyor sanki,
Çok istiyorsa gitsin kendisi,versin parasını,
İnsanlara bir huzur vermiyorlar yav.
Vicdanlık bir durum yok,
Kadın size nasıl psikoloji aşılamışsa haklı olduğunuz yerde bile vicdan yapmışsınız,yazık.
kaldigim yerde komsularim bilecek onlar da ayni memleketten haberi gidiyor hemen kalmiyor burada hicNeden haber veriyosunuz ki? Hiiççç duyurmuycaktınız. Boşu boşuna hem siz stres oldunuz hem anneniz kırıldı.
Tatili iptal ettik deyin. Kendiniz gelin kalın. Sizi kim nerden görcek de haber vercek annenize?
bilirim.evet bir daha armada diyim uygun bir dille ama strese girdim bile kalbim atiyor
Zaten tatil 4 gün
Annenize otelle konuşup bir gece yer ayarlayın mesela sizin son gecenize
Sabah gelsin gece kalsın ertesi gün de çıkın otelden
Anneniz gelecek ve çocuk nerede ise orada görecek işte
Odada ise odada lobide ise lobide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?