Cok bunaldim

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Cok bunaldim. Özetle iki kücük cocuga kendim bakiyorum. Ailem cok uzakta. Annem ikinci digumumda yanima yardim icin geldi ama burnumdan getirdi. Bana destek olacagini saniyordum ama tribinden suratindan lohusaligim rezil oldu.
Hatta misafircilik oynadi o yemek yapacagi yerde ben yemek stresine girdim bir de ameliyatli halimle. Ben önüne koymadan yemiyordu. Cok konustum neden böyle yapiyorsun diye de sonuc yok. Yiyecegim tribi yedim daha da dert sahibi oldum. Bir de herkese yardim eder ama bana bunu yapti ya annemden inanilmaz sogudum. En anlayisli olacagi dönemde bana yaptiklarini gercekten affedemiyorum kalbim sogumuyor bir türlü. Ana kiz cekistik iste ben de zaten normal psikolojide degilim. Onun yaptiklari kalbimi öyle kirdi ki.
Gelelim sorunuma. Bu sene cok yoruldum. Ancak simdi zaman bulabildim. Esimle dört günlük bir tatil ayarladik iyi bir otelde. Baya para ödedik bu dört gün icin. Ama öyle tükendim ki masaj olsun bakim olsun yaptiralim bu dört günü bana adayacaktik.
Gidecegim yer anneme dört saatlik mesafe. Bu arada yurt disindayim dört gün icin gelip gidecegim Türkiye ye. anneme haber veriyim dedim. Dinlenmeye gidiyorum diye haberin olsun memlekete gelmeyecegiz, zaten dört gün diye. Ben de gelecegim dedi.
Son yasananlardan sonrazaten aramiza sogukluk girdi, stres atacagim diye gidecegim tatilde dert sahibi olup dönmek istemiyorum. Cünkü onu terminalden al otelini ayarla otele birak sürekli onunla ilgilenmem gerekecek. Ki iki cocugum var zaten ben bile herseyi en az yorulacak sekilde ayarladim. Otelimizde baska yer yok zaten. Baska yere al götür sürekli taksiyle ona bakmak gerekcek. Ben bu tatili kendim icin yapmak istiyorum. Cocuklara esim bakacakti ben de masajdi, havuzdu bi dürt günlük stres atacaktim ama simdi...
istemiyorum. Ne olursa olsun istemiyorum. Daha önce annemi otellere de götürdüm, herseyini karsiladim tek kurus ödetmedim bebek gibi baktim. Fakat bana son yaptiklarindan sonra pek görüsmek istemiyorum kalbim soguyana kadar.
Bana vefasiz diyebilirsiniz, hayirsiz evlat, o seni bugünlere getirdi falan. Ama lütfen sunu bilin kalbim cok ama cok kirik. Ve ben eger onu görürsem cok fena olacagim. hala atlatabilmis degilim aylar gecti.
Ve tek basima evde cocuk bakiyorum hastalandigimde yarim saat bile yatabilecek durumum yok, hic durmayan ve uyumayan bir bebegin bakimi bende ve de 3 yasinda bir cocugumla beraber.
Sinirlerim cok bozuk, annemle görüsmeyi kaldiramam, haber vereyim diye söyledigimde ben de gelicem dedi, cocuklari görcem. ne diyecegimi bilemedim ben dinlenmeye gidiyorum dedim. Müsait degildi zaten ama bozuk kapatti telefonu, cünkü öyle bir atladi ki sanki onu davet etmisim gibi. Ben de istemedgimi belli ettim. Ama ortada bir sonuc cok hemen kapattik telefonu.
Söyleyin bana simdi ne yapacagim . kendimi berbat hissediyorum.

Kendini berbat hissedecek bir durum yok. Ben kafa dinlemeye gidiyorum diyin bu nedir böyle.
Hiç de vicdan yapmayın bana sorarsanız. Evlat filan tamam da evlatlık bir surum yok ki zor durumda olsa ve red etseniz evlatsınız derdim ama şu durumda kafa dinlemeye gidiyorsunuz üstelik iki çocukla. Ve üstelik lohusalığınızda yardım görmemişsiniz ben olsaydım arayıp haber dahi vermezdim.

Aslinda haber vermese miydim diyorum ama illa ki biri duyar kulagina gider hani zaten saklanmaz. Gerek de yok diye söyledim. Annem herkese karsi cok iyidir, herkesin isine kosar ama bana davranmasi zoruma gitti cok.
moralim yerinde olsa zaten idare ederim ama bu aralar fenayim. Bu tatili bu yüzden ayarladik. O gelirse onun etrafinda dönmemizi bekliycek ki artik yapamam. Ama gelicem dedi. Sen gelme mi diyim. Ne diyim nasil cözeyim. Gelicem dedi ya, anne dinlencez kisa süreligine geliyoruz dedim olsun gelip cocuklari görcem dedi.

Bence ben tatilden dönünce çocukları getiririm gör diye demelisin. Oraya çocuk görmeye geliyor gibime gelmedi tatil yahu bu. ailemle kafa dinlemek istiyorum yani. Anneniz ama gerçekten yüzsüzlük yapıyor :) bence açık açık söylemelisiniz ben ilgilenemem seninle diye. Anlamiycak sonuçta

Şimdi siz haklısınız lakin madem bu kadar istemiyordunuz neden aradınız

Yani ben günübirlik annemlerin kaldığı şehre gidip döndüğümde bile evine gelince söylüyorum onlara gitmeyeceğim için

Yurt dışından geliyorsunuz hali ile torunlarını görmek isteyeceği açık kadın da ben de geleyim diyor ki onun penceresinden makul

Bir de eşiniz bakabilecek mi iki küçük çocuğa tek başına

Otel çok mu küçük bu mevsimde neden yer yok

Yurt içi ve dışı rezervasyon farklı olabilir yer olabilir gerçekte

Bu arada anneniz başla otelde kalırsa siz neden ona bakasınız ki atlayıp taksiye o sizin yanınıza gelecek sizde çocuklar var

Biraz fazla mı pimpirikli yaklaşıyorsunuz olaya

Neden haber veriyosunuz ki? Hiiççç duyurmuycaktınız. Boşu boşuna hem siz stres oldunuz hem anneniz kırıldı.

Tatili iptal ettik deyin. Kendiniz gelin kalın. Sizi kim nerden görcek de haber vercek annenize?

keşke hiç söylemeseydin.
başka zaman bir araya geliriz de yeter.

Hakkaten ne diye haber veriyorsunuz?

Esim istemedi diyin, baska yere tatile gidin. Niye Turkiye?

sakli gitmek istemedim cünkü türkiye ye geliyorsun bir haber vermedin olur hani kulaga gidince, hos olmaz. haber veriyim dedim tatil yapcaz dedim. demez olaydim. Internetten yer kalmadi gözüküyor, bir arkadas daha kendine yer aliyordu ben de anlam veremedim bu doluluga. otel cok büyük geceligi 400 liraya falan geliyor. baska otel ayarlarsam ona daha kötüsünü ayarlayamam herhalde. her isi bize birakir daha önce de gittik. yani kendi atlayip gelse bile yine de cok ugrasirim. Cok cekingen. ki zaten hadi diyelim herseyi yapti yine de benim odadan sürekli cikmam iki cocukla degmiyor. onu kendi otelime misafir mi alacagim cocuklari sevsin diye, nerde bulusalim kücügüm daha yüreüyemiyor ev ortami lazim ki rahat etsin, disarda görüstürelim desem kac saatlik tutacagim cocugu o kadar yol cekmesine degecek mi yani gereksiz yere strese girmek istemiyorum. biliyorum cocuklari görmek hakki. ama bana yaptigi da aklimdan cikmiyor off

Ben de gelecegim dedi.
Sebep????
Bu nasıl bir kafadır yav,bazıları çocuklarını gezdirici elemanı sanıyor sanki,
Çok istiyorsa gitsin kendisi,versin parasını,
İnsanlara bir huzur vermiyorlar yav.
Vicdanlık bir durum yok,
Kadın size nasıl psikoloji aşılamışsa haklı olduğunuz yerde bile vicdan yapmışsınız,yazık.

ses tonlamasini bile öyle bir ayarladi ki yaninda insanlar da vardi, biliyorum herkes beni kötüleyecek.
kücüklükten beridir annem hep bu tavirlarda oldugu icin millet bana yüklenir anneni üzme ona yardim et, sen anneni üzersin bilmem ne diye cocukluktan beridir bir baski var üzerimde.

Zaten tatil 4 gün

Annenize otelle konuşup bir gece yer ayarlayın mesela sizin son gecenize

Sabah gelsin gece kalsın ertesi gün de çıkın otelden

Anneniz gelecek ve çocuk nerede ise orada görecek işte

Odada ise odada lobide ise lobide

Neden haber veriyosunuz ki? Hiiççç duyurmuycaktınız. Boşu boşuna hem siz stres oldunuz hem anneniz kırıldı.

Tatili iptal ettik deyin. Kendiniz gelin kalın. Sizi kim nerden görcek de haber vercek annenize?
kaldigim yerde komsularim bilecek onlar da ayni memleketten haberi gidiyor hemen kalmiyor burada hic

evet bir daha armada diyim uygun bir dille ama strese girdim bile kalbim atiyor
bilirim.
son dönemde anneme gitmek bile işkenceydi.
artık nefes darlığı çekmeye başlamıştım.
uzağa taşındım. yeni yeni kendime geliyorum.

yaparsam öyle birsey yaparim ama bu bana sok oldu. Daha önce zaten bu sekilde yapiyorduk ama simdi hic istemedigim bir zamandi. rahatlamak icin gidiyordum. Cok doluyum ona karsi daha da beter dönmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…