Çok Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben anlamıyorum neden maaş kartınızı eşinize veriyosunuz kendiniz idare edemiyomusnuz bende çalıştım ve eşime asla maaş kartımı vermedim.yarin birgün işten çıkmanız gerekse adam sizi kapının önüne koyar para getirmiyosun diye bide o zaman cimriliği görün siz.yol yakınken ve çocuk yokken bu adamdan ayrılın ve yolunuza bakın.zira adamın derdi siz deil para.

Ya ben çalışmasaydım da dedim, ben öyle biriyle evlenmezdim ki demişti bir keresinde gülerek..Güya şaka....

Adam pintiliğini de asla kabul etmiyor.Öyle bi savunuyo ki kendini insan dönüp kendinden şüphelenir.İnsan cenderenin içindeyken göremiyor net olarak, kör oluyor,korkuyor.Yoksa mantık biliyor ne yapması gerektiğini.Biraz da aileme rezil olacam duygusu var.Annem babam yaşlı,üzülecekler,nasıl anlatırım...Nasıl izah ederim...

Dün akşam çok dua ettim..Allahım hayırlısını ver.Allahım doğru yolu göster diye..

Valla canım Kusura bakma ama bile bile lades demişsin adam daha sevgililik dönemlerinde süreklı ayrılıp duruyormus sana orda sinyali vermiş .. Ayrıca senin kredi kartı ve senin maaş Yönetimi neden onda ne alaka yani ...

Bende kararlı durursam boşanmamız 15 gün içinde gerçekleşir.Zaten anlaşmalı boşanma istiyor.Ben de uğraşamam.Çekip gidip kurtulmalı mıyım hayallerimi emeklerimi bırakıp.Keşke laf anlayacağına biraz inancım olsa...Yok anlamaz.Yani devam edersek böyle kabul etmek mecbur gibi.

Birlikte ödediğimiz krediler var..Borçlar var..Kredi kartımla da evin alışverişini birlikte yapıyorduk...Biliyorum ben harcamalarını ama sorun aslında bu değil.Varken ekstra param yokmuş gibi yaşamak

Benim ona şükretmem lazımmış,tatilime gitmişim,herşeyim varmıs, böyle konuşmalarıyla kandırıyo beni..sonra atıyorum bişey istiyorum alma alma şimdi boşver gibi laflar...

Yani oturup konuşsanız sen nasıl bir kadınsın dersiniz belki bana..Öyle de savunur kendini..Öyle de kabul etmez bu hareketleri..Ben bile düşündüm acaba diye..

birdaha çocuğum olmayabilir diye böyle birinden çocuk yapılırmı,anladığım kadarıyla streslisiniz bu sebeple bebeğinize yansıyacak onuda geçelim doğacak şunu alıcam deseniz ne gerek var diyecek yine siz üzüleceksiniz.bence yol yakınken dönün mutsuz bir ortama çocuk getirilmez ki ben hiçbir zaman boşanma yanlısı olmayan biri olarak söylüyorum.eski eşiynden neden ayrılmış bir sorsaydınız ?

Eski eşi de pinti olduğunu düşünüyormuş zaten.Zor bir insan.Başka sorunları da olmuş tabi.Hatta sevdiğim bir akrabası var o da bazen şakayla karışık der pinti diye.Ben idare etmişim bugüne kadar.

Bu sebeplerden boşanılır mı..Ki bi de şöyle bi durum var kendisi çok istiyormuş boşanmayı.Ona göre ben haksızım,şükür,takdir bilmiyorum.Ben de onun gazına gelsem şu an mahkeme kapılarında olacaz da ben bir durdum..Ben kıyamadım yine ben ben ben.Tabi aramız soğuk.Birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz su anda.Gel barışalım filan dediği de yok.

ayy allah korusun

Dün annemi arayıp anlatmayı çok istedim.Dayanamıyorum.Mutsuzum.O da mutsuz sanırım.

ayy senin boşanmaya niyetin yok
adam da zaten adam olmaz bir pinti ,
allah kolylık versin cnm
sen çocugu yap sonra boşanırısn

ayy senin boşanmaya niyetin yok
adam da zaten adam olmaz bir pinti ,
allah kolylık versin cnm
sen çocugu yap sonra boşanırısn
Evet niyetim yoktu aslında tabi..Ama kavga gitgide şiddetlendi büyüdü...Aramız soğudu..Şimdi benim de kafama yatmaya başladı kaç kurtul fikri.

Ne guzel anlasa anlasa bosanacakmissiniz. bacaginiza skmissiniz.kendi parami kirka korka haracayacaksam hem de az sayilmayan maasimi...zamane erkekler hem pinti hem anasinin gozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…