Birlikte ödediğimiz krediler var..Borçlar var..Kredi kartımla da evin alışverişini birlikte yapıyorduk...Biliyorum ben harcamalarını ama sorun aslında bu değil.Varken ekstra param yokmuş gibi yaşamakValla canım Kusura bakma ama bile bile lades demişsin adam daha sevgililik dönemlerinde süreklı ayrılıp duruyormus sana orda sinyali vermiş .. Ayrıca senin kredi kartı ve senin maaş Yönetimi neden onda ne alaka yani ...
Valla canim benim kayınpeder öyle kadın daha dün geldi eğer ölürsem kocamın pintiliginden ölücem dedi. Sağlık konusunda da her konuda pintilik ediyor . Bir arkadaşımın eşi de öyle hamile alınacaklar var ama hep kizi ağlata aglata alıyor malzemeyi. Nasil hayat geçer böyle bilemedim .
Bu sebeplerden boşanılır mı..Ki bi de şöyle bi durum var kendisi çok istiyormuş boşanmayı.Ona göre ben haksızım,şükür,takdir bilmiyorum.Ben de onun gazına gelsem şu an mahkeme kapılarında olacaz da ben bir durdum..Ben kıyamadım yine ben ben ben.Tabi aramız soğuk.Birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz su anda.Gel barışalım filan dediği de yok.
Evet niyetim yoktu aslında tabi..Ama kavga gitgide şiddetlendi büyüdü...Aramız soğudu..Şimdi benim de kafama yatmaya başladı kaç kurtul fikri.ayy senin boşanmaya niyetin yok
adam da zaten adam olmaz bir pinti ,
allah kolylık versin cnm
sen çocugu yap sonra boşanırısn
Evet niyetim yoktu aslında tabi..Ama kavga gitgide şiddetlendi büyüdü...Aramız soğudu..Şimdi benim de kafama yatmaya başladı kaç kurtul fikri.
Ne guzel anlasa anlasa bosanacakmissiniz. bacaginiza skmissiniz.kendi parami kirka korka haracayacaksam hem de az sayilmayan maasimi...zamane erkekler hem pinti hem anasinin gozu1,5 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var,annesinde. Tanınmak istemediğimden üyelik yeni ve fazla da detaylı bilgi vermeden sorunumu anlatmaya çalışacam. 3 gün önce eşimle çok şiddetli kavga ettik. Ben boşanma kelimesini ağzıma almasam da adam kararlı boşanmak istiyor. Anlaşmalı dilekçeyi hazırladı, bitirelim dedi. Zaten heyheyli bir tiptir, kızdığı zaman gözü pek bişey görmez. Sevgililik döneminde de 100 kere ayrılmaya kesin karar vermişliği vardır. Sonra döndü tabi. Bunu söylediğimde bu 101. olsun, son olsun artık diyor. Kavgalarımız daha önce de oldu,ama bu seferki mevzu para. Son ayda biraz masraflarımız olmuştu, ama yine maddi durumumuz iyi. Benim maaşımın ve kredi kartımın kontrolü kendisinde ve ben evlendiğimden beri cebimde çok az para var. Ve öyle az bir maaşı olan bir insan değilim. Onun da nereye harcadığını,ne ödediğini biliyorum ama krediler,eşya vs var..Konu biraz pintilik. Bu konuda isyan ettim, paramız varken daha rahat harcama yapabilme hakkımın olduğunu söyledim. Çünkü ona göre zaten rahat harcama yapıyoruz, ama bana göre öyle değil. Bana memnun değilsen s...g..dersin dedi. Hiçbir şeyim eksik değilmiş, ne istesem alıyormuş filan. Ama aynı adam ben mağazaların önünden geçerken kazara bişey beğenirim de isterim diye dertlenen, marketten beni çarçabuk çıkartan, kılık-kıyafetim ve çantam çok olduğu için(bekarlıktan kalma onlar da ve eskidiler) bir yenisine müsade etmeyen biri. Ben ise küçük şeylerden mutlu olurum o anlık, huyumdur. O paranın çarçur edilmemesi gerektiğini, fazlasının biriktirilip yatırım vs yapılmasını sürekli düşündüğü için böyle davranıyor. Ama fazla paranın sınırları ikimizin görüşüne göre farklı sanırım.Ve ben çocuk istiyorum, o sanırım istemiyor.İstiyor gibiydi yanaşmıyor.Bugün boşanma dilekçesini götürecektik,ben vazgeçirdim.Ama hala konuşmuyoruz. Ne diyorsunuz? Yaşım çocuk için geçiyor ama bu adamla da ne yaparım diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?