Acilen bu işe çözüm bul senin paranı neden o yönetsin canımBenim salaklığım biliyorum.Maddi yönetim onda olacakmış.Eyvallah oldu da sürünür vaziyette ev hanımı gibi harçlık alacağımı sanmamıştım..
Alamadım işte.O yüzden isyan ettim.Yüzüne vurdum ve de o yüzden boşanıyoruz.Heo huzursuzluk çıkarıyomuşum ben..Onun birikim yapmasını takdir etmiyomuşum...Acilen bu işe çözüm bul senin paranı neden o yönetsin canım
Giderleri paylaşırsınız
Krediyi biriniz kirayı biriniz gibi. Kalan paradan birikim de yapılır harcanır da.
Sürekli kısıtlanıp yaşamak senin çalışma isteğini de öldürür. İhtiyacın olan beğendiğin şeyleri alabilmelisin
İmzaladım zaten.Ne bileyim işte.Tanırım kendisini fevri kararları çoktur.Bu öyle değil demek ki.Boşanma dilekcesini onunuze koyan bi adami neden vazgecirdiniz? Nasil olabilir yani aklim almiyor. Dilekceyi gordukten sonra sonu ne olursa olsun tek yapacagim sey imza atmak. Hic gururunuza dokunmadi mi dur yapma etme demek?
Babasız çocuk istiyorsanız doğurun.Ahh ahhh..Ne yapacağımı ben de bilmiyorum..Beni anlamıyor..Yani ben çalışan ve iyi bir geliri olan birisi olmasam hepten yanmışım demek ki
Diyelim evlat sahibi oldunuz da bu adamdan baba olmaz.Yarın çekip gittiğimde benim maaşımdan olduğuna da üzülür o, kendisine çalışan bir sevgili arayışına girer hemen büyük ihtimalle.Evlilik olsun olmasın çok önemli değil zaten...Biri paylaşırsa parayı yaşar gider...
Yav ben cocuguma baba diye nie bu adamda israr edeyim.anne olmak istedikten sonra sperm donasyonuyla da anne olunabilir. bosanma potansiyeli olan bir adami baba yapmaya ne gerek..Babasız çocuk istiyorsanız doğurun.
Adam alışık da siz zorlanırsınız.
Amacı sırf çocuksa evlenmesine gerek yoktu.Yav ben cocuguma baba diye nie bu adamda israr edeyim.anne olmak istedikten sonra sperm donasyonuyla da anne olunabilir. bosanma potansiyeli olan bir adami baba yapmaya ne gerek..
Cocugum olsun istiyorum demis bir yerde.madem evlendim cocugum olsun diye kendini kasmasina gerek yok.gidisat boyleyken cocuk da olabilir ama aile olunamaz bu sartlarda.o yuzden velayet melayet nafaka cekismeli bosanma derdi olmadan ohhh mis donasyon.Amacı sırf çocuksa evlenmesine gerek yoktu.
Amaç aile olmaksa karı koca çocuk üçgeni lazım.
Şunu kendine yapan kadınları hiç anlamıyorum ben. Bütün kazandığını adamın himayesine vermek için mi alın teri döküyorsunuz?
Bu sebeplerden boşanılır mı..Ki bi de şöyle bi durum var kendisi çok istiyormuş boşanmayı.Ona göre ben haksızım,şükür,takdir bilmiyorum.Ben de onun gazına gelsem şu an mahkeme kapılarında olacaz da ben bir durdum..Ben kıyamadım yine ben ben ben.Tabi aramız soğuk.Birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz su anda.Gel barışalım filan dediği de yok.
Kendini bu durumlara düşürme lütfen,bizim icin ser gibi gözüken bazi seyler hayirdir. Seni istemeyeni sende isteme dilekceyi hazirlamis demekki madem postalamaya çalışıyor sende dik dur. Bu ciddi bir mesele.Zaten tam olarak kimse birşeyden vazgeçmedi.Bugün gidecektik..Dilekçe vs zaten kendisi hazırladı.Sadece bugün gitmedik başvuruya.Belki surat asarak da benim tam ikna olmamı bekliyo. Öyleyse de başaracak zaten. Çünkü ben aynı evin içinde bu şekilde yaşayamam zaten, o bunu gayet iyi biliyor..Belli ki postalamaya çalışıyor..
Ya gülüyorum cok fena. Ablacim demene de krize girdim hahahahahahahhahahaahhahahahaAblacım paranı yedirmişsin, küfürü yemişsin bence üstüne git yalvar böyle üstün! bir erkek sizi boşamasın mazallah
calistiginizi yiyemiyor maas ve kredi kartinizi teslim ediyor bir canta bile alamiyor ve bu adama cocukmu yapmak istiyorsunuz cocuguda pintilikten istemiyodur o evde doguracagim falan dersen kabul eder belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?