- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Konu bosanma davasi acma kararina kadar surükleniyorsa iletisim sorununuzda fazlaca var demektir.Bence guzel bir ders gerek ama o kararlilik maalesef sizde yok gibi.Evet tezatlık var.Ben korktum sanırım.Haklı olduğumu hala düşünüyorum.Duygu karmaşası yaşadım, hala yaşıyorum.
Ders boşanma olur.Ben bu adamı tanıyorsam eğer,iki hafta sonra kapıma dayanır.Huyu böyle çünkü.Fevri hareketler, fevri kararlar.Biraz var kafada o konuda.Çabuk alevlenir.O yüzden ben sakin olsam dedim biraz da.Tabi kendimden ödün verdim.Kendimi kötü duruma düşürdüm.Ben eğer boşanırsam da asla geri adım atmam.Yok yeni düzen kur,millete açıkla, eşya al taşı,yerleş...Benim için bu iş sonsuza dek biter.Allaha çok dua ettim hayırlısını göster diye.Halen benim kalbim doğrulmuyor ona karşı.Onun da bana.Gece yatma vaktine kadar eve gelmiyor zaten.Ha bugün ha yarın.Gelince de girip yatıyor.Konu bosanma davasi acma kararina kadar surükleniyorsa iletisim sorununuzda fazlaca var demektir.Bence guzel bir ders gerek ama o kararlilik maalesef sizde yok gibi.
Siz üzülmezseniz üzülmezler. Siz üzgün anlatmayın. Üstünüzden yük kalkmış, artık daha mutlu olacağınıza inanarak anlatın inanın daha az üzülürler.Dün akşam baba evime gidip durumu anlatayım dedim,orda yaşayım artık dedim.Duruşmaya gelirim.Sonra kendi düzenimi oluştururum,acelesi yok dedim.Aileme anlatsam galiba rahatlayacağim. Bugün telefon ettim söyleyemedim.Zaten telefonda olmaz.Üzülmelerini hiç istemiyorum.Söylemesem nereye kadar söylemeyecem.En fazla bir haftada anlarlar.Onları çok seviyorum.
Hayır ilk.Sizinde 2. Evliliginizmi
Er ya da gec olacak buydu, ya da mutsuz bir hayat omur boyu... En iyi cozum bu gibi. Hakkinizda hayirlisi olsun.Dava dilekçelerini ve boşanma protokolünü az önce getirdi.İmzaladım.Hayırlısı böyle demek ki.
Er ya da gec olacak buydu, ya da mutsuz bir hayat omur boyu... En iyi cozum bu gibi. Hakkinizda hayirlisi olsun.[/QUOTAmin, inşallah
Benim salaklığım biliyorum.Maddi yönetim onda olacakmış.Eyvallah oldu da sürünür vaziyette ev hanımı gibi harçlık alacağımı sanmamıştım..Çocuğu sperm bankasından yapsan daha hayırlı bi babası olur
Nasıl maaşın hakkında söz sahibi değilsin anlamıyorum eğitimli ekonomik özgürlüğü olan kadınların bu ezikliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?