Bugun mercimek çorbasını yapıcam havuç soğan patates mercimek herşeyi aynı anda kaynatıp blendrdan geçirip üstünede yap yakıp yapıcamBebeğin o püreleri ek öğüne geçtikten sonra en fazla 6 ay yemeli sonra yemek yemeye geçmeli. Yani sebze yemeği ne yapmak istersin mesela siz sorun ben size anlatayım bugün yada yarın deneyin. Mesela çocuğunuz içim en besleyici mercimek çorbası içine istediğiniz sebzeyi koyun ve yapımı hazır çorba dan daha kolay bence
Çok sağol canım benim,azimle denemeye devam edicem.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizipes etme, bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur.hem üzülmee kahvaltını güzelce yap meyveni ,sütünü , yağurdunu eksik etme. bebeğin iyidir annesi.
öğrenirsin canım ben bile öğrendiysem herkes yapabilir.evlendiklten sonra eşimden yemek yapmayı öğrendim düşün artık.menüm çok zengin değil ama artık internetten farklı yemek tarifleri öğrenip yapıyorum:)Bugun mercimek çorbasını yapıcam havuç soğan patates mercimek herşeyi aynı anda kaynatıp blendrdan geçirip üstünede yap yakıp yapıcam
Ay bende eşimden öğrendim,eşim et türü şeyleri o kadar güzel soslayıp yapıyor ki çok yaratıcı benim yaptıklarımı beğenmiyor ben yapıcam diyoröğrenirsin canım ben bile öğrendiysem herkes yapabilir.evlendiklten sonra eşimden yemek yapmayı öğrendim düşün artık.menüm çok zengin değil ama artık internetten farklı yemek tarifleri öğrenip yapıyorum:)
omega olarak imom mu kullanıyorsunİstedim kalsiyum ama omega hapında var dedi çok ilaç kullanmam taraftarı değil bi kan hapı bide omega kullanıyorum,çarşamba kontrolüm var birdaha isticem kalsiyum çünkü yetmiyor galiba..
Sebzeleri börek olarakta tüketebilirsin,hem sebze yersin hem börek yersin,nette tarifleri var sebzeli börek yazarsan bir sürü tarif çıkar.Artık üzülmicem , denemeye devaaambugun mercimek çorbası yapıcam bakalım inşallah tutar
sen de yaptığın sebze yemekleriyle sebzeyi sevdirirsin hiç merak etme:)n benim eşim de et yemeklerini sever yemek yapmaya başladıktan sonra sebze yemeği tarifleri öğrendim onları eşimin damak tadına uyarlayıp öyle yapıyorum.artık sebze yemekleri de yiyor:)Ay bende eşimden öğrendim,eşim et türü şeyleri o kadar güzel soslayıp yapıyor ki çok yaratıcı benim yaptıklarımı beğenmiyor ben yapıcam diyorah keşke sebzede sevseydide bol bol çorba yapsaydı bana
Hayır,ostimaxomega olarak imom mu kullanıyorsun
Dolapta yufkam var nasıl değerlendirsemSebzeleri börek olarakta tüketebilirsin,hem sebze yersin hem börek yersin,nette tarifleri var sebzeli börek yazarsan bir sürü tarif çıkar.
Ins saglikla alicaksin bebegini kucagina hic uzulme canim benim simdiden hayirli kolay bir dogum diliyorum sanaCanım benim çok teşekkür ederim güzel yazın için,artık üzülmek stres yapmak yok bol bol et süt yumurta balık.. Bebeğimi biran önce kucağıma alsam rahatlıcam zira kafayı yiyorum her dakika bebeğimi düşünmekten
Benimki yemiyor annesinin evindede hiç yemezmiş kv yaparmış benimki ben kendime hazırlarım dermiş.. Neyseki bu konuda rahatımsen de yaptığın sebze yemekleriyle sebzeyi sevdirirsin hiç merak etme:)n benim eşim de et yemeklerini sever yemek yapmaya başladıktan sonra sebze yemeği tarifleri öğrendim onları eşimin damak tadına uyarlayıp öyle yapıyorum.artık sebze yemekleri de yiyor:)
Amiin canımmm güzel dileklerin için çok sağoll Allah razı olsunIns saglikla alicaksin bebegini kucagina hic uzulme canim benim simdiden hayirli kolay bir dogum diliyorum sana
Elinde sebze varsa netten bak tarife yap canım hem sebze yemiş olursun çorbanın yanında güzel olur.Dolapta yufkam var nasıl değerlendirsem
sebzeli börek yapabilirsin canım..haşlanmış papatesi püre yapıp salçada kavrulmuş soğanla harmanlayıp maydanoz baharat falan katıp börek yapabilişrisin..ya da evde hangi sebzen varsa
Sağolun kızlarr birşeyler yapıcam bugun desteğiniz için çook teşekkür ediyorumElinde sebze varsa netten bak tarife yap canım hem sebze yemiş olursun çorbanın yanında güzel olur.
Yapınca yaz.Sağolun kızlarr birşeyler yapıcam bugun desteğiniz için çook teşekkür ediyorum
Sütun malesef besleyici özelliği ergenlik döneminden sonra kayboluyor boşa içiliyor yani hele marketten aldiklarimiz. 1 kase yogurtta ekleyelim listeye hergün için veya benim gibi yoğurt yiyemiyosan ayran :)Ay bende 1 yıllık evliyim ilk 3 ay kv yaşadık ekmek elden su göldendi.. Kendi evimize çıktık hergün yemek sorunuayyy yazdıklarına çook sevindim valla çünkü bende aynı öyle besleniyorum kendim gibi birilerini görünce daha çok yürekleniyorumm bende dikkat ediyorum.
Hergün 1 yumurta,portakal suyu,2 bardak süt,haftada bir balık,2 kaşık bal,1 kaşık pekmez,köftede çokk yiyorum atıyorum kızarıyoromega 3 ve kan hapımıda düzenli kullanıyorum demekki benimde iyi beslenmem.. Yaşasın aburcubur çarşamba kontrolüm var bakalım doktorum banada daha ne yesin dicekmi
Dolapta yufkam var nasıl değerlendirsem
Patatesli yada ispanakli borek yapabilirsn cokta kolayDolapta yufkam var nasıl değerlendirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?