Çok korkuyorum :(((((

Bugun mercimek çorbasını yapıcam havuç soğan patates mercimek herşeyi aynı anda kaynatıp blendrdan geçirip üstünede yap yakıp yapıcam

pes etme, bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur.hem üzülmee kahvaltını güzelce yap meyveni ,sütünü , yağurdunu eksik etme. bebeğin iyidir annesi.

pes etme, bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur.hem üzülmee kahvaltını güzelce yap meyveni ,sütünü , yağurdunu eksik etme. bebeğin iyidir annesi.
Çok sağol canım benim,azimle denemeye devam edicem.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi

Bugun mercimek çorbasını yapıcam havuç soğan patates mercimek herşeyi aynı anda kaynatıp blendrdan geçirip üstünede yap yakıp yapıcam
öğrenirsin canım ben bile öğrendiysem herkes yapabilir.evlendiklten sonra eşimden yemek yapmayı öğrendim düşün artık.menüm çok zengin değil ama artık internetten farklı yemek tarifleri öğrenip yapıyorum:)

Ay bende eşimden öğrendim,eşim et türü şeyleri o kadar güzel soslayıp yapıyor ki çok yaratıcı benim yaptıklarımı beğenmiyor ben yapıcam diyor ah keşke sebzede sevseydide bol bol çorba yapsaydı bana

Artık üzülmicem , denemeye devaaam bugun mercimek çorbası yapıcam bakalım inşallah tutar
Sebzeleri börek olarakta tüketebilirsin,hem sebze yersin hem börek yersin,nette tarifleri var sebzeli börek yazarsan bir sürü tarif çıkar.

sen de yaptığın sebze yemekleriyle sebzeyi sevdirirsin hiç merak etme:)n benim eşim de et yemeklerini sever yemek yapmaya başladıktan sonra sebze yemeği tarifleri öğrendim onları eşimin damak tadına uyarlayıp öyle yapıyorum.artık sebze yemekleri de yiyor:)

Sebzeleri börek olarakta tüketebilirsin,hem sebze yersin hem börek yersin,nette tarifleri var sebzeli börek yazarsan bir sürü tarif çıkar.
Dolapta yufkam var nasıl değerlendirsem

Ins saglikla alicaksin bebegini kucagina hic uzulme canim benim simdiden hayirli kolay bir dogum diliyorum sana

Benimki yemiyor annesinin evindede hiç yemezmiş kv yaparmış benimki ben kendime hazırlarım dermiş.. Neyseki bu konuda rahatım

sebzeli börek yapabilirsin canım..haşlanmış papatesi püre yapıp salçada kavrulmuş soğanla harmanlayıp maydanoz baharat falan katıp börek yapabilişrisin..ya da evde hangi sebzen varsa

sebzeli börek yapabilirsin canım..haşlanmış papatesi püre yapıp salçada kavrulmuş soğanla harmanlayıp maydanoz baharat falan katıp börek yapabilişrisin..ya da evde hangi sebzen varsa

Elinde sebze varsa netten bak tarife yap canım hem sebze yemiş olursun çorbanın yanında güzel olur.
Sağolun kızlarr birşeyler yapıcam bugun desteğiniz için çook teşekkür ediyorum

Sütun malesef besleyici özelliği ergenlik döneminden sonra kayboluyor boşa içiliyor yani hele marketten aldiklarimiz. 1 kase yogurtta ekleyelim listeye hergün için veya benim gibi yoğurt yiyemiyosan ayran :)

Bu arada bi iki sebze de söyliyim çok kolay olan. Mesela at kabaklari suya haslansin haslaninca ez güzelce pure gibi olsun yay bi cam kaba üzerine sarımsaklı yoğurdu yay üzerine pul biberle yağ yak dok mis gibi kabak. Pırasayı rondodan geç at bi tavaya yagla kavur baharatlari ekle Salça at 1 kaşık domates 1 kaşık biber salcasi peynir at içine ezip karıştır güzelce yumusayinca hepsi al ocaktan koy yufkanin arasına ister börek ister gözleme :) ıspanak superfresh in donmus ispanagi var markette dondurulmus kesilmiş temizlenmis tavada 20 dk da oluyor :) bulgur pilavı çok faydalı normal pilav veya makarna yerine oda çok basit Pilav tencerene yağı koy Soğanları pembelesene kadar kavur yeşil biber at biraz kavur kup kup domatesleri at suyunu çekene kadar çevir onu da sonra bulgurunu at güzelce bütün malzemeler karışana kadar karıştır bulgurunu çok kavur 1 bardak bulgur koyduysan 2 2.5 bardak sıcak su ekle üstüne kapa kapagini ocağın ısısını arttir 15 dk ya göz göz olur hafif sulu bırak. Kapa ocağı tencereye peçete koy dinlensin işte sana mis gibi pilav arada sebze karıştırıp yapabilirsin sebzeli bulgur olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…