- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
6 aylik evlilik cocuk icin cok erken. Once bir evli olmaya ayni evde yasamaya alisinMerhabalar ,
Eşimle 6 aydır evliyiz.başta hiç çocuk düşünmuyorduk son zamanlarda esim çok istemeye başladı. Ama ben de aşırı bir korku başa cikamama, yetememe çok zorlanacagim gibi düşünceler çok gözümü korkutuyor açıkçası. Tabi Rabbim ne zaman nasip eder onu da bilmiyorum.
Şimdi Soruma gelecek olursam sizler çocuk yapmadan böyle hesaplar yaptınız mı gerçekten tam anlamiyla hazır miydiniz?
Buralar karışır yazmaya gelmiştim ammaaaaaa 5 yorumun 5i de aklı selim. Hayalkırıklığına uğradım doğrusu bebekler melek biz denedik olmuyor sen nasıl istemezsin yazanlar nerdesiniz
Hamileymişim, üstesinden gelebilir miyim? deseydi konu sahibi böyle olmazdı tabi yorumlar :)
Ben 1 yil korundum. Sonra hamile kaldim dusuk yaptim. 1 yilda olmadi. 3.ncu sene dogum yaptim. Cok istememe ragmen hastaneden eve geldigimde altini alirken korktum Allahim nasil bakicam buyutucem dedim. Cunku minicik bisi dokunsam elimde kalacak sanki. Allah sabrini veriyor seve seve buyutuyorsunuzMerhabalar ,
Eşimle 6 aydır evliyiz.başta hiç çocuk düşünmuyorduk son zamanlarda esim çok istemeye başladı. Ama ben de aşırı bir korku başa cikamama, yetememe çok zorlanacagim gibi düşünceler çok gözümü korkutuyor açıkçası. Tabi Rabbim ne zaman nasip eder onu da bilmiyorum.
Şimdi Soruma gelecek olursam sizler çocuk yapmadan böyle hesaplar yaptınız mı gerçekten tam anlamiyla hazır miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?