• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu bencil im!

bencıllıkle ne alakası var olaya mantıken bakıyorsun ee bence de iyi yapıyorsun 6 ay du bi bismıllah...

Esim cok isteyince ben de istemiyorm demistm bencillik olarak düşünmeye baslamistm. Ama artık ben de istiyorm nedense Allahim da nasip eder ınsallah

cocuk yapma kararına yaklasinca bende bir an korktum ama kendine özgüvenin yerindeyse kendini bu gibi vesveselere kaptirma derim:) oglumla beni görenler cok sasiriyor sen anne oldunda oglunla ne iyi anlasiyorsun ne sabirlisin diye:)

6 ay cok erken biz isteyerek yaptik ama ogrendigimde adaptasyon sureci oldu bende acaba hazirmiydim ya bakamazsam sabredemezsem diye bence bunlari dusunmek cok mantikli dunyaya cocuk getiriyoruz aman olsun nede olsa bakilir kafasi yanlis sizde buraz daha bekleyin tam anlamiyla hazir oldugunuzu hissettiginizde bebek yapmayi dusunun

Bence bunları düşünmeden çocuk yapanlar bencil.. tabikide kendini yoklayacaksın,hazır mıyım ? İstiyor muyum ? Yetebilecek miyim ? Diye..
daha erken tadını çıkarın hayatın..

Back
X