- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
konuyu açan arkadaşı savunuyor gibi yapıp tartıştığımız arkadaşın olan şahsı ne güzelde korumaya gelmisşin bravo :))) ama tek kurnaz sen değilsin ve o arkdaşın kendini savunma kapasitesi yerinde sen 3. şahıs oluyorsun 3. yede ne düşer biliyorsundur:)))Arkadaşlar konuyu karşılıklı atışmaya çekmeyin bence burada bir arkadaş yardım edin diye başlık açmış..Zak yeter artık bırak tartışmayı da, 'görüyor musun bana destek verdiler ben haklıyım' nidalarını da..Çünkü burada senin haklı olup olmamanın hiçbir önemi yok..Konuyu açan arkadaşa söyleyecek birşeylerin varsa söylemeye devam et, neyin kime göre doğru neyin kime göre yanlış olduğu değişiyor herkesin kendine ait bir düşüncesi var, uzatma artık yeter..Sence sen konuyu uzattıkça konuyu açan arkadaş kendini nasıl hissediyordur bu inceliği düşünebildin mi acaba ?
Herkes birbirinin görüşlerine saygılı olsun bence..Bu mesajıma da cevap yazma seninle polemiğe girmiycem konuyu dağıtıyorsun..Konu sahibi de sen değilsin..Tekrarlıyorum önemli olan şu anda arkadaşa yardım edebilmek, olan olmuş zaten..
erkek evlat bu olayı yaptığında ne zaman onu pohpohlamak yerine yanlış olduğunu anlatılırsa o zaman büyük bi aşama kaydetmiş oluruz
bu zihniyet harkesin beynine yerleştiği vakit türkiyede böyle olaylar olmayacak diye inanıyorum ben
yavrucum, bu kırmızılı cümle ne demek ya nasıl bir saçmalık bu ' sana göre bende birşeyler var ne demek ' bunu bana herkesin gözü önünde açıklar mısın ?konuyu açan arkadaşı savunuyor gibi yapıp tartıştığımız arkadaşın olan şahsı ne güzelde korumaya gelmisşin bravo :))) ama tek kurnaz sen değilsin ve o arkdaşın kendini savunma kapasitesi yerinde sen 3. şahıs oluyorsun 3. yede ne düşer biliyorsundur:)))
şimdi ben burda kendi nidamda kendimi savunan bir modda tartışmadım o arkadaşla benimle alakalı bir konud eğil zaten ne alaka saçmalamışsın.
ben burda arkdaşın türk örf, adetlerini ezip geçmesine aşağılamasına hatta türk kadını için böyle düşünürse çok dayak yer sonra gelip kimse ağlamasın tarzı konuşmalarına kızdım olay genel yani.konuşmalar mevcut zaten sayfalarda. ne demek ya bende kız değildim evlendiğimde ingilterede evlenmedne birlikte olmak o kadar normalki falan neyi özendirmeye çalışıyorsunuz burda genç kızlarımız okuyor bu ne güzel birşeymiki ballandra ballandıra anlatılır oldu. bundan utanılır ya burda özendirilmez.
bu konuda söylicek sözün yok belli amacın başka ama senin amacına yönelikte birşeylerde var bende istersen bu konuda devam edelim istersende özelden sen seç...
saçmalama konuya dön yeter
hahaha sen buraya standup gösterisinemi geldin yahu dur hazırlıksız yakalandım gülmekten çenem ağrıdı...yavrucum, bu kırmızılı cümle ne demek ya nasıl bir saçmalık bu ' sana göre bende birşeyler var ne demek ' bunu bana herkesin gözü önünde açıklar mısın ?
önemli şahsi insan sen beni tehdit mi ediyorsun, çok korktum aman bir daha yazmıyım aman..
anlama zorun var galiba senin zara takıldın , kız beraber olmuş diyorumm 3 sene geçmiş diyorumm , olan olmuş diyorum aloo..ilk mesajlarda kendi düşüncelerimi yazmıştım sana birşey ispatlamak benim niye umrumda olsun..
yorumların hepsini okumadan konuya dalmayın ya bu ne böyle sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz sonra bu şekilde...Ben cok sasirdim dogrusu.Ne yapmaya calisiliyor.Ne bu tartismalar.Turk kadinina laf soylenilmesini istemiyorsak, bizler Turk kadinlari olarak once birbirimize saygili olalim.
Neden herkesi kendi dusundugumuze ikna etme cabasinzdayiz?
Birakin herkes ne istiyorsa onu onemsesin.
Bu yazdiklarimizi konu sahibi arkadasta okuyor, ornek olsun istedigimiz genc kizlarda atismalari goruyor.Bu mi ornek?Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Canım ben şeyi anlayamadım: Ailen bu çocukla aynı evde yaşadığını biliyor mu 3 yıldır?
yorumların hepsini okumadan konuya dalmayın ya bu ne böyle sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz sonra bu şekilde...
kim kimi ikna etme çabasında yorumlarda görmüyormusunuz ben o arkadaşın hayatına saygı duyduğumu ama burda yaptığı yorumlarda genel türk kadını ve türk örf adetlerini eletirme tarzını vede ingilteredeki yaşamı özendirilerek burda genç kızlarımıza kötü örnek teşkil edilmesini eleştirdim...
yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ilk bi okuyun hepsini bi zahmet. okumaya zamanınız yoksa ilgilenmiyorsanızda boşverin gitsin...
karşılıklı saygılı olabildik evet ne mutlu... teşekkürler iyi yıllar sizedeYorumlarin hepsini okudum,daha once de yorum yazdim hatta alinti yaptiniz.Neden uzatildigini anlamlandiramiyorum.Yazdikca bende uzatmis oldugumu dusunuyorum.Daha once forumda hic polemige girmedim.Yine girmeyecegim.
Karsi fikirde olmaninda, atismanin da bi saygi cercevesinde olmasi gerektigini dusunuyorum.Size iyi yillar,baliklama dalmadim ama baliklama cikiyorum
konu almış başını gitmiş tartışmalardan.. konu sahibi canım naptın son gelişmelerin nedir?
Arkadaşlar yorumlarınız için tşkr ederim herkeze mutlu yıllar
canım hemen ayrıl o çocuktan
sakın seviyorum falan teranesini okuma
bir kez döven bir daha döver
bir kez küfreden bir daha küfreder
ilişkiye girdin diye sen onun kölesi olmadın
seninde değerini anlayacak birisi çıkacaktır karşına
ilişkye girdin diye bütün ömrün boyunca ona mahkum değilsin allaha karşı tövbe et ve birdaha o çocukla bir yakınlık yaşama
sakın ha geleceğini yakarsın
bugün ağlarsı yarın ağlayacak gözyaşın kalmaz
o içer gezer tozar
evden kapıdan dışarı çıkamazsın
daha evlenmeden ilgisizleşti diyorsun evlenince ne yapacak kimbilir..
yapma yazık edersin kendine daha yaşın kaç başın kaç...
bitir ilişkiyi
eğer akıllanacaksa seni kaybdeceğini anlayınca akıllanır yoksa zaten boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?