- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Arabamız var aslında ama ne kar lastigimiz ne de zincirimiz var uludağa cikamayiz taksiyle ciksak maddiyat fazla altından kalkamayiz. Ortaklaşa karar alıp herseyi planladikAraba kiralayıp peşlerine takılmaca olmuyo mu?
Yani arabada yer olmaması kesin bahane mi, yoksa sadece bi bahane mi, onu ayırt etmek lazım.
Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının
Başka sehirdeler gidemem şimdiarkadaslarin yaptigi saygisizca bence . annenler yakinsa onlara git bari
Hep evdeyim iş arıyorum bulamıyorum. Ailemden ayrı şehire geldim hiç çevrem yok. Birazcık eğlenmek benimde hakkım sanırımBu yeni yıl mevzusu neden bu kadar abartiliyor ya?
Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının
Daha yeni evliyiz zaten 4 buçuk aylık. Ilk yilbasimiz özel olsun demiştik. Hayırlısı artık başbaşa gecircez.Cok ayip etmisler. Ben olsam bir daha gorusmezdim. Benim de hazirligim yok. İşten eve gidecegim. Firina tavuk atacagim. Corba pilav salata gibi pratik seyler yaparim yanina. Bos ver bas basa gecirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?