Çok sinir oldum

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının

Araba kiralayıp peşlerine takılmaca olmuyo mu?
Yani arabada yer olmaması kesin bahane mi, yoksa sadece bi bahane mi, onu ayırt etmek lazım.

ayıp etmişler.sıkmayın ama canınızı.onlar yüzünden gününüzü mahvtmeyin.geceye daha çok var yaparsınız birşeyler.maksat sevdiğinizle birlikte olmak

Araba kiralayıp peşlerine takılmaca olmuyo mu?
Yani arabada yer olmaması kesin bahane mi, yoksa sadece bi bahane mi, onu ayırt etmek lazım.
Arabamız var aslında ama ne kar lastigimiz ne de zincirimiz var uludağa cikamayiz taksiyle ciksak maddiyat fazla altından kalkamayiz. Ortaklaşa karar alıp herseyi planladik

Bakmazsın olur biter. Bundan sonra görüşmek istemiyorum arkadaşlarınla dersin. Bir daha da böyle özel günleri başkasıyla planlamayalım dersin. Eşinde mahcup olmuş sana baksana.

Yok artık.. çoook ayıp etmişler....
Görüşmeyin bir daha.. e siz ufak bir valizde hazırlamışsınızdır.
Çok densizlermiş anlamış oldunuz..

Böyle son anda haber vermeleri çok yanlış kimseye güven olmuyor sizde kendi imkanlarınızla gidin.

Cok ayip etmisler. Ben olsam bir daha gorusmezdim. Benim de hazirligim yok. İşten eve gidecegim. Firina tavuk atacagim. Corba pilav salata gibi pratik seyler yaparim yanina. Bos ver bas basa gecirirsiniz.
Daha yeni evliyiz zaten 4 buçuk aylık. Ilk yilbasimiz özel olsun demiştik. Hayırlısı artık başbaşa gecircez.

Bu nasıl bir terbiyesizlik ben anlayamadım ama iyi olmuş zaten böyle insanlarla hiçbir yere gidilmez. Eşinizden çıkarmayın ama sinirinizi, böyle insanlar için değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…