Çok sinir oldum

Çok ayıp etmişler ama bu moralinizi bozmasın. Kocanla otur ye iç sohbet et. Mutlu yıllarr..

Sorun eğlenmek değil saf yerine konup yarı yolda birakilmak ama sırf onlar yüzünden gecemi mahvedemem

Arkadaşlarınız ayıp etmiş gerçekten ben olsam bir daha görüşmem,artık siz de evinizde geçirin hem başbaşa olursunuz.Çorba,fırında tavuk,pilav,salata,zeytinyağlı yemek ve börek yapın,çerez pasta falan başbaşa olursunuz belkide daha iyi olur böylesi sizin için.

ne pişkin insanlarmış .
Bir daha görüşmezdim ben sizin yerinizde olsam .
Merhaba merhaba bitti.
Marketten bir şeyler alıp evinizde güzel güzel oturun açın tvyi bir de yeni rakıyı bitti gitti

Sinir bozucu gerçekten benimde başıma gelse bende çok bozulurdum ne kadar düşüncesiz insalar yahu haklısınız bende görüşmem bir daha demek ki onların gözünde siz çok da değerli değilmişsiniz bunu anlamış oldunuz, boşverin takmayın alt tarafı yıl başı o kadar önemsemiyorum ben ya

Benim için yılbaşı bahane. Eşim çok çalışıyor ben de hep evdeyim yarın tatil ya değişiklik olur düşüncesi bizdeki

Sorun eğlenmek değil saf yerine konup yarı yolda birakilmak ama sırf onlar yüzünden gecemi mahvedemem
Büyük ihtimalle son anda teyzeleri gelmek istedi onlar da sizden vazgeçtiler. Gecenizi mahvetmeyin eşinizle güzel vakit geçirin bir dahada görüşmeyin umarım eşinizde böyle düşünüyordur :)

Büyük ihtimalle son anda teyzeleri gelmek istedi onlar da sizden vazgeçtiler. Gecenizi mahvetmeyin eşinizle güzel vakit geçirin bir dahada görüşmeyin umarım eşinizde böyle düşünüyordur :)
O teyze zaten her zaman herşeye maydanoz olur yapısı bu. Inşallah eşim de akillanmistir

Vallah biri aciklasa ayaginin altını opecem.
Yeni bir yil, bu kadar yani. Istersen köprü altinda gir.
Korkuyorum dillendirmeye irticaci diyolla sonra

Benim ayin kaçı oldugundan bile haberim yoktu. Devlet memuru da yok bizde. Dun konusurken bugün ayın kaçı ya demistim.
Vay anasini be hakikaten ne kadar cok kutlanıyor. . Normal bir gün işte. 1 yaş daha yaslaniyoruz.. Ben de hicbir sey anlamiyorum...

Ben de heyecanla hazırlıklar yapıyordum,biraz yoruldum dinlenmek için geldim.Öncelikle konu sahibi abla,arkadaşlarınız çok büyük ayıp etmiş.Ben olsam konuşmazdım,ama 3-4 saatte bile bir sürü hazırlık yapılabilir.
Neden mi yılbaşı abartılıyor?Kendi adıma cevap vereyim.Hayat zaten b.ktan.Şu yaşımda bir sürü derdim var klasik ergen dertleri olmayan..He bir de ygs sınavımın stresi var:)
Böyle aileyle geçirilen güzel günler hep olmuyor.Güzel şeyler olunca da en azından 1 gün hayatın b.ktanlığına ara vermek istiyorum.Sadece bu..

Yılbaşı abartılıyor da napılıyor acaba pardon? İnsanlar zaten günlük hayatlarında sıkılıyor, arada eğlenmek biraraya gelmek için bahane yaratılmış oluyor. Her b.ka muhalifler "yeni türkiye"yle birlikte yılbaşına da karşı çıkmak için kendine zemin bulmuş oldu, çıktılar üstünde tepiniyorlar. Buradaki mesele yılbaşı kutlaması mı, sen okuduğunda bunu mu anlıyorsun "ilticacı" arkadaş. Kelimenin doğrusunu da öğren bi zahmet. Olaya sıradan bir akşamda yemeğe çıkmak üzere planlaşılmış ve bazıları bu plandan son dakika dönmüş olarak bak da belki pek sevgili yardımcı yorumlarını o zaman lütfedebebilirsin.

Konu sahibine gelirsek, yaptıkları ayıp, siz de bundan sonra tavrınızı ona göre alırsınız. İnsanlar böyle böyle tanınıyor işte, o insanları sadece kuru kalabalık olarak görüp, sadece lazım oldukları zamanlarda kullanıp raflarına kaldırırsınız.

Hava muhalefeti açısından gitmemeniz isabet olmuş, olaya iyi açıdan bakın derim. Diğer yandan ise o arkadaşların ipiyle kuyuya inilmez belli ki, iyisi mi görüşmeyi kesin.

eşinin üstüne gidip onuda üzme bence çünkü o da sana karşı çok mahçup hissetmiş belli sadece tavrını ortaya koy onlarla görüşmek istemediğini bu karakterdeki insanların çevrende olmasın istemediğini söyle yeter annenlere şimdi gitseniz olmazmı ne de olsa aile habersizce son anda gidilsede çok sorun olmaz gibi

Herkese çok teşekkür ederim :)
Evde ne varsa kullandım mükemmel bir sofra hazırladım. Mumlar kalpler falan :) kendimde hazirlandim eşimle müzik eşliğinde yemek yedik dans ettik. Sonra çay demleyip tv izledik. Yalnız daha çok eğlendik en azından üşümedik :)
O arkadaş sandıklarımızla bir daha görüşmek istemiyorum. Eşimi de uyarıyorum kendisi çok yumuşak kalplidir. Arkadaşı bir iki güzel söz söylese unutur affeder. Bu sefer yok merhabadan fazlasını haketmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…