Çok sinir oldum

bidaha görüşürmüyüm diye düşünürdüm
ne hazırlıgımı?
evdesin bide. anam neler yapılır neler
en kötü ihtimal makarna

Sürekli evde olduğum için bunlar her zaman yaptığım şeyler hemen hemen her akşam eşimi süslenip şık bir sofra kurup öyle karşılıyorum degisiklik aradım ama sanırım rutine devam

Daha iyi anliyorum o zaman
Bir restoranda rezervasyon yaptir ? Ama bugün hemen bulabilir misin onu bilemiyecem...

arkadaslarinizin yaptigi buyuk ayip.. ama daha fazla uzatip esini de uzme, o ne yapsin ki..
Eşim hep mesafelidir. Arkadaşı da olsa çok içini bilmez hep diyordum insanları uzaklastirirsin böyle yapma diye. Kendini suçluyor sanırım ama aslında olmasi gereken eşimin yaptığı kimseye tam güvenmiyor

Annemler başka şehirde o yüzden. Önceden eşimin izin alması lazımdı gidebilmemiz için. Market var da kart eşimde lazım olur diye yanına aldı akşam için eldiven falan alcakti
Annemler başka şehirde o yüzden. Önceden eşimin izin alması lazımdı gidebilmemiz için. Market var da kart eşimde lazım olur diye yanına aldı akşam için eldiven falan alcakti

Ozamn evde ne varsa yersiniz.eşim yanımda olduktan sonra herşey bana uyar yani.Gene sıkılınca dışarı çıkarsınız,illa rezervasyon yapılan bir yere gitmek zorunda değilsiniz canınızı sıkamyın yani 2015 e girerken eşinizide bu saçma şeylerden ötürü üzmeyin.Anı güzel yaşayın 2015 e mutlu girin . :)

Daha yeni evliyiz zaten 4 buçuk aylık. Ilk yilbasimiz özel olsun demiştik. Hayırlısı artık başbaşa gecircez.

bence boylesi daha iyi olmus, oyle saygısız hatta terbiyesiz kisilerle ne yola cıkılırdı, ne de beraber birseyler yapılırmıs.
isteselerdi son dakika eklenen kisilerler araba kiralanır cozum yolları aranırdı.
kotu bir tecrube ama bu kafadaki insanlarla uludag keyfi burnunuzdan gelseydi daha da canınız sıkılırdı.

hemen dolapta ne var ne yok bakın, siz simdiden birseyler hazırlamaya baslayın,
aksam esiniz gelirken birseyler alır, evde eksikler varsa beraber cıkarsınız.
ya da dısardan yemek de isteyebilirsiniz.
oyle gosterisli bir sofra hazırlamanıza gerek yok, size yetsin, mutlu olmaya bakın, basbasa guzel vakit gecirin yeterli
en guzel yere de gitseniz sizin aranızdaki muhabbet iyi olmadıktan sonra suratı asık iki kisi kös kös masada oturur yine zevk alamazdınız.
o yuzden küslük yapmadan eşinizle guzel gecirmeye bakın.
cesidiniz az olsun ama bir parca lokmayı mutlulukla paylasın...

Eşim hep mesafelidir. Arkadaşı da olsa çok içini bilmez hep diyordum insanları uzaklastirirsin böyle yapma diye. Kendini suçluyor sanırım ama aslında olmasi gereken eşimin yaptığı kimseye tam güvenmiyor
bastan soz vermesinler o zaman.. sonradan teyzeyi piyasaya cikarmak yerine.. daha uygun olurdu..

Haklısınız çok teşekkür ederim için rahatladı biraz :)

O kadar haklısınız ki. 2 yudum mutlulugum iki günlük ömrüm var gereksiz insanları düşünmek yerine sevdiğime sarilmaliyim

Haklısınız çok teşekkür ederim için rahatladı biraz :)

Arkadaşa katılıyorum. Evinizde hazırlayın ne varsa yiyin. Önemli olan birlikte olup mutlu olmak. Hatta eşim sordu, arkadaşlar ararsa plan yapmışlarsa ne diyim katılalım mı dedi, yok dedim. Hem arkadaş grubunu pek sevmiyorum (fazla sulular kadınlı erkekli) hemde evimde sıcacık oturup, yemekten sonra çay soframı kurup kocişimle keyif yapmak varken kalabalığı çekemem.

Çok ayıp etmişler

Boşverin takılmayın. Yerinizde olsam ben de çok sinirlenir ve üzülürdüm ama olsun vardır bir hayır diyerek bakın. Belki gitseniz hiç eğlenemeyecektiniz.

Başka arkadaşınız yok mu, yalnız geçirmek istemiyorsanız size davet edin, Allah ne verdiyse yersiniz birlikte. Mısır patlatırsınız ne bileyim yoğurda salatalık rendelersiniz çıkar yani yapacak bir şeyler.

Sadece ikiniz olacaksanız bile TV öyle eğlenceli ki eminim sıkılmazsınız. Gerçi sizin takıldığınız son dakika planın alt üst olması anlıyorum ama ona takılıp güzel bir geceyi mahvetmeyin. O arkadaşlarla da bir daha plan yapmayın. Teyzelerine deselerdi başkasına söz verdik diye yani. Çok ayıp yaptıkları

Arkadaşlarınız çok ayıp etmiş. Yılbaşı olması önemli değil, normal zamanda da yapılacak iş değil yaptıkları. Böyle durumlarda ya önceden haber verilir ya da alternatif planla gelinir. Neyse olan olmuş, bu saçmalık eşinizle bugünü güzel geçirmenize mani değil. Gidecek bir aile, arkadaş bulamazsanız, yemek de yapamazsanız, bir pizza söyleyin, evde güzel bir yılbaşı filmi izleyin, romantik dakikalar geçirin filan oh mis. Yılbaşına öyle ondan geriye sayarak, havai fişekler eşliğinde büyük bir coşkuyla da girmeye gerek yok değil mi? Her sene girdiğimiz şey sonuçta.

Ben gelin geldim bu şehire arkadaşım çevrem yok. Eşimde iş aşığı o yüzden sadece bu arkadaşları var çocukluk arkadaşları güya :) hayal kırıklığına üzüldüm ben sadece ama eşimle de eglenebilirim :)

Haklısınız ben yaptıkları Saçmalığa üzüldüm kırıldım sonuçta 99 yılından beri arkadaş bunlar güya

Arkadaşlarıyla bir daha görüşmeyin ama bugünü kendinize zehir etmeyin.. Evde olan malzemelerden yemek yapın eşiniz gelirken pasta alsın yapamazsanız yeni yıla evde baş başa girin:) Şahsen ben evlenince ilk yılbaşımı evde başbaşa kutlamayı düşünüyorum daha çok eğleneceğimiz kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…