Çok sinir oldum

Bakmazsın olur biter. Bundan sonra görüşmek istemiyorum arkadaşlarınla dersin. Bir daha da böyle özel günleri başkasıyla planlamayalım dersin. Eşinde mahcup olmuş sana baksana.
Zaten bir kaç gündür çok çalışıyor yalnızım diye üzülüyordu bu da tuz biber oldu

İki konu açıldı böyle bu özel günde planları berbat olan...
Diken üstündeyim bi annemlere atabilseydim kendimi
Bişey olacakmış gibi.. ne biliyim işyerindeyim... sanki geç kalacakmış gibi biriyle tartışacakmışım gibi.... ay bayılzammmm

ALLAH aşkına dert edilecek bişey mi bu .Arkadaşlarınız gerçekten eyıp etmiş o ayrı.Annemler demiştin oraya gidebilirsiniz sanki yabancılarmı ? veya eşine güzel başbaşa geçireceğiniz bir sofra hazırlayabilirsin.Market yokmu yakınlarda hemen alıverin akşama daha çok var ..

Annemler başka şehirde o yüzden. Önceden eşimin izin alması lazımdı gidebilmemiz için. Market var da kart eşimde lazım olur diye yanına aldı akşam için eldiven falan alcakti

en azından onlarla yola çıkamayacağınızı anlamışsınızdır.. nasıl insanlar olduklarını anladınız iyi yönünden bakın.. atlayın arabaya yakın biyerleree gidin güzel geçirmek sizin elinizde..

Güzel romantik bir yerde akşam için rezervasyon yaptır. Mutlaka iki kişilik boş yerleri olan mekanlar vardır.

Internetten bi kaç organizasyona baktım ama yer kalmamış

Vallah çok ayip etmisler orasi kesin ama çok fazlada esinin üstüne gitme, üzmeyin birbirinizi , elinde olan bir sey degil sonuçta
Ama bence herseyin hayirlisi... Annene git yakinsan.
Degilsen bile bence evi, sofrani bi güzel süsle, kendinde süslen püslen tabiii . Yemek söyle disardan ugrasmak istemiyorsan, güzel fon müzik esliginde keyifli bir gece geçirin esinle...
Bence bu yilbasi çok abartiliyor, oysa ki sevdiginle beraber olacaksin

Sürekli evde olduğum için bunlar her zaman yaptığım şeyler hemen hemen her akşam eşimi süslenip şık bir sofra kurup öyle karşılıyorum degisiklik aradım ama sanırım rutine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…