- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Allah tan photoshop varbide yeni nesil makeup diye uygulmaa çıkmış herkes angeline jolıe
1..teyzesi seni sevmiyor
2.. sevgilin aradaki dengeyi kuramiyor. Ailesinin abuk subuk işleri yüzünden seni perişan eder bu
ayy pardoon başka konuya girmişimAnlamadim ?
ayy pardoon başka konuya girmişimvalla özür dilerim bu arada tepkini göstermelisin bu böyle devam etmez kafayı yerim ben sinirden bu durumda
Sana söz verip ikinci plana atıyorsa tabiki onun hatası.Teyzene diyebilmeli şuan dışardayım bi saatlık mesafedeyim teyzecim cıktım ben yani keşke erken deseydin demeli!!!
Böyle hep yapıyorsa ciddi sorun.Acıkca sana cok değer vermiyor .Ne yaparsan yap değişmez.Ona zorla değer verdirtemezsin.Onun karakteri bu bence.
Anlamadığım şey iki saatlik gel git olayını bi tavuk için mi yapıyor.Eğer bu kadar önemliyse teyze söylemeli teyzeye.Demeli ki:Teyze ben yarın işim var senin alıcağın edeceğin varsa yapayım bugünden,yarına kızarkadaşımlayım....
Bu kadar basit yahu!!!
kaynanan kvlik velayetini kardeşine mi devretmiş bu ne böyle
Bişey olacağı yok.Çekeceksin bu adamı..Kendi elinle kendini yakıyorsun bu sana cok cektirirAynen hepsi 2 tane bütün tavuk içindi. Hic bir sekilde hayir demiyor. Benide pesine sürüklüyor. Hep yaptigim heves plan kaliyor daha ona diyemeden bile. Ne olcak bu boyle bir yol bulamadim.
Birde su var ben anlayissiz biri de degilim
Tamam kadini ihityaci vardir ister. Market dibinde. Evde esi var genc emekli o alabilir. 18 yasinda kizlari var onlar alabilir. Neden 3 saat uzakliktan birisini ararsin ki.
Yine bir aksam ordaydik disarda biz gidiyorduk aksam yemegi yicektik. Teyzesi tutturdu yukardaki tepeden bank var Parklar da olan onu sokun getirin. Bizimkide gitti sok taşı getir derken iyice aksam oldu. Hava karardi ben açtım. Iyice acıktım.
Ben bunları deyince abartiyor oluyorum.
Gercekten ihtiyac acil bir sey olsa anlarim.
Bende gecen sert konustum.
Biz ciddiyiz. Ben ilerde boyle adak istemek dedim. Ufacik seyde hayir diyemiyorsa benim arkamda nasil durcak. Ilerimide dusunmek zorundayım.
kv ne anlatsan durumu yerdımcı olmaz mıAnnesiyle bir tane sorun yasamadim. Sessiz sakin kadin. Bir yol bulmak istiyorum. O basit bir olay sanabilir ama benim ve ilerisi icin baya sorun yaratan bir konum bunu nasil cozebilirim .s
Birde su var ben anlayissiz biri de degilim
Tamam kadini ihityaci vardir ister. Market dibinde. Evde esi var genc emekli o alabilir. 18 yasinda kizlari var onlar alabilir. Neden 3 saat uzakliktan birisini ararsin ki.
Yine bir aksam ordaydik disarda biz gidiyorduk aksam yemegi yicektik. Teyzesi tutturdu yukardaki tepeden bank var Parklar da olan onu sokun getirin. Bizimkide gitti sok taşı getir derken iyice aksam oldu. Hava karardi ben açtım. Iyice acıktım.
Ben bunları deyince abartiyor oluyorum.
Gercekten ihtiyac acil bir sey olsa anlarim.
Bende gecen sert konustum.
Biz ciddiyiz. Ben ilerde boyle adak istemek dedim. Ufacik seyde hayir diyemiyorsa benim arkamda nasil durcak. Ilerimide dusunmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?