Çok Sinirliyim Sizce Haklı Mıyım ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar size sinir oldugum konu hakkinda 2 tane yeni olan olmuş kisaca örnek vericem. Disaridan bir yoruma ihityacim var.

Gecen gün is yerinde canim sıkıldı olay oldu ufak çaplı o önemli degil bende izin aldim 2 saat erken ciktim. O arada sevgileme dedim erken cikiyorum moralim bozuk diye , oda benimde isim bitti eve geldim istersen bize gel benim ustumu degistirmem gerek sonra burdan bir seyler yapalim dedi.
( arabayla 5 dk lik yol evi )
Bende tamak dedim hemen ordan bir minibuse bindim o arada tekrar mesaj attim ben bindim geliyorum sende hazirlandin mi ? Diye.
Oda
- yok bahcedeyim dedi.
Bende
- isin mi var dedim.
- Hayir. Annem ve teyzem agac buda dedi ( kapicilari izinli diye sitenin agaclari) .
Ben bir sey demeden daha. Bunu mu sorun yaptin 10 dk lik is gel dedim
Ben hadi yola ciktim zaten diye gittim. Teyzesi var yanina gittim hic yüzüme bakmadi hosgeldin neyin var demedi. Bende tam 2 saat kenarda bekledim oyle hic bir kelime konusulmadi benimle. Ben kolay gelsin vs. Diye laf atiyorum yuzume bakmadan Teyzesi kisaca cevaplıyor.
Neyse uzatmiyim sonra bitti isi aksam oldu ben eve gidicem dedi birakti beni yolda guzelce anlattim. Cunku ilk defa olmadi bu tur olay. Beni suclu buldu ne var bunda dedi sende gel katil dedi vs.

2. Olay
Bir hafta sonu plan yaptik.Cikicaz. Benim evime almaya gelmiş. Tam o arada bana mesaj atiyor cabuk cii teyzem acip bir sey istedi. Bende hemen yarim yamalak hazirlanip ciktim. Almaya gelmesine sevindim planimizi yapicaktik. Teyzemin misafiri gelmiş benden tavuk istedi dedi.
Bizim burdan merkeze inmek 1 saat. Almak onlara cikmak 2 saat. Tekrar merkeze in 1 saat de oyle. Derken bizim plan yine yatti. Yine ben deyince suclu oldum.

Kizlar size boyle yapilsa acaba surekli sinir olur musunuz ? Yoksa ben gercekten mi abartiyorum.

Artık bu yuzden cok uzuluyorum. Diyorum bana soz vermisken coo cok acil olmadan niye o kisiyede yaparim diyorsun. Hadi yaparim dedin bana isim cikti dese onu da anlicam. Beni niye surukluyosun pesine. Ben mecbur muyum izin gunumde moralim bozuk oldugu zamanlar seninle ailenin isini yapmaya.

Uzun oldu kusura bakmayin. Birde telefondan yaziyorum. Pek anlatamadim . Yazim yanlışları vs. Icinde kusura bakmayin kizlar.
 
Biraz karışık olmuş ama anladığım kadarıyla sanırım teyzesiyle birbirlerine bayağı bağlılar.
Teyzesine diyebilir kız arkadaşımla planımız var başka birini yolla almaya diye.
Bende olsam sinirlenirdim haklısın .
 
Sana söz verip ikinci plana atıyorsa tabiki onun hatası.Teyzene diyebilmeli şuan dışardayım bi saatlık mesafedeyim teyzecim cıktım ben yani keşke erken deseydin demeli!!!
Böyle hep yapıyorsa ciddi sorun.Acıkca sana cok değer vermiyor .Ne yaparsan yap değişmez.Ona zorla değer verdirtemezsin.Onun karakteri bu bence.
Anlamadığım şey iki saatlik gel git olayını bi tavuk için mi yapıyor.Eğer bu kadar önemliyse teyze söylemeli teyzeye.Demeli ki:Teyze ben yarın işim var senin alıcağın edeceğin varsa yapayım bugünden,yarına kızarkadaşımlayım....
Bu kadar basit yahu!!!
 
1.olay sen haklisin
2.olay yine sen haklisin
Sevgiler
Bu herifi sepetle
 
Birde su var ben anlayissiz biri de degilim

Tamam kadini ihityaci vardir ister. Market dibinde. Evde esi var genc emekli o alabilir. 18 yasinda kizlari var onlar alabilir. Neden 3 saat uzakliktan birisini ararsin ki.

Yine bir aksam ordaydik disarda biz gidiyorduk aksam yemegi yicektik. Teyzesi tutturdu yukardaki tepeden bank var Parklar da olan onu sokun getirin. Bizimkide gitti sok taşı getir derken iyice aksam oldu. Hava karardi ben açtım. Iyice acıktım.

Ben bunları deyince abartiyor oluyorum.
Gercekten ihtiyac acil bir sey olsa anlarim.
Bende gecen sert konustum.
Biz ciddiyiz. Ben ilerde boyle adak istemek dedim. Ufacik seyde hayir diyemiyorsa benim arkamda nasil durcak. Ilerimide dusunmek zorundayım.
 

Aynen hepsi 2 tane bütün tavuk içindi. Hic bir sekilde hayir demiyor. Benide pesine sürüklüyor. Hep yaptigim heves plan kaliyor daha ona diyemeden bile. Ne olcak bu boyle bir yol bulamadim.
 
kaynanan kvlik velayetini kardeşine mi devretmiş bu ne böyle

Annesiyle bir tane sorun yasamadim. Sessiz sakin kadin. Bir yol bulmak istiyorum. O basit bir olay sanabilir ama benim ve ilerisi icin baya sorun yaratan bir konum bunu nasil cozebilirim .s
 
Aynen hepsi 2 tane bütün tavuk içindi. Hic bir sekilde hayir demiyor. Benide pesine sürüklüyor. Hep yaptigim heves plan kaliyor daha ona diyemeden bile. Ne olcak bu boyle bir yol bulamadim.
Bişey olacağı yok.Çekeceksin bu adamı..Kendi elinle kendini yakıyorsun bu sana cok cektirir
 

bankı sök getir mi dedi
yanlış mı anladım diye bikaç kez okudum inanki...
o nasıl teyze ya. annesi yok mu sevgilinin ?
o karışmıyoda teyze mi karışıyo her işine ?
çok şaşırdım doğrusu. 3 saatlik mesafeye tavuk almaya gidiliyo evde kimse yok desen haksızsın kadının ihtiyaçı vardır falan dicem de yok .
bu nasıl iş ya . sorumsuz erkek tipi işte. tabii sadece sana sorumsuz.
sana ayrıl diyemeyiz tabi ama haklısın sonuna kadar.
 
Annesiyle bir tane sorun yasamadim. Sessiz sakin kadin. Bir yol bulmak istiyorum. O basit bir olay sanabilir ama benim ve ilerisi icin baya sorun yaratan bir konum bunu nasil cozebilirim .s
kv ne anlatsan durumu yerdımcı olmaz mı
 
şaka
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…