Çok Sinirliyim Sizce Haklı Mıyım ?

Evet tepeden bildigimiz piknik banklarindan getirtti. Bide aksam vakti hava kararmis. Insan bir der yani hava kararmis kaciyor mu bank. Banki miye sokuyon hem. Cildircam ya gercekten. Orda kocasi var adamlar var bizimkide ben yardik edemicem sözüm var merveye demedi ya beni yine bekletti sinir oldum.

Teyzesi sizden hoşlanmamış belli oluyor. Teyzesi kaynanalık yapıcak belli ki. Sevgilin sorumsuz

Bankı sök getir mi.....oooooo ben şokk....Devlet malı yahuuu
Haram....ayrıca teyzesi size rahat vermez.
Yarın öbürgün evlendin diyelim
Evinde teyze bişeyi beğense
Tamamdir gitti elinden..

Kaç kurtar kendini...

sana sormuyo bile öyle mi ?
yani sen tartışma çıkartmıyo musun ona karşı herşeyi söylemiyo musun bu olaylar olurken ?

Yok canim ben kac senelik sevgilime anlatamiyorum ki kendimi ona anlatsam kesinlikle kiskanc gozuyle bakilirim.
kaç sene oldu sahi ?
hep böyle miydi bu teyze.
senin sevgilin büyülenmiş teyzeye
zombi tarzında peşinde dolanıp ne derse yapıyo benim içim sıkıldı burda

Ortada daha ciddi bir şey olmadan bu kadar samimi olmanın zararları bunlar

kaç sene oldu sahi ?
hep böyle miydi bu teyze.
senin sevgilin büyülenmiş teyzeye
zombi tarzında peşinde dolanıp ne derse yapıyo benim içim sıkıldı burda

Teyzesi baska sehirdeydi. Bu sene tasindilar yan dairelerine. Bizim iliskimiz 2 sene bitcek yakinda.

Bnce sevgilinle konusup rahatsiz oldugunu solemelisin yoksa ohooooo yandi gülüm keten helva daha cekersinn

sana sormuyo bile öyle mi ?
yani sen tartışma çıkartmıyo musun ona karşı herşeyi söylemiyo musun bu olaylar olurken ?

Hayir sormuyor. Hemen atliyor yapiyorm. Ben köşede saatlerce dikiliyorum. Sonra diyorum uzuldugumum cok konusuyosun diyor. Trip atiyor benimle soguk konuşuyor. Ozur dile bale diyorum en azindan. Sen boyle anlatinca dileyesim gelmiyor diyorm yani haksiz ama beni haksiz yapiyor.

Bnce sevgilinle konusup rahatsiz oldugunu solemelisin yoksa ohooooo yandi gülüm keten helva daha cekersinn

Anlatiyorum canim. Cok konusyon kavga cikartiyon diyor. Kendi trip atiyor hic kalbi krildi uzuldu demiyorm hic gönlümü almaya calismiyor. Bu konusma disinda nasil cozebilirim acaba.

Aslimda cok cok asiri samimiyet yok. Ama azcikta olmasin mi canim. Baksana evlenince şok yasicagima simdiden görüyorum.
Daha şimdiden size böyle davranabiliyorlar evlendiğinizde buna izin vermezsiniz hakkınız olur. Ama şuan ne demeye hakkınız var ? Sadece sevgilinden ayrılırsın o kadar.

Daha şimdiden size böyle davranabiliyorlar evlendiğinizde buna izin vermezsiniz hakkınız olur. Ama şuan ne demeye hakkınız var ? Sadece sevgilinden ayrılırsın o kadar.

Bunun evlilikte alakasi var mi gercekten. Bana insan olduğum icin deger vermesini istiyorum. Bir insana soz verip sonraki insana sirf keyfi icin ilk insani kirmak unutmak yani illa kocam olmasina gerek yokki. Yoksa var mi Ben saysin sovsun ailesine demiyorum da. Cikis yolu yok mu ki

Uyardığınız halde sizi suçlu çıkaran bir insan var karşınız da . Değer verse zaten ailesi ve sizin aranızda kalmaz o dengeyi sağlar.

Anlatiyorum canim. Cok konusyon kavga cikartiyon diyor. Kendi trip atiyor hic kalbi krildi uzuldu demiyorm hic gönlümü almaya calismiyor. Bu konusma disinda nasil cozebilirim acaba.
Bak tatlim konuyu uzatmazsan orda kapanir gider sen rahatsizligi uygun bi dille boyle cok mutlu oldgnuz bi gunde dile getrrsen daha ii olur o ustunu kapatp sennde kabullndgni gorunce sknti uok dyo devam biraz kurnaz ol

Adam sizi sallamıyor, hemen geri plana atıyor.
Evlenince de planınızın ortasında, akşam yemeğinin ortasında, filmin ortasında bırakıp gidecek.

Nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz ki?
Ya kabulleneceksiniz veya ayrılacaksınız.

Bnce sevdgne deger veren adam hele bi de ciddi dusunuyosa bole bi durumda yakar gecer bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…