- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
bankı sök getir mi dedi
yanlış mı anladım diye bikaç kez okudum inanki...
o nasıl teyze ya. annesi yok mu sevgilinin ?
o karışmıyoda teyze mi karışıyo her işine ?
çok şaşırdım doğrusu. 3 saatlik mesafeye tavuk almaya gidiliyo evde kimse yok desen haksızsın kadının ihtiyaçı vardır falan dicem de yok .
bu nasıl iş ya . sorumsuz erkek tipi işte. tabii sadece sana sorumsuz.
sana ayrıl diyemeyiz tabi ama haklısın sonuna kadar.
kv ne anlatsan durumu yerdımcı olmaz mı
Evet tepeden bildigimiz piknik banklarindan getirtti. Bide aksam vakti hava kararmis. Insan bir der yani hava kararmis kaciyor mu bank. Banki miye sokuyon hem. Cildircam ya gercekten. Orda kocasi var adamlar var bizimkide ben yardik edemicem sözüm var merveye demedi ya beni yine bekletti sinir oldum.
kaç sene oldu sahi ?Yok canim ben kac senelik sevgilime anlatamiyorum ki kendimi ona anlatsam kesinlikle kiskanc gozuyle bakilirim.
kaç sene oldu sahi ?
hep böyle miydi bu teyze.
senin sevgilin büyülenmiş teyzeye
zombi tarzında peşinde dolanıp ne derse yapıyo benim içim sıkıldı burda
Ortada daha ciddi bir şey olmadan bu kadar samimi olmanın zararları bunlar
sana sormuyo bile öyle mi ?
yani sen tartışma çıkartmıyo musun ona karşı herşeyi söylemiyo musun bu olaylar olurken ?
Bnce sevgilinle konusup rahatsiz oldugunu solemelisin yoksa ohooooo yandi gülüm keten helva daha cekersinn
Daha şimdiden size böyle davranabiliyorlar evlendiğinizde buna izin vermezsiniz hakkınız olur. Ama şuan ne demeye hakkınız var ? Sadece sevgilinden ayrılırsın o kadar.Aslimda cok cok asiri samimiyet yok. Ama azcikta olmasin mi canim. Baksana evlenince şok yasicagima simdiden görüyorum.
Daha şimdiden size böyle davranabiliyorlar evlendiğinizde buna izin vermezsiniz hakkınız olur. Ama şuan ne demeye hakkınız var ? Sadece sevgilinden ayrılırsın o kadar.
Uyardığınız halde sizi suçlu çıkaran bir insan var karşınız da . Değer verse zaten ailesi ve sizin aranızda kalmaz o dengeyi sağlar.Bunun evlilikte alakasi var mi gercekten. Bana insan olduğum icin deger vermesini istiyorum. Bir insana soz verip sonraki insana sirf keyfi icin ilk insani kirmak unutmak yani illa kocam olmasina gerek yokki. Yoksa var miBen saysin sovsun ailesine demiyorum da. Cikis yolu yok mu ki
Bak tatlim konuyu uzatmazsan orda kapanir gider sen rahatsizligi uygun bi dille boyle cok mutlu oldgnuz bi gunde dile getrrsen daha ii olur o ustunu kapatp sennde kabullndgni gorunce sknti uok dyo devam biraz kurnaz olAnlatiyorum canim. Cok konusyon kavga cikartiyon diyor. Kendi trip atiyor hic kalbi krildi uzuldu demiyorm hic gönlümü almaya calismiyor. Bu konusma disinda nasil cozebilirim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?