Çok Sinirliyim Sizce Haklı Mıyım ?

Kızlar az önce mesaj attim uzun uzun anlattim ve gercekten ise yaradi hissettim. Insallah zamanla daha cok duzeltirim. Teşekkürler herkese.

Canım sevgilim hatalı ama sen de yanlış tepkiler vermişsin.

1. Konuda sana 2 saatlik işi 10 dk diye söyleyemez. Yanına gidip 10 dk sürer demiştin ne zaman biter demeliydin. Öyle bahçede köşede 2 saat seni niye bekletiyor. Baktın is uzun sürecek o zaman ben gidiyorum, uykum var yorgunum banyo yapacağım vs. Bi bahane bul çık. Hatta beni eve bırak karnım ağrıyor midem bulanıyor neyse artık sonra dönünce budarsin. Artık neyi buduyorsa

2. Konuda teyze 1 saatlik yoldaki çocuğa tavuk mu aldırıyor. Neyse teyze kötü niyetli. Senin yapman gereken o sana Teyzem bişey istedi dedigi zaman ha öyle mi istersen önce onu yap sonra gel beni al demekti. Hatta iyi oldu hazir degilim canim diyeceksin. Vir vir ederse ay sacim kotu madem isin var hallet ben de o ara dus alirim fala deyip gonderecrksin. Teyze için boşu boşuna 2 saat gidis-donus yapıyorsa o dönüşte onun yanında olmayacaksin.

Yani teyze nin işini görürken sen onun yanında olma canım. Biraz da sen yap senin de annen baban senden bişeyler istesin onunla beraberken.

Ahh ahh önce yemek yiyelim sen beni biraz sonra sök ne sokeceksen diyemiyor musun?

Canim o bana habersiz geldi. Tak gelmiş mesaj atti hadi cik ben seni almaya geldim ama teyzem acil bir sey istedi diye. Bilsem zatenn git hallet derdim. Orda bekledim çünkü sakince yuz yuze konusalim diye. Ama konusmaklada anlamadi. Ben artiik boyle olayda taviz vermicem zaten bahane bulup gidicem. Onun daha cok burnunu surtcem. Ben 2. Plana atilcak kiz miyim yahu ? Hiiiiç.

Ahh ahh önce yemek yiyelim sen beni biraz sonra sök ne sokeceksen diyemiyor musun?

Bana sormadi ki. Zaten kapinin onundeydik direk bu babasi ensitesi cikti tepeye. Sok tasi getir derken aksam oldu yani gecenin bir vakti oldu bende istemiyorum yemek eve gidicem dedim onda bile ben suclu oldum. Niye istemeyip tavır yaptım diye .

Denk gelmiyordur, teyze denk getiriyordur. Önce sen test et. Emin olunca sevgilim söyle birlikte test edin :))

Teyzesi ne alaka ya aranizda bir olay mi oldu? Teyzesi herkese mi boyle sadece sana mi? Ve teyzesinin kizi var mi sizin yaslarda?

Neyse sen mantığı anladın. Senin kafa ay benim vaktim yok annem çağırdı ay midem kötü vs bahane seklinde calışkın artik. Annenle konuş, böyle birşey olduğu zaman ona bi mesaj at arasin hemen seni. Cagirsin sende tamam anneciğim geliyorum şimdi de :)

Ya bu kızlarin zor izin alması falan daha iyi diye düşünüyorum. Adamdaki rahatlığı bak hadi çık kapidayim diyor sonra nereye? 1 saat git 1 saat dön. Ne o teyze ye tavuk aldık.

Kiz o sokulen bank için ara belediyeye şikayet et. Ceza kessinler.

Teyzesi ne alaka ya aranizda bir olay mi oldu? Teyzesi herkese mi boyle sadece sana mi? Ve teyzesinin kizi var mi sizin yaslarda?

Teyzesi ne alaka bende bilmiyorum. Valla tek dert teyze. Annesi bile sessiz sakin kadin. Aman ne biliyim onun kizini ergen bir sey zaten pek insan icine cikmaz. Yasinida uydurdum 18 degil sanirim daha küçük. Artik sondu bu bir daha olursa teyzenin koynuna dicem. Bana geldiler zaten. Benim 5 tane teyze bana yeter. Elalemin karisiyla ugrasamam.

Aynen öyle artık böyle . Ya teyzeye laf dicek demiyorsa benide zor görür. Hem beni görüyor hem teyzenin isini yapiyor. Arada olan bana oluyor. Ortada zaten daha bir sey yok kac sene beklemek gerek. Cok rahatima duskunumdur bu arada bu kadar fazla cektimse sevdigim icin. Yoksa elalemin kadini icin uğraşmam. Belli etmiyom ama cirkefimdir. :)

Ooo yeah baby :) işte böyle. Oku canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…