- Konu Sahibi 26merve2626
-
O konular ayrı bir muamma zaten doğru düzgün adam gibi adam çok zor artık bu devirde . Erkek doğarsın ama adam olmak karakter meselesi ki sevgilisyken daha böyle davranması ileride çok büyük sancıları habercisi . Trip atması da kötü hala kendini haklı göürüyor demek . Taviz verme önlemini şimdiden al .Baktın düzelmedi . Eyvallah dersin. İlişki yaşamıyorsunki zaten devam ettirmenin bir anlamı yok .Aynen cok net kisa bu sekilde dicem. Suan kendisi soguk konuşuyor trip atiyor ama yarin yuz yuze ayni dediklerini dicem konuyu kapatcam. O degil ilerde de boyle aileci erkek gozumde hic erkek gibi imaj cizmiyor nedense.
eğer sen kendi değerini, sınırlarını bildirmezsen bazı erkekler anlayamayacak kadar hödük oluyor.Aynen artık son olayda dedim . Bugunde bekledim ama artik yok dedim. Eger bir daha olursa yaninda degilim dedim. Mecbur değilim sogukta beklemeye 2 saat sizi dedim. Insallah dusunup anlar hala trip atiyor soguk konuşuyor ama takan kim. Artik bensem bana vakit ayircak bunu ona gostercem kararliyim. Bende o nasilsa oyleyim. Kendi gelicek artik. Cok tesekkurler.
Çok haklısın bence. Ama bekleyerek hata etmişsin. Ama seninki de az değil hem suçlu hem güçlü.
Teyze seni sevmiyor orası belli. Ama sanki erkek arkadaşın da biraz soğumuş olabilir mi senden. Yani başbaşa kalınca seni sevdiğini hissidiyor musun. Eğer sevdiğine inanıyorsan sen ondan daha soğuk davran. Hatta arkadaşlarınla (erkek de olabilir) gez eglen sosyal medyadan da paylaş. Elinden kaçmak üzere olduğunu anlayıp kendine çeki düzen verir belki.
Anladığım kadarıyla iyi bir kizsin kac kurtar kendini..sevgilin umursamaz ve aileden birileri senden daha onemli bence..bence buraya yazdigin gibi ona da sorunları yaz konusarak anlamiyor belki okuyunca anlar..ama hic sanmiyorum bazi seyler degismez..ugrasa ugrasa kendini bitirirsin salla gitsin ya..
tahmin ediyorum tatlim sen cok bosver demissin simartmissin sevdigin icin.Bence de buraya yazdigin gibi ona da detaylı hangi olaylara takildigini yaz kendini anlat..bakalım seni kaybetmemek için bi adim atacak mi yoksa yine uste cikip seni mi suçlayacakBilmiyorum onu her seyden cok seviyorum ayrilmak istemiyorum aslında uzun zamandir birlikteyiz cok guzel anilarimiz var ugrasmak kendimi anlamasini sağlamak istiyorum. Ama konusunca kavgaci oluyorum konuşmayip tavir yapsam daha beter trip ile karislasiyorum. Ben cok seyine aman olmasin dedim bosver dedim ama boyle yapmasi beni cok üzüyor. Suan kendisi uyuyor ona uzunca bir mesaj atip kendimi son kez anlatmayi dusunuyorum sence olur mu
Valla sen bu cocuktan cok cekersın
cok sımarmıs ve deger vermeyen bı sevgılın var bence
ayagına kadar cagırıp ılgılenmeyen bır adam
belkı sımdı benı dınlemıceksın
ama ınsallah dınlersın
teyzeye tavuk almak için gün mü öldürülürmüş
kendi aılesının kuklası olan biri de bende var eşim
ben ölsem ailesinin gezmesıne tozmasına kosar
cok pısman olursun bak ılerıde
tahmin ediyorum tatlim sen cok bosver demissin simartmissin sevdigin icin.Bence de buraya yazdigin gibi ona da detaylı hangi olaylara takildigini yaz kendini anlat..bakalım seni kaybetmemek için bi adim atacak mi yoksa yine uste cikip seni mi suçlayacak
Canim sevdigine inaniyorum bende sevmesem zaten cekmem hic dert. Sosyal hesabim yok hic erkek arkadasimda yok hiç. Onunda yok kiz arkadasi sosyal hesabi. Kendisi aslında hic hakli olduğunu anlamaz Özür dilemez guzelniki cift laf bile etmez . Bunlari ve daha fazlasını bile sorun yapmadim neden cunku yanimda mutlu dedim seviyor gözlerinden hissediyorum ne gerek var dedim. Guzel soz süpriz olmasin dedim. Ama bu kadarda artık cekemiyorum.
Teyzesi kaynanalik yapiyor resmen. Sevgiliniz de dengeyi kuramamis.
Teyzesine niye bu kadar duskun ki? :)Kiz cevirmen :) benim konuuyu da sen anlayip cevirdin valla helal :)
Teyzesine niye bu kadar duskun ki? :)
Aman deyim kaç ordan ilerisi falan düşünme!!! Bundan bi cacık olmaz ne sana ne başkasına sevgiliyken bu tarz şeyler daha kolay söylenir ask adamı kor eder çünkü teyze isim var sevgikimle buluscam vs diye diyebilir simdi demiyorsa evlenince ayvayi yiyeceğinin manasına gelir bu isin yoksa hergun anasını teyzesini avut o evde kadınların hakimiyeti söz konusu bariz ortadaBilmiyorum ileriyede dusunuyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?