Çok Sinirliyim Sizce Haklı Mıyım ?

Iste o tavri nasil yapicam biliyorsanız yardimci olun
Bak mesela benmki aynı üniversitedeyiz 1-2 hafta önce erken bitmiş dersi beni 1 saat beklemek yerine erkek arkadaşlarını alıp Beşiktaş a derrs notu toplamaya gitmişti tabi bana haber verdi ben erken çıktım not toplamaya gitcem diye lakin sorun şu biz okula beraber gidip geliyoruz ve o gün sabah uyuyakalmış beraber gidemedik dönerken beraber döneriz telafi eder diye düşünürken böyle yapınca dellendim neyse beyimiz akşama kadar not topla cafede otur yapmış akşam olmuş bende patladım ne dese beğenirsin dönüşte sizin oraya gelip süpriz yapacaktım yemezler canım neyse o gün bu gündür bende onun gibi yapıyorum onla gelip gitmiyorum mesajıma 5 dk geç atıyosa bende öyle yapıyorum o da daha çok üstüme düşüyor yani çivi çiviyi söker aynını ona yaşat

Teyzesi resmen ilişkiyi sabote etmek peşinde bence kasıtlı yapıyor. Muhtenelen de sevgiliniz için düşündüğü bir başkası var.

Oyle bir sey olcagini pek sanmiyorum. Yani illaki duyarım. Ama hadi o yapıyor sizin esiniz sevgiliniz olsa yada var ve yapıyor ne dusunursunuz

Oyle bir sey olcagini pek sanmiyorum. Yani illaki duyarım. Ama hadi o yapıyor sizin esiniz sevgiliniz olsa yada var ve yapıyor ne dusunursunuz
Erkekler biraz saf oluyor bu durumlarda teyzesinin düşüncesiz davrandığının farkında değil belliki. O bunu zamanla belki anlar ama illaki bi durum olması lazım anlaması için. Ben olsam aynı şeyi ona yaparım saatlerce bekletirim. Bir de teyzesi henüz düşündüğü kişiyi açık etmemiştir ki yoksa tabiki duyarsın hemen. Arkadaşlarıyla çıkınca da aynı şeyi yapıyo mu peki bu kaynana kılıklı teyze ona bakmak lazım

Yok arkadaslariyla sorun yok hep bana denk geliyor. Ben onu hic bekletmedim hic karakterim degil. Bir insanı bekletmek. Ben ona soz verdigim zaman babam bile aradiginda bugun olmaz ona sözüm var yarin bakalim diyorum .
Lanet olsun diyorum artik. Ilerde ben boyle seyler cekememm. Evlilikte yani.

Yalnız sendede hata var ne diye böyle bi şey çıkarınca vakit öldürüyosun ki bas git eve trip de atma o zaman bende şu işime bakayım sen işlerini bitir de teyzesinin işine vakit harcamaycğını bilsin. Böyle böyle bi seçim yapmak zorunda kalır. Bi daha olursa senin eve döneceğini beynine kazı önce.

Aynen artık son olayda dedim . Bugunde bekledim ama artik yok dedim. Eger bir daha olursa yaninda degilim dedim. Mecbur değilim sogukta beklemeye 2 saat sizi dedim. Insallah dusunup anlar hala trip atiyor soguk konuşuyor ama takan kim. Artik bensem bana vakit ayircak bunu ona gostercem kararliyim. Bende o nasilsa oyleyim. Kendi gelicek artik. Cok tesekkurler.

2 saat beklemeseydin keşke. Baktın kalkmiyor ağaç tepesinden hadi görüşürüz deyip ciksaydin.

Teyzesi veya ailesinin işlerini hallettikten bizzat kendisi tek başına hallettikten sonra onunla görüşmek istediğimi aksi olduğunda ilişkimizin zelendiğini ilişki yaşadığımı anlamadığımı söylerdim . Ayrıca teyzenin benden pek hoşlanmadığını tavrılarından bunu çok net anladığımı benimde bri duruşum olduğunu bu tarz durumlarda silik olmak istemediğimi belirti bu konuyu çözümleyip karşıma gel derim.

2 saat beklemeseydin keşke. Baktın kalkmiyor ağaç tepesinden hadi görüşürüz deyip ciksaydin.

Keske yapsaydim. Yani kocasi evde niye o yapıyor. Benimde moralim bozuk diye geldim sonuçta. Bide bana hosgeldin bile demedi. Surekli teyzesi ile konuşup gülüyorlar. Kendimi cok yabancı gibi hissettim. Artik hic ses cikartmicam konuusnca kavgaci oluyorum. Isin mi var hadi ben gidiyorum dicem gidicemm. Bide teyzesi ya sizinde isiniz var tuh tutuyom diyor bide. Gezceniz mi tüh diyor. Bizimkide gezcez isimiz var demiyor. Susuyor resmen. Bende sinirden konusamadim bile. Ya o kadinda dusuncesiz ya. 2 saate biter diyor. Of gercekten biktim cozumu ayrılmak mi tek acaba

Aynen cok net kisa bu sekilde dicem. Suan kendisi soguk konuşuyor trip atiyor ama yarin yuz yuze ayni dediklerini dicem konuyu kapatcam. O degil ilerde de boyle aileci erkek gozumde hic erkek gibi imaj cizmiyor nedense.

Bence seni oraya çağırıp 2 saat bekletip bir özür dilemeyi bırak muhattap bile olmamış saygısız resmen. Kaçıyor sanki dallar ağaçlar. Normal bir adam teyze kız arkadasim geldi bizim 1 saat işimiz var gelince devam ederim der yani. Çok saygısız biri.

Demi yani sizin de belki esiniz sevgiliniz vardir yada olmuştur ama boyle yapan da yoktur. Erkekler boyle mi acaba diye dusundum ama bence sadece o öyle

Demi yani sizin de belki esiniz sevgiliniz vardir yada olmuştur ama boyle yapan da yoktur. Erkekler boyle mi acaba diye dusundum ama bence sadece o öyle

Birde her seyden önce bana bir selam vermedin diyorum unutmus olamam mi diyor ters ters yani konusmayi mi unuttun sanki teyzenle gulup konusuyon deyince de ben suclu oluyorum. Beni sevmiyor sanirim artik buna alismam gerek. Ben acaba burda baska boyle erkek var mi diye de actim konu ama yok

Sadece o değildir tabi. Ama boylelerine de ağzının payı verilir yani. Seni mutlu etmesi lazım sevgililik nedir böyle seylerle ugrasmak midir Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…