Çok uzun bir iç dökme..

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar daha yeni buraya bi konu açmıştım yan komşumla görüşmek istemiyorum ama kırmadan nasıl söyleyebilirim diye. Bu hayatı yaşarken insanlarla baş etmeye çalışmak çok zor. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş. Kırmiyim diye insan gibi açıklama yaptığım kişi bana iftira attı, kendi ayıbını örtmek için mi yaptı artık bana olan kininden kayınpederini üstüme mi salmak istedi bilmiyorum. Yan komşumun eşiyle eşim çok çok samimi arkadaş. Hanımıyla bizi tanıştırdılar. Daha ilk günden ısınamadım, 2 yıl geçti içimde hiç ona karşı yakınlık, sevgi oluşmadı. Onun da beni zerre kadar sevmediğini biliyorum. Bugüne kadar 1 kez bile ne aradım ne mesaj attım gel veya da geliyim diye.huylarını sevmedim. Kendisi kene gibiydi hep mesaj attı, hatta cevap vermeyince üst üste çağrı atıyordu. Sürekli ısrarla evine çağırdı. Veya da şu gün sizdeyiz, yemeğe gelcez, üükahvaltıya gelelim gibilerinden müsait misin bile demeden emrivaki yaptı. Ben de inadına kabul etmedim. Ara ara onun ısrarıyla görüştük. Eşim de dedi gidelim diye, bi kaç sefer gittim ama her defasında sıkılıyorum orda. Eşimle ilgili şeyler soruyordu cinsel hayatınız nasıl, bizimki 1.5 senedir yok ben istemiyorum filan demişti ben bunları anlatmayı sevmem ama normal bi sıkıntı yok demiştim. Bazen aranız nasıl sana nasıl davranıyor filan hep sorardı. Bi keresinde sen yaşına göre giyinmiyorsun ben senin eşini çok beğeniyorum o çok güzel giyiniyor dedi. Senin iyiliğin için söylüyorum böyle giyinme dedi. Hatta o gün de eşimin aldığı bi elbiseyi giymiştim. Bi gün yine ısrarla çağırdı eşi de eşimi aradı biraz durup geri geliriz diye gittik.dönmek istedim illa kal dedi evde çok işim var dedim. Anahtarım yok oldu o ara. Evinin her yerini arıyorum çocuğu bi yere atmıştır diye. O hiç aramadı oturdu dizi izledi. Akşama kadar durmak zorunda kaldık 50 liraya kapıyı açtırdık. Sonra kendi buldum dedi ama ben güvenmiyorum belki o gün o sakladı çok rahattı hiç aramıyordu. Gelip gitme olayı beni çok bunalttı beni artık çağırma dedim.bana dedi ki ben kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedi. Ben o zaman kesinlikle görüşmeyelim bi daha gerek yok onlar görüşsün dedim. Bi kaç ay hiç aramadı kafam çok rahattı. Geçenlerde çocuğumu hastaneye yatırdılar onun için eşimden numaramı istemişler eşim yine verdi. Bu yine başladı gelelim gelelim demeye. Ben artık kesinlikle istemiyordum gidip gelmeyi. Ona da yazdım seni kırmak ama dürüst olcam ben gidip gelmek istemiyorum eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim. Önce sakin selam bile verme tamam mı dedi. Hiç önemli değil vermesek te olur yazdım. Bana çok iğrenç ve çirkin bi insansın sen eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Ne alaka senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum asıl iğrenç sensin dedim. Bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım dedim. Eşim seni niye ilgilendiriyor önceden de beğeniyorum, ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedin başkası olsa seni ayıplar çok yanlış anlardı ben kırmadım yine ben iğrenç oldum ne iğrençliğimi gördün dedim. Senin bu şehirde kimsen yok senle arkadaş olmaya çalışıyorum anlamıyorsun iyilikten dedi. Zorla mı yani istemiyorum sen niye eşleri karıştırıyorsun onu açıkla dedim ne ilgilendirir eşim onu söyle dedim. Eşini hak etmiyorsun lafı yanına kalmıcak dedim. Gitmiş kayınpederine demiş ki, bana eşimde gözün var dedi. Adam da hapishane kaçkını gibi bi tip. Belalı biri. Karısına demiş çok kötü olur bu namus meselesi git konuş öyle bi laf demiş mi. Kadını da ben yolda gördüm. Ben gittim yanına abla tatsızlıklar oldu ama seninle bi derdim yok o olayları büyüttü diye. Kadın bana dedi ki kocamda gözün var demişsin. Ben öyle bi cümle kurmadım dedim. Evet senin gelinin böyle böyle laflar etti ama yine de kocamda gözün var diye bi laf etmedim dedim. İnanmışlar hepsi ona. Keşke açıklama yapmasaydım o çirkefe direk engelleseydim ben hep insan gibi davrandım çok pişmanım karaktersiz olduğunu bile bile insanca davrandığım için.

Daha ıstemıyorum demısın kene gıbı yapışmış.

Daha ıstemıyorum demısın kene gıbı yapışmış.
Evet kalbini kırmıcam ama dürüst olcam dedim ben görüşmek istemiyorum dedim çünkü mecbur bıraktı ne kadar istemediğimi belli ettimse de ısrarla gelmek istedi ben en son açık söylemek zorunda kaldım o da bunun üstüne çirkefleşti eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi sonra da gitmiş ailesine kocamda gözün var dedi demiş inanamıyorum ya ne iğrenç bi karakteri var bazı insanların

Ay ne kadar boş muhabbet ya. Gidip kaynanasina açıklama filan yapıyorsunuz, onu bile yakistiramam ben kendime yani.
Kadın eve gelecekmiş yolda gördüm konuştuk. Kaynanasını seviyorum hem iyi bir hem de hakkı geçti ben annemdeyken her gün eşime yemek yollamış hiç kötülüğünü görmedim. Gelinine inanmış hepsi de kendi oğlu dahil bu akşam eşimle konuşmuşlar. Eşim diyor ki kocası onun ne mal olduğunu biliyor

Ne manyak insanlar var ya. Bu insanlar basiniza bela olcak gibin. Esiniz ne diyor kadinla ilgili?
Manyak baş belası mal filan dedi. Gitmiş bu akşam eşiyle konuşmuş insan sinirle her şeyi söyleyebilir, söylese söyledim derdi ama benim hanım öyle bi laf etmedi demiş. Eşi de inandım demiş, ona da kızdım demiş neden eşini hak etmiyorsun filan dedin öyle söylenir mi dedim filan demiş. Hata bende ben ısrarla görüşmelerini arkadaş olmalarını istedim demiş. Bundan sonra uzamasın demişler. Eşimin arkadaşı iyi de babası çok sıkıntılı terörist gibi bi tip yani inşallah eşimle aralarında tersleşmezler. Eşim cinayet sebebi diyor gözün var ne demek ya adam beni öldürür ya ben onu dedi. Ondan canım çok sıkıldı

İşte bu cümleyi her yaptığına rağmen ben kuramadığım halde kendi gidip ailesine anlatıp mağdur rolü oynamış. Ben namuslu kadına iftira atmış durumuna düştüm. Ama o iftira atiyor aslında o lafı dedi diyerek. Oof of. Ben hep negatifi çekiyorum. Bir yerde hata ediyorum ama nerde bilmiyorum. Artık bişeyler düzelsin istiyorum.

İşte heralde o da bundan korktu ben gidip anlatırım diye önceden kendisi bana böyle böyle söyledi demiş mağdur ayağına yatmış inanışlar. Ben şimdi ne desem inanmazlar heralde. Olay daha büyüsün istemiyorum erkeklere sıçradı olay yani erkekler birbirine girsin istemiyorum ama kadının da yanına kalmasını hiç istemiyorum bu yaptıklarının. Hazmedemiyorum karaktersizliğini. Hayretler içindeyim nasıl bu kadar adi olabildiği konusunda

Muhattap olmayın, kocanız da olmasın. Kurmanız gereken cümleyi en baştan kursaydınız bu kadar yüzgöz olmaya gerek kalmazmış, aman idare edeyim dedikçe tepenize çıkmış.

Bence taşının canım .
Ben de eşime bu akşam dedim. Burda 800e oturuyoruz bi daha bu fiyata ev bulmak zor ama daha da önemlisi 2 bebeğim var ve evi tek başıma toplucam, 2 yıl içinde 2 kez taşındık bu evlendiğimden beri 3 evim oluyor o yüzden gözümde büyüyor yoksa ben de çoktandır istiyorum aslında burdan gitmeyi daha gelmeden 2 arkadaşım uyardı onun yakınına gitme diye. Biliyorlardı karaktersiz olduğunu ama ben yüz göz olmam demiştim. Malesef çirkef bulaşıyor insana sen oralı olmasan da bela gelip buluyor seni bazen

Muhattap olmayın, kocanız da olmasın. Kurmanız gereken cümleyi en baştan kursaydınız bu kadar yüzgöz olmaya gerek kalmazmış, aman idare edeyim dedikçe tepenize çıkmış.
Valla ayynen öyle. Bidaha böyle eşşeklik yapmamayı öğretti bu olay bana. Çok tadım kaçtı ama öğrendim, karaktersizlere karşı gerek yok fazla kibar olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…