Çok uzun bir iç dökme..

Diğer yorumumda da demiştim sakin kocanizi katmayin mesajlara sonu başka yere gider diye.

Kıyafet konusunu gündeme getirmemeliydiniz..

Artık bu saatten sonra yapacak tek şey engellemek.

Eşinize de olanlardan söz edin, haberi olsun.

Bence de eşlerden bağımsız yani benim bütün arkadaşlıkların. Çok sevdiğim arkadaşım da var eşim eşiyle arkadaş ama bir ilgimiz yok öyle denk geldi sevdik birbirimizi eşimize bağlı olarak değil. Bu karaktersiz sürekli eşimi öne sürdü.zaten görüşünce çok sıkıcı geçiyordu zaman. Ya gider mutfağı temizler ya gider başka odada çocuk uyutur uzun süre gelmez ya yanımdayken hiç öyle hoş sohbetimiz olmazdı. Yani baştan sona saçma bi görüşmeyi. Hatta ben şaşırırdım bi pazar günleri var ben eşimle yalnız kalmak için beraber bi kahvaltı bi dışarı yalnız ailemle çıkmak için can atarken o da yanlarında bizim olmamız için elinden geleni yapıyordu hiç mi heyecanı kalmamış diyordum eşiyle yalnız kalma hevesi yoktu kadında bende çok var.

Bu konuları söylemesem kendini bana bu şehirde kimsem olmadığı için arkadaşlık eden iyilik meleği gibi görecekti. Bana çirkin bi insansın dedi. Ben de esas çirkin sensin bak bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım kalbini kırmadım ama görüşmek istemeyince bana iğrenç çirkin diyorsun dedim. Ne ayıbım var dedi bunlar ve daha fazlası var ama uzatmıcam dedim. Tuhaf saçma sapan bi insansın dedim canım yandığı için canını acıtmak istedim. Hala da düşünüyorum keşke şunu şunu da deseydim diye. Dedikleri yanına kalsın istemiyorum. Ayrıca eşimi hiç karıştırmak aklımda yoktu. Kendisi istemiyorum gidip gelmek deyince eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Çok ağırıma gitti

boşver artık olmuş bitmiş, ama kadının sendeki mesajlarını silmedin di mi?
Sildim hepsini ama kelime kelime aklımda. Yalan uydurma gibi bi huyum hiç olmadı eşim bilir ne söylüyorsam olanı olduğu gibi söylerim eşim inanır da karşı tarafın ailesi yarın bir gün gelse bişey sorsa bilmiyorum hak verirler mi bana

Siz hırslandıkça o şu ana kadar ne varsa içinde kalan dökecek ve üstüne üstlük AA beni ciddiye alıyor, şunu iyi bir gazlayayım diyecek. Karşınızdaki kadın normal biri değil. Siz ona haddini bildireceğim diye istediği şeyi yapmış olacaksınız. Zaten kadın aranıyor.
Asıl haddini onu insan yerini koymayıp, önemsemeyip sessiz kalarak gösterin. Sessiz derken konuşma hakkı vererek değil. S.ikt.ri çekeceksiniz. Yokmuş gibi davranıp, oralı olmayıp sakin kalıp gerekirse sıkıntılısın galiba, uğraşamayacağım diyip geçeceksiniz. Küçümsendiğini hissedecek.
Biri bana gelip senin kocan da güzel, seni hak etmiyorsun ve çirkinsin dese gülerim ya, karşıdakine öyle bir gülerim ki, sonra derim “ya bunu gerçekten söylemeye cesaret edebiliyor musun? Yani bu hakkı kendinde görüyorsun? Evdeki gözden kaçan böcek de böyle düşünüyor mudur? Bir tarafıma kaş göz çizsem bundan daha hoş olur ama kadın oturmuş başkasının karısını kocasını yorumlamış. Ama sormuyorum tabi ama kadıncağız konuştuğunu düşündüğünden... Ee kadın haklı tabi. Nerden tutsa elinde kalıyor, üzgün, kırgın, nerden kime çatsam diyorsun diye kendi kendime mırıl mırıl konuşur karşıdaki ile artık başka bir boyuta geçerim.

Size böyle yapın diye demiyorum. Burada kadın manyak ama siz de tam onun istediği kişisiniz. Yani dinleyen ve bozulansınız.Hayır diyemeyensiniz. Çat çat hemen hayır ya olmaz ben hiç sevmem öyle habersiz gelmeleri gitmeleri vs diye kestireceksiniz. Benim başıma niye geliyor demeyin. Böyle böyle öğreniyorsunuz. Güler yüzlü olmak herkese karşı iyi değil. Size şunu da öğütleyeyim. Kimseyi ama kimseyi eve tanımadan çağırmayın ve evine gitmeyin.

Evet ama cahille münakaşaya girmek fazlasıyla tehlikeli.

Varsın öyle desin, öyle bilsin yeter ki benden uzak olsun kafasindayim ben.

Sen misin benim kocamı hak eden, diyin.
O artık geçti o an deseydim keşke. Hala hatırladıkça sinirleniyorum ben de onun canını acıtmak istiyorum. Ne haddine ya hak edip etmediğimi söylemek. Üstelik kendisi çok adi biri kocasından da adam gibi adam diye bahsediyor insanlar. Hatta bi arkadaş demişti öyle adama öyle bi kadın denk gelmiş yazık yakışmıyor gibilerinden konuşmuştu kendi kocası karakter olarak ona bin gömlek fazlayken bana dil uzatması da ayrı sinir bozucu

Ahlâksız karıya bak sen ya İzmir de yaşıyorsun gelip karının saçını başını yolasım geldi. Canım mesajlar dursun silme kimse de sana zarar veremez o kadın hem aranıyor hem kaşınıyor!!

Kocanız niye görüşüyor niye izin veriyorsunuz?

Sizi çok sevdim ya kaç seferdir derdimin üstüne kafa yoruyorsunuz verdiğiniz cevaplar akıllı mantıklı ve iyi niyetli. Neden etrafımda sizin gibi insanlar yerine böyle sinir bozucu tipler var ki arkadaş edinmeye çok hevesliydim burda hele bi ara resmen muhtaç gibi hissediyordum birilerinin gelmesine veya gitmeye. Çünkü bütün gün evdeydim televizyon, internet filan yoktu. Ev işleri bitiyor yapacak bir şey kalmıyor, içimden de bir şey gelmiyordu çok istiyordum iki insan yüzü görmeyi, kafa dağıtmayı. Çok şükür o günler geçti artık 2 çocuğum var onlardan ev işlerinden sıkılmaya vaktim kalmıyorartık bu yaşadığım haksızlıktan sonra yeni birini tanıma isteğim kalmadı hatta korkuyorum artık adi biriyle tanışmaktan. Zamanla net bi şekilde hayır demeyi öğrencem böyle kazık yiye yiye heralde. Bu zamana kadar değer vermedim, ciddiye almadım kadını ama bu son konuştukları o kadar canımı sıktı ki ben de onun canı yansın istiyorum

Ahlâksız karıya bak sen ya İzmir de yaşıyorsun gelip karının saçını başını yolasım geldi. Canım mesajlar dursun silme kimse de sana zarar veremez o kadın hem aranıyor hem kaşınıyor!!
Yok İstanbul a gelin geldim ordan şimdi İstanbul da yaşıyorum. Keşke biri yolsa da ben de duysam o kadar istiyorum ki benim canımı nasıl sıktıysa o da aynısını hissetsin ben de biliyim

kocanda gözü var taşınma ihtimalin varsa taşın yoksa kocana durumu anlat görüşmeyin bir daha oda görüşmesin

eve çağırır çağırır 3ü sohbet eder iyice rahatsız oluraun

Yok İstanbul a gelin geldim ordan şimdi İstanbul da yaşıyorum. Keşke biri yolsa da ben de duysam o kadar istiyorum ki benim canımı nasıl sıktıysa o da aynısını hissetsin ben de biliyim
Baktın sizi çok rahatsız edecekler olaylar büyüyecek polisi ara gelsinler baksınlar icabına sırf bu yüzden kimseyle arkadaş olmak istemiyorum komşularımı bile tanımam . İnsanlara güven olmuyor sürtük kocana göz dikmiş bi de ya

aklındadır eminim ki ama ben karşı tarafa delil olarak göstermek için sormuştum. çünkü bak yemin ederim ben olsam senin yerinde çoktan kocasına kaynanasına göstermiştim mesajları. namus meselesi mi? gelinlerinin diline sahip çıksaydılar o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…