Çok uzun bir iç dökme..

Siz uzatmazsiniz ama onlardan hersey beklenir insallah cok uzatmazlar tum sulaleyle ilisikiyi kesmek en mantiklisi kocanizla kocasida dahil
Beni ilgilendiren insanlar değiller. Eşim eşiyle görüşmesin demem karışmam ama zaten artık evlere gidip gelemezler ikisi de. Mescide gidiyorlar beraber artık sadece orda konuşurlar adam zorla bizi arkadaş etmeye çalışırken kendi arkadaşlığı zarar gördü

Esininde kizmasi gerekirdi onuda normal bulmuyorum acikcasi

Mesajların ekran görüntüsünü alın, kadının eşine gönderin. Eşinizle beraberken anlatın. Sanki haberleri yok mu? Sonra da söyleyin bu saatten sonra görüşmemiz olmaz. Lütfen karınıza sahip çıkın, ben doğum yaptım bir de bu seviyesizliklerle uğraşamam, lütfen taşının dersiniz. Ama tepkiniz çok sert ve açıklamaya müsait olmamalı. Adam da ailesi de kadının ne olduğunu bilmiyor mu? Evin anahtarlarını da değiştirin veya siz taşının. Deli misiniz?

Ya sizce bu normal mi, kocasının sürekli size gereksiz samimiyeti, boşanma mevzusunu açması, karısının saçmalığı. Bunlar ailece sapık bile olabilir. Belki yoklamışlardır sizi. Uyanın artık ve kocanızın ilişkisini de kesin. Bir cırlarsınız olur biter. Deliden herkes korkar. Siz böyle durdukça bunlar ailecek üstünüze çökecekler. Zaten yeni bebeğiniz var. Nasıl bir çirkeflik? Kadın korkusundan bunu yapmış. Siz bastırıp tüm ilişkiyi keseceksiniz.

Dersiniz “eşiniz çok dengesiz biri ve hadsiz. Lütfen ailemize daha fazla karışmayın. Kendi sorunlarınızı aile içinde çözün. Görüşmek istemiyorum diye eşimin beni hak etmediğini söylemesi, sizin anne babanıza şikayet etmesi vs uğraşmak istemiyoruz. “Hemen apar topar ev taşıyın ve gidin. Kalıp çözümlenecek bir durum değil bu.

Bence bu durumda en mantıklısı taşınmak .zor olacak sizin için ama yakınsanız yani evler taşınmanz mantıklı. bence kadın bu cirkefligiyle de durmaz tanıdım böyle çirkefleri sizi hazmedemez bu.baksana çekinmeden gidip ne iftira atmış.zaten böyle Allah korusun kötü olaylarda hep çirkef bi kadının parmağı cikiyr

Ay boşver parayı .Kafan rahat olsun.Para canından onemlı deıl

Mesajları sildim. Bir de daha önce söylediği çok şey var. Eşini çok beğeniyorum çok güzel giyiniyor filan. Bunlar da o aileye ters. Bunları dediği halde ben belki yanlış düşünüyorum filan diye düşündüm o zamanlar. Ama sonradan kadının iyi niyetli biri olmadığını anladım görüşmek istemedim. Aileye bunları söylesem bilmiyorum inanırlar mı. Bunca şey demesine rağmen ben yine de o cümleyi kurmadım ama kendisi böyle söyledi demiş. Namuslu kadına iftira atmış durumuna düşürmüş beni onların gözünde

Doğru diyorsunuz. Havalar soğumadan düzgün bi ev bulup gitsek keşke. Eşime dedim bu akşam. Yeni bir iş yerine başladı. Oraya yakın gidelim dedim. İşe güvenemem ordan da ayılabilirim dedi konu öyle dağıldı

Çok iyisiniz ya teşekkür ederim eşime diyim baksın düzgün bi yer bulursak gidelim burdan ev içime de sinmiyor eski bi ev ne yapsam yakışmıyor, güzel eşyalar filan bu eve fazla gibi geliyor bana, kendini göstermiyor. Yerler marley, bazı yerleri yırtılmış beton görünüyor. Gizlemek için bi malzeme yapıştırdım güzel değil. Her şey eski duşakabin, kapılar, hele mutfak dolapları dökülüyor.1.5 ay yoktum mutfak böceklenmiş geldim çamaşır suyuyla temizlik yaptım hala bitmedi. İçime sinmiyor zaten bu ev ama işte taşınmak çok çok zor hele iki bebekle tek başıma

Eşim daha bugün kocası için o da anormal dedi. Ama yine de karısını haksız buluyor eşimden özür diledi iki kez arayıp bizimki saçma sapan şeyler konuşmuş dedi. Yengeye söyle uzamasın konu birbirlerini aramasınlar dedi. Eşimi çok seviyor bilmiyorum ya artık sorunlu insanları anlamaya beynim yetmiyor sanki ben de buraya döküyorum ne derdim varsa

Bence gözü varmiş bakti siz duruma uyandiniz aranizda bozuldu ondan magdur ayagina yatip bunu herkese yayiyor ki sizden duyulursa size inanilir ondan duyulsun ki magdur duruma dussun herkes ona inansin.Kesinlikle gorusmeyin tehlikenin aga babasi bu kadin belli.Size hesap sormaya gelen o dedeyi de abicim biz kadinlar arasinda anlasamadik gorusmuyoruz daha da baska bir sorununuz varsa esimle muhattap olun benimle de muhattap olmayin diyin.Esiniz de ayni seyi söylesin hanimla anlasamamis baska da bir sey yok diyip gecistirsin gerekirse arkadaşıyla gorusmeyiversin baglari koparin bu kadar olaydan sonra.

Olayı mükemmel anlamışsınız çok doğru tespitiniz. Eşim konuşmuş, görüşmesin ler, öyle bi laf etmemiş filan demiş. Ben hazmedemiyorum bu yaptığı adilikleri ya. İçimi rahatlatmak istiyorum onun yalan attığını onlar da bilsin istiyorum ama önemli mi onların ne düşündüğü o da var niye böyle istiyorum bilmiyorum haklı olduğumu herkes bilsin istiyorum çok üzüldüm yaptığı karaktersizliğe

Aman ne uzuluyorsunuz bosverin ucuz atlattik diye dusunun.Her ne kadar hem cinsimiz olsa da oyle pislik kadinlar var ki ya esinize alenen yakinlik gosterip yoldan cikarsaydi ki esim kesinlile yapmaz diye dusunmeyin erkek nefsi düşük oluyor.Ya karsilik bulamayinca esinize de iftira atsaydi ne bileyim bir suru senaryo var.Verilmis sadakaniz varmis kurtulmaya bakin.Uzulmeyin gobek atin zaten gorusmek istemiyordunuz böylesi mis gibi olmus bence

Bariz bir şekilde eşinize karşı ilgisi var. Bence eşiniz de onun eşiyle görüşmesin. Tamamen koparın bağlarınızı. Yapmadığı terbiyesizlik kalmamış. Evinizin kilidini de değiştirin bence, belkide gidip kopyasını çıkarttı. Her şey beklenir

Kurtuldum çok şükür evet, daha beterinden de korusun Allah. Yine de içim soğumuyor ilk defa birinin yaptığı yanına kalmasın cezasını hemen çeksin istiyorum beni nasıl sıkıntıya soktuysa bu günlerimizde tadımız kaçtıysa onun da öyle olsun istiyorum. Böyleleri yüz tilkiyle baş eder işin içinden kendini sıyırır. Benim gibi dürüst olcam her şeyi olduğu gibi söylicem diyen saftirikler hep sıkıntı içinde geçirir günlerini

Ne kadar çok umursarsanız, onun ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Böyle pislikler her yerde karşımıza çıkabiliyor. Hiç takmayın kafanıza. Geçti gitti, tecrübe oldu sizin için. Artık insanlara karşı bu kadar nazik olmazsınız, daha temkinli yaklaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…