Çok zor çokk =(

pamukipligihayat

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
27
0
16
Balıkesir
Öncelikle merhaba.... aslında şimdi yazacaklarımın cevabını çok iyi biliyorum ama dertleşmek için başka gidecek yerim yok... Ben öyle birinie aşık oldumki neredeyse imkansız benim için. Forumda okudum bir çok arkadaş yazmış aynı durumdayım bende ama ne gidiyor benden nede ben ondan... Benim aşık olduğum sevdiğim dünyalar iyisi adam daha önceden evlenmiş ve bir çocuğu var.... Ben onu herşeysiyle kabul ediyorum. Aramızdaki yaş farkıda çok fazla ben 23 o 32 yaşında. Çok denedim unutmak için çok uğraştım ama onu hergördüğümde dizlerimin bağı çözülüyor hergördüğümde her sesini duyduğumda yüreğim yerinden fırlıyor. Aynı yerde çalışıyoruz maddi açıdan durumuda düzgün değil ama biz çalışıp kazanırız nasıl olsa.... bizim açımızdan herşey çok güzel Allaha çok şükür hiç sorunumuz yok ama ben bunu aileme nasıl söylerim nasıl anlatırım hiç bilmiyorum kesinlikle karşı çıkacaklar biliyorum istemeyecekler onuda biliyorum... ama ne bileyim onun suçu deilki bukadar olan olaylar. ben çok aşığım ona bi gün gidipte dönmemekten korkuyorum herşeyi karşıma alıp gidesim geliyor korkuyorum... onun için herşeyi yaparım çok zor durumdayım arkadaşlar ondan vazgeçemem çok ayrıldık ama olmadı yine birbirimize döndük yapamadık... böyle olan bütün ilişkiler hep kötü sonlamı bitiyor Allah yardımcım olsun her zaman dua ediyorum hayırlısı olsun diye inşallah gönlümdeki hakkımda hayırlıdır =(

Samanlık seyran olur diyorsun yani. Gözün kör olmuş gibi geldi arkadaşım ne desem boş. Umarım en kısa zamanda uyanırsın.

sana desemki olmaz şartlarınız uygun değil bunları biliyorsun zaten
yaş farkı çok aşırı gelmedi bana ama yinede kuşak farkını göz önünde bulundur derim
hakkında hayırlısı diyebilirim ancak

Yaş farkınız çok değil orda sorun yok,
tek sorun bir çocugunun olması yarın öbür gun sorun yasayabılırsın evladı senı kıskanıp ıstemeyebilir yada eski eşiyle cocuk yuzunden ırtıbat halınde olması senın sinirini bozabilir bu gibi sorunlar olur
birde maddı sorun olacagını dusunuyorsun anladıgım kadarıyla
vallahı eksılerı artıları ölç tart suan gozun gormuyor ama evlenıp rahatlayınca hepsı bırden gozune batacak
hakkında hayırlısı olsun

bunların hepsini biliyorum bütün yorumların kötü olacağınıda biliyorum ama elimde değil seviyorum. Boşanalı 6 sene olmuş çocuk şimdi annesinde başka bir şehirde yaşıyor annesinin aileside çocuğu babasına vermeyeceklerini söylemişler benim için sorun değil bunları çok konustuk onunla o bana herşeyi söylüyor anlatıyor hem yaş olarak büyük hemde tecrübe o açıdan benden mantıklı düşünüyor. herkesin bi şansa daha ihtiyacı yokmudur bu hayatta belki gerçek mutluluğu beraber yaşıcaz belkide benm kaderim bu beni çok mutlu ediyor beni mutlu etmesi için hiç bir şey yapmasınada gerek yok varlığı yetiyor benim için bunların hepsini hiçe sayıp onu bırakmalımıyım ben bütün zorlukları göğüsleyip sadece onu istiyorum....

Samanlık seyran olur diyorsun yani. Gözün kör olmuş gibi geldi arkadaşım ne desem boş. Umarım en kısa zamanda uyanırsın.

Vallahi aynısını yazacaktım :)

Önemli olan aşkımız-sevgimiz kıvamındasın ama hayat öyle değil maalesef.
Hayaller aleminden aşağıya indiğinde,acı gerçeklerle yüzleşebilirsin.
En azından,şu fırtınalı aşk dönemini atlatmadan acele karar verme bence.

Ne zamandır berabersiniz ? Ailesini tanıyor musun ? Birlikte yeterince zaman geçiriyor musunuz ?

Vallahi aynısını yazacaktım :)

Önemli olan aşkımız-sevgimiz kıvamındasın ama hayat öyle değil maalesef.
Hayaller aleminden aşağıya indiğinde,acı gerçeklerle yüzleşebilirsin.
En azından,şu fırtınalı aşk dönemini atlatmadan acele karar verme bence.

Ne zamandır berabersiniz ? Ailesini tanıyor musun ? Birlikte yeterince zaman geçiriyor musunuz ?

1 senedir beraberiz. ailesini henüz tanımıyorum. çalıştığımız yer aynı olduğu için sürekli beraberiz şuanda hiç kimsenin haberi yok bu ilişkiden...
şuanda mantıklı düşünemiyorum belkide biliyorum ama benim aklım ondayken hayatımda hep o varken ilerde başka birisiyle olup keşke demek istemiyorum pişman olmak istemiyorum eminimki beni çok seviyor

Ailesi çok önemli.Yaşam tarzı,adetleri,alışkanlıkları....

Sen bu adamla işyeri dışında zaman geçirdin mi ?

Nerelere gider,ne yer ne içer ? Arkadaşları nasıldır biliyor musun ?

1 senedir beraberiz. ailesini henüz tanımıyorum. çalıştığımız yer aynı olduğu için sürekli beraberiz şuanda hiç kimsenin haberi yok bu ilişkiden...
şuanda mantıklı düşünemiyorum belkide biliyorum ama benim aklım ondayken hayatımda hep o varken ilerde başka birisiyle olup keşke demek istemiyorum pişman olmak istemiyorum eminimki beni çok seviyor
benım de esımle aramda 9 yas var nolmus yani?? bende 23 yasındayken kocam 32 olacak ..
esım evlenmıs bosanmıs olsaydı cocugu da olsaydı . emınım kı ben yıne onunla evlenmek ıcın arkasından gıderdım . hayatta Keske demektense hep pısmanlıkla acaba mutlu olurmuyduk dıye butun omrum boyunca yer bıtırırdı benı duygularım ..
tabıkı aılen hos gelmıs sefa getırmıs dıyecek degıl ya . Gülü seven dıkenıne katlanır
sevıyorsan duygularından emınsen ee sorun ne ??? herkes bekarla mı evlenıyor dostummm ???

Ailesi çok önemli.Yaşam tarzı,adetleri,alışkanlıkları....

Sen bu adamla işyeri dışında zaman geçirdin mi ?

Nerelere gider,ne yer ne içer ? Arkadaşları nasıldır biliyor musun ?

ailesinden bahsediyor benm yanımda telefonda konuşuyorlar kendi hallerinde iyi insanlar yaşam tarzı adetleri bize aykırı bir durumları yok bu durumlar olmasa arada ailemle iyi anlaşırlar ve ailem onu çok severdi eminim. nerelere gider ne yer ne içer sadece evine gidiyor onun dışında gittiği bi yer yok kötü alışkanlıklarıda yok içkisi vs =) arkadaşlarıyla yavaş yavaş tanışıyorum hakkında kötü hiç bişey duymadım herkes aynı şeyi söylüyor onun için

benım de esımle aramda 9 yas var nolmus yani?? bende 23 yasındayken kocam 32 olacak ..
esım evlenmıs bosanmıs olsaydı cocugu da olsaydı . emınım kı ben yıne onunla evlenmek ıcın arkasından gıderdım . hayatta Keske demektense hep pısmanlıkla acaba mutlu olurmuyduk dıye butun omrum boyunca yer bıtırırdı benı duygularım ..
tabıkı aılen hos gelmıs sefa getırmıs dıyecek degıl ya . Gülü seven dıkenıne katlanır
sevıyorsan duygularından emınsen ee sorun ne ??? herkes bekarla mı evlenıyor dostummm ???

eminim hemde okadar eminimki ondan beni hiç üzmeyecek biliyorum ben biliyorumki ondan başkasıyla olursam yine ona giderim benim için o hep o çok seviyorum onu... ailemi üzmek istemiyorum ama bende bir aile kuracaksam ve karşımdaki insanın insan olarak hiç bir kusuru yoksa neden ona karşı çıkayımki beni ondan ayırırlarsa ozamanı düşünemiyorum bile

Artısı yok,eksisi çok.

Evlenmen için tek sebep,aşk.

Ama aşk daim olmuyor.Mantıklı düşünmek lazım.

eminim hemde okadar eminimki ondan beni hiç üzmeyecek biliyorum ben biliyorumki ondan başkasıyla olursam yine ona giderim benim için o hep o çok seviyorum onu... ailemi üzmek istemiyorum ama bende bir aile kuracaksam ve karşımdaki insanın insan olarak hiç bir kusuru yoksa neden ona karşı çıkayımki beni ondan ayırırlarsa ozamanı düşünemiyorum bile
sen cocuk degılsın netıcede dostum oyle degıl mi? 23 yasındasın
bi kız evlenmek ıstedıgınde aılesı haklı olarak ınce eleyıp sık dokuyor ( adam hıc evlenmemıs bıle olsa)
her seye bır kulp takıyorlar .. benım babam ayy neden polıs .. polıse kız verılmez . yok onun köyünden adam cıkmaz cart da curt da..
Aıleni ez gec demıyorum arkadasımm .. konus anlat egrısını dogrusunu . duygularından emın oldugunu aılene ınandır .. :46:

yas farkı öyle söyledigin kadar cok asırı degil bence normal.cocuk oda olabilir illa herkes bekar hic evlenmemis birileriyle evlenecek degil.ama söyle bir sorun var hayat sartları malum para pul ev borc dert dert dert.bunlar üst üste gelipte ask bittimi kafanı duvarlara vurursun.cocuk la illaki tanısacaksın o herzaman senin hayatının bir parcası olacak cunku o senin kocanın bi parcası bi sorun yasadıgınızda cocuk seni sevmese istemese hep sorun cıkarsa bunlara katlanabilicenmi?bunları icine atabilicenmi yada sakince cözüm yolu arayıp bulabilicenmi?bunları yaparken sikayet etmeden esine karsı saygılı seviyeli ve icinde ki aynı sevgiyi koruyabilicenmi?ask bitince gözün acılıcak o zaman da olsun herseye katlanırım diyebilicenmi?seninde cocugun olucak ve bunun gibi milyon tane örnek verebilirim sana.önemli olan kendine bu soruların cevabını verebiliyomusun bunları kabul edebiliyomusun ve bu sölediklerimin bin katı kötüsünü düsünüpte tart kendini.eger realist olarak herseye bakıp herseye evet ben bugünki gibi olucam diyebiliyosan aileler ikna edilir ama inanki hicbisey bugünki gibi kolay olmayacak.

sen cocuk degılsın netıcede dostum oyle degıl mi? 23 yasındasın
bi kız evlenmek ıstedıgınde aılesı haklı olarak ınce eleyıp sık dokuyor ( adam hıc evlenmemıs bıle olsa)
her seye bır kulp takıyorlar .. benım babam ayy neden polıs .. polıse kız verılmez . yok onun köyünden adam cıkmaz cart da curt da..
Aıleni ez gec demıyorum arkadasımm .. konus anlat egrısını dogrusunu . duygularından emın oldugunu aılene ınandır .. :46:

çok zor günlerin bizi beklediğine eminim hiç bir şey kolay olmayacak ama eninde sonunda ailemi ikna edicem onlarında gönlünü alıp yapıcaz inşallah herşeyi gönülleri olmazsada onu bilemiyorum işte bu zorlukları aşıp beraber bir yuva kurabilirsek inşallah pişman olucağımı yada keşke diyeceğimi düşünmüyorum... bu insan hiç evlenmemiş olsaydı yine binbir sorun olmayacakmıydı ben kabul ediyorum onun herşeyini

eksisinin çok olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Senin yazdıkların : Yaş farkı,boşanmış olması,eski evliliğinden (sanırım görüşmediği) bir çocuğu olması,maddi durumunun düzgün olmaması....

Maddi durumunu yaşa göre değerlendirdim.32 yaşında hayat standartının rayına oturmuş olması beklenir.Yeni mezun bir genç değil sonuçta...

çok zor günlerin bizi beklediğine eminim hiç bir şey kolay olmayacak ama eninde sonunda ailemi ikna edicem onlarında gönlünü alıp yapıcaz inşallah herşeyi gönülleri olmazsada onu bilemiyorum işte bu zorlukları aşıp beraber bir yuva kurabilirsek inşallah pişman olucağımı yada keşke diyeceğimi düşünmüyorum... bu insan hiç evlenmemiş olsaydı yine binbir sorun olmayacakmıydı ben kabul ediyorum onun herşeyini
sana evlı ve hemen hemen aynı yaslarda olan bır arkadasın olarak soyleyebılecegım tek sey ( ben senden kucugum ayrıca))duygularından emınsen ve bır omur boyu aynı yolda onunla dimdik yuruyebılecegını dusunuyorsan :)) o zaman sorun yok demektır ( İnsanların gozunde eger evlı kalınabılecek bı adam olsaydı bosanmazdı yada karısı onu bosamazdı cumlelerını duyabılırsın ) Kulak asma tmm :))))

Back
X