- Konu Sahibi pamukipligihayat
Öncelikle merhaba.... aslında şimdi yazacaklarımın cevabını çok iyi biliyorum ama dertleşmek için başka gidecek yerim yok... Ben öyle birinie aşık oldumki neredeyse imkansız benim için. Forumda okudum bir çok arkadaş yazmış aynı durumdayım bende ama ne gidiyor benden nede ben ondan... Benim aşık olduğum sevdiğim dünyalar iyisi adam daha önceden evlenmiş ve bir çocuğu var.... Ben onu herşeysiyle kabul ediyorum. Aramızdaki yaş farkıda çok fazla ben 23 o 32 yaşında. Çok denedim unutmak için çok uğraştım ama onu hergördüğümde dizlerimin bağı çözülüyor hergördüğümde her sesini duyduğumda yüreğim yerinden fırlıyor. Aynı yerde çalışıyoruz maddi açıdan durumuda düzgün değil ama biz çalışıp kazanırız nasıl olsa.... bizim açımızdan herşey çok güzel Allaha çok şükür hiç sorunumuz yok ama ben bunu aileme nasıl söylerim nasıl anlatırım hiç bilmiyorum kesinlikle karşı çıkacaklar biliyorum istemeyecekler onuda biliyorum... ama ne bileyim onun suçu deilki bukadar olan olaylar. ben çok aşığım ona bi gün gidipte dönmemekten korkuyorum herşeyi karşıma alıp gidesim geliyor korkuyorum... onun için herşeyi yaparım çok zor durumdayım arkadaşlar ondan vazgeçemem çok ayrıldık ama olmadı yine birbirimize döndük yapamadık... böyle olan bütün ilişkiler hep kötü sonlamı bitiyor Allah yardımcım olsun her zaman dua ediyorum hayırlısı olsun diye inşallah gönlümdeki hakkımda hayırlıdır =(