- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
valla ben aynısını yaptım benim bileziklerimle olan arabayı bi ara bosanma muhabbeti vardı dedim y sat ya cektiririm arabayı ara belediyeyi de arabamı caldılar arasınlar esinie gözü korksun kavgaysa kavga ailesinin yanına gidip beni 1 ay bırakıcak koca zaten lazım degil amaEşimle ikimiz de öğretmeniz. Uzaktan eğitim uzatıldığı için 1 ay evde kalmamız gerekiyor. Bu durumdan öğretmenler çok memnun sanan varsa yanlış düşünüyor. Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi. Sen de uçağa bin annenin yanına git dedi. Arabayla gitmeye maddi durumumuz elverişli değil. Buradan git gel 2 kere 4 bine yakın para yapiyor.
Eşim benim sağlığımı düşünmüyor. Orada da evde oturacak burada da ve bunun bir tatil değil mecburiyet olduğunu görmüyor. Evli olduğunu artık eşiyle kalması gerektiğini görmüyor.
Araba borcu ödüyorum ben o borcu ödemek istemiyorum çocuğumuz olmasını erteledik bu araba yüzünden. Arabayı sat diyorum ben o arabayla memlekete gidicem diyor. Tek derdi ailesi. Gidicem dedi ve evden çıktığı an arabam çalındı diye şikayet edeceğim beni terk eden adamla da evli kalmayacağım. Beni gitmeye zorladı ve hırpaladı ayrıca.
Ben zaten öğretmenler çalışıyor çalışmıyor kısmında değilim, başka birisi konuya bi öğretmenler mi çalışmıyor herkes evde demiş, herkes evde değil malesef çalışmaya devam eden birçok kişi var diye o kişiye cevap yazdım. Herkes evde denmesi şaşırttı beni kim evdeymiş ki, keşke herkes evinde olabilse ama maalesef değil, devlet hem evde kalın diyor hem de bir düzenleme yok mecbur işe gidiliyor. Ben sadece çalışmaya devam edenler var demek istemişken siz başka bir algı oluşturuyorsunuz.Ben öğretmen değilim ama ailemdeki öğretmenlerden gördüğüm kadarıyla gayet çalışıyorlar.Whatsapp gruplarında soru çözümleri,eba uygulamalarıyla uzaktan eğitimleri var.Ayrıca Tatil değil virüs nedeniyle ara desek daha doğru olur.Ben çalışıyorum herkes çalışsın lafınıda sizin için söylemedim. işe gitmeyen meslek grupları için böyle bir mantık oluşabilir ama yanlış anlamında söyledim bu lafa alındıysanız kusura bakmayın
Ben algı oluşturduğumu düşünmüyorum.Derdim tartışma çıkarmak değil. İyi akşamlarBen zaten öğretmenler çalışıyor çalışmıyor kısmında değilim, başka birisi konuya bi öğretmenler mi çalışmıyor herkes evde demiş, herkes evde değil malesef çalışmaya devam eden birçok kişi var diye o kişiye cevap yazdım. Herkes evde denmesi şaşırttı beni kim evdeymiş ki, keşke herkes evinde olabilse ama maalesef değil, devlet hem evde kalın diyor hem de bir düzenleme yok mecbur işe gidiliyor. Ben sadece çalışmaya devam edenler var demek istemişken siz başka bir algı oluşturuyorsunuz.
Okuduğunuzu iyi anlamadan cevap yazmayın o zaman.Ben algı oluşturduğumu düşünmüyorum.Derdim tartışma çıkarmak değil. İyi akşamlar
Benim kocada esnaf kapattı dükkanı 5gundur bizle evde bı markete gidip grliyo ama çok sıkıldı evde anneside 5dk yürüme mesafesinde ama gidip kaliyim demez görüp gelir iki saat sizinki değişik valla beraber gidin iki gün eşinin tarafta iki gün sizin ailede kalın gelin niye ayrı takıliyorsunuz ben olsam yakasını birakmam gidemez araçla tek basina,annemle köye gidip bir iki gün kalırım dedi gidemezsin dedim gidemediYani uyanıkmışım keşke salak biriyle evlenseymis
Okuduğumu gayet iyi anladım.Size yazdığım mesajlarda da bu açık bir şekilde belli oluyor zatenOkuduğunuzu iyi anlamadan cevap yazmayın o zaman.
Ben işe giden birçok kişi var diyorum, siz öğretmenler boş mu oturuyor sanıyorsunuz onlar da evden çalışıyor gibi konuyu çarpıtıyorsunuz, sanki öğretmenler bir iş yapmıyor boşta duruyor diyen oldu. Anladığınız halde böyle cevap veriyorsanız şükür ki anlamışsınız.Okuduğumu gayet iyi anladım.Size yazdığım mesajlarda da bu açık bir şekilde belli oluyor zaten
Bu mesajınızda "Öğretmenler çalışmıyor bu net" yazmışsınız.Bende Ne şekilde çalıştıklarını söyledim.İşe gitmiyorlar yazsaydınız o Zaman haklı olabilirdiniz.Burda benim anlamamam değil de sizin anlatamamanız olayı karıştırdı.Söylediğinizle benim yazdığımın ne alakası var anlayamadım. Birileri kendi çalışmıyor diye herkes evinde sanmasın. Okullar tatil diye öğretmenler çalışmıyor bu net ama onun dışında birçok kişi işe gidip geliyor mecburiyetten. Ben çalışıyorum herkes çalışsın gibi bir mantığa nasıl bağladınız keşke iş işten geçmeden bir önlem alınsa da kimse çalışmasa, iyice yayılınca gitmeyin diyecekler bu kez de bir anlamı kalmayacak.
Size verilmiş bir cevap değildi, konu sahibine niye konuyu öğretmenim tatildeyim diye açıyorsunuz ki öğretmen olduğunuzu belirtmenize gerek yok fabrikadakiler de çalışmıyor herkes evde yazılmıştı,ona cevaben yazdım. Öğretmenler evde de olsa çalışıyor boyutuna getirilecek bir durum değildi,her neyse konu bizim anlamsız tartışmamızla başka bir hal alıyor konu sahibini de rahatsız etmemek için daha fazla cevap vermiyorum size.Bu mesajınızda "Öğretmenler çalışmıyor bu net" yazmışsınız.Bende Ne şekilde çalıştıklarını söyledim.İşe gitmiyorlar yazsaydınız o Zaman haklı olabilirdiniz.Burda benim anlamamam değil de sizin anlatamamanız olayı karıştırdı.
Koyundeki salak kizin da 5 bin maasi yok. Kusura bakmasin. Basbayagi maasiniza sulanmis hemen araba almis bilmem ne. size insan olarak saygi duymuyor gibi. Haklariniza riayet etmiyor.İnanın o kadar soğudum ki ondan eskiden o olmadan yaşayamam diyordum şimdi o olmasa daha güzel yaşarım diyorum. Keşke köyünden bir kız bulsaymış nerden beni bulmuş her şeyden anlıyormuşum salak birini bulsaymış keşke
Bana cevap verilmesede Bir meslek grubu Hakkında yanlış bilinen bir durum görürsem konu Hakkında bilgim varsa düzeltmek isterim.Sonuçta burayı bir çok kişi okuyor sizin "çalışmıyorlar net" mesajınızı okuyup konu Hakkında bilgisi olmayan biri gerçek sanabilir.Size verilmiş bir cevap değildi, konu sahibine niye konuyu öğretmenim tatildeyim diye açıyorsunuz ki öğretmen olduğunuzu belirtmenize gerek yok fabrikadakiler de çalışmıyor herkes evde yazılmıştı,ona cevaben yazdım. Öğretmenler evde de olsa çalışıyor boyutuna getirilecek bir durum değildi,her neyse konu bizim anlamsız tartışmamızla başka bir hal alıyor konu sahibini de rahatsız etmemek için daha fazla cevap vermiyorum size.
Ben eşimin öğretmen olduğu halde cahilliğini görün istedimSize verilmiş bir cevap değildi, konu sahibine niye konuyu öğretmenim tatildeyim diye açıyorsunuz ki öğretmen olduğunuzu belirtmenize gerek yok fabrikadakiler de çalışmıyor herkes evde yazılmıştı,ona cevaben yazdım. Öğretmenler evde de olsa çalışıyor boyutuna getirilecek bir durum değildi,her neyse konu bizim anlamsız tartışmamızla başka bir hal alıyor konu sahibini de rahatsız etmemek için daha fazla cevap vermiyorum size.
Kardeşim biz niye görelim, siz görün.Ben eşimin öğretmen olduğu halde cahilliğini görün istedim
Haklısınız ben sizi anladım anBen eşimin öğretmen olduğu halde cahilliğini görün istedim
Hala meslek grubu hakkında yanlış bilinen bir durum bildirmişim,öğretmenler çalışmıyor bir işe yaramıyor gibi bir şey söylemişim gibi konuyu çarpıtıyorsunuz. Çalışmıyorlar net dediğim işe gitmiyorlar anlamında olduğu açık ve net. Konuyu okuyan herkes anlar da bir siz anlayamazsınız malesef. Burada çoğu kişi çocuklu, okul sürecini biliyorlar,benim de kızımın okulu tatil, öğretmenlerin de öğrencilerin de nasıl bir süreçte olduğunu sizden daha iyi bildiğime eminim. İnce bilgeliğinizi kendinize saklayın.Bana cevap verilmesede Bir meslek grubu Hakkında yanlış bilinen bir durum görürsem konu Hakkında bilgim varsa düzeltmek isterim.Sonuçta burayı bir çok kişi okuyor sizin "çalışmıyorlar net" mesajınızı okuyup konu Hakkında bilgisi olmayan biri gerçek sanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?