- 7 Ağustos 2016
- 3.495
- 7.361
- 158
6.takıma gelebilirsin canım :)Beni de takımına alıcak kimse yok mu :))
6.takıma beklerim canım :)Kızlar iyi akşamlar kızlar diyette başlamak istiyorum 83 kiloyum bir kaç defa denedim olmadı bu sefer daha azimliyim inş hangi takıma gitmeliyim
3.takima gel canimarkadaslar merhaba. beni de bir takima alabilir misiniz?
6.takıma bekliyorum canımMerhabalar, 18 yaşındayım, nisanda 19 olacağım ve kendimi bildim bileli ortamdaki ''Kilolu'' kişiyim. 1-2 haftalık diyet süreçlerinden sonra katlana katlana kilo aldım ve artık bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. Özgüvenimden derslerime kadar her şeyimi engelliyor...
Boy: 170
Kilo: 95
Hedef kilo: 60
Umarım aranıza beni de kabul edersiniz loves
3.takıma gel tanışalım canımMerhaba, 34 yaşındayım. 3. Oğlumu 7 ay önce kucağıma aldım. Emzirmiyorum. Daha önceki kilo verme girişimlerim çok basarili olmustu. Simdi de kilo vermek ve sikilasmak istiyoru.. sanirim motive edecek birseylere ihtiyacimvar. Cunku kendim diyet moduna giremiyorum. Beni grubuna alacak olan var mi? Bu arada 72 kiloyum hedefim 55 kg
Sevgiler.
5. takıma gel tanışalım :)Iyi günler arkadaşlar 37 yaşındayım 82 kilo.168 boy sizlerle zayiflamak istiyorum
Selamlar 32 yaşındayım. Boy 1.59 kilo 64.
Ben de bir geuba katılabilir miyim?
9.takima gelebilirsin cnmMerhaba, 30 yaşındayım 69 kiloyum. Boyum 1,72. Diyet yapabilirsem hızlı kilo veririm ama biraz gaza gelmem lazım sanırım bir de hamilelik planlıyorum ona da ne kadar zayıf girersem o kadar iyi olacak
6.takıma bekliyorum canımİyi akşamlar 30 yaşımdayım 163 boy 88 kiloyum 10 aylık bebeğim var hamilelik nedeniyle kilo aldım hedefim 65 . Bende aranızda olmak istiyorum biyerden başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?