Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi akşamlar kızlar diyette başlamak istiyorum 83 kiloyum bir kaç defa denedim olmadı bu sefer daha azimliyim inş hangi takıma gitmeliyim

Merhabalar, 18 yaşındayım, nisanda 19 olacağım ve kendimi bildim bileli ortamdaki ''Kilolu'' kişiyim. 1-2 haftalık diyet süreçlerinden sonra katlana katlana kilo aldım ve artık bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. Özgüvenimden derslerime kadar her şeyimi engelliyor...

Boy: 170
Kilo: 95
Hedef kilo: 60

Umarım aranıza beni de kabul edersiniz loves

6.takıma bekliyorum canım

Merhaba, 34 yaşındayım. 3. Oğlumu 7 ay önce kucağıma aldım. Emzirmiyorum. Daha önceki kilo verme girişimlerim çok basarili olmustu. Simdi de kilo vermek ve sikilasmak istiyoru.. sanirim motive edecek birseylere ihtiyacimvar. Cunku kendim diyet moduna giremiyorum. Beni grubuna alacak olan var mi? Bu arada 72 kiloyum hedefim 55 kg
Sevgiler.

3.takıma gel tanışalım canım

Selamlar 32 yaşındayım. Boy 1.59 kilo 64.
Ben de bir geuba katılabilir miyim?

Merhaba, 30 yaşındayım 69 kiloyum. Boyum 1,72. Diyet yapabilirsem hızlı kilo veririm ama biraz gaza gelmem lazım sanırım bir de hamilelik planlıyorum ona da ne kadar zayıf girersem o kadar iyi olacak

İyi akşamlar 30 yaşımdayım 163 boy 88 kiloyum 10 aylık bebeğim var hamilelik nedeniyle kilo aldım hedefim 65 . Bende aranızda olmak istiyorum biyerden başlamam lazım

Merhabalar ben Elif.170 boy ve 78 kg civarıyım.çok çok nadir gördüğüm rakamlar içerisindeyim;(tek ihtiyacım motivaston.daha önce uzun diyet süreclerim oldu hızlı da kilo verdim sorunum baslayamamak ve tek olmak.yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…