3. Takıma bekleriz cnmmerhaba.. 74 kiloyum zayiflamak istiyorum bende.
ergenlikten beri balik eti kivaminda oldum. hep kilo problemi yasadim. hep 40 veya 42 beden oldum. gelinlik giyecegim zaman 38 bedene düştüm kendiliginden. ama dugunden 1 yil sonra hemen 65 lere ciktim yine 42 bedendim. zamanla 73 oldum ve hamilelikte 10 kg aldim. dogum sonrasi kendiliginden gitti ama emziriyorum diye yedim ve 78 e ciktim. iki yil once diyet spor ve yuzme ile iki ay icinde 10 kg verip 68 oldum ama simdi tekrar istahim acildi. ve ben 74 kiloyum. boy 160.
motivasyon problemi yasiyorum. diyete basladigim gun ne var ne yok yiyorum dayanamayip.
araniza katilmayi cok isterim.. artik kendime gelmem lazim. bu gidise bir dur demeliyim
5. takıma gel tanışalım :) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/Merhaba ben de 27 yaşında 1 65 boy kilo 95 zayıflamak istiyorum evleneli 8 sene oldu evlenmeden önce 65 kiloydum eski kiloma tekrar dönmek istiyorum yardımcı olursanız ( bu arada yeni üye oldum daha tam nasıl kullanılıyor kulüb bi bilgim yok yerdim ederseniz sevinirim)
Teşekkür ederim nasıl katilacagim beni bilgilendirirseniz
gel canım tanışalım.Merhabalar ben 31 yaşındayım evli ve iki cocuk annesiyim, 82 kilodan bir sene içerisinde 60.8 kiloya indim fakat yine aldım 67 oldum, bu kiloda kalakaldım bir türlü veremiyorum 1,57 boyundayım hedefim 57 olmak sizinde desteklerinizle hedefime ulaşicam inş
Merhaba hanımlar ben 68 kiloyum yine kış ayları geldi ve kilo aldım
34 yaşındayım 60 kilo olmak istiyorum.
5. Takıma gel tanışalım :)Merhaba ben 26 yaşındayım 46 bedenim 85 kiloyum. 65 olmak istiyorum Eylül’de düğünüm var. Ne yapmalıyım?
6. Takima bekliyorum canımMerhaba 30 yaşında emziren annecim hamileyken kilo verip Doğum sonrası kilo alan değişik bir durumum var ve şu an 94 kg oldum artık dur deme vakti
Bulamadım link paylaşabilirmisiniz6. Takima bekliyorum canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-26223Bulamadım link paylaşabilirmisiniz
5. Takıma gel tanışalım :)Arkadaslar merhaba. Bende kilo vermek istiyorum ama yiyenlerindenim tutamiyorum kendimibelki sizinle kilo verebilirim. 158 boyunda 68 kiloyum 58 olmak istiyorum. Nasil yapiyorsunuz bilgim yok umarim birileri yardimci olur bana.
Duzenli gelirim dersen 9.takima gelebilirsin cnmMerhaba.
1.60 boyla 80kiloya sahip biriyim. Yeni uyeyim siteye.. normalde 45 kilo olan bunyem bipolar bozukluk hastaligina yakalaninca ve kullandigim ilaclarla bu kiloya ulasti. Haftasonu diyetisyenle de ramdevum var ama bir gruba dahil olmayi da isterim. Yarisalim 3.kez hamile misin diye sorulmasinin acisiyla yaziyorum bu yaziyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?