Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. Takıma bekleriz cnm

Merhaba ben de 27 yaşında 1 65 boy kilo 95 zayıflamak istiyorum evleneli 8 sene oldu evlenmeden önce 65 kiloydum eski kiloma tekrar dönmek istiyorum yardımcı olursanız ( bu arada yeni üye oldum daha tam nasıl kullanılıyor kulüb bi bilgim yok yerdim ederseniz sevinirim)

Merhabalar ben 31 yaşındayım evli ve iki cocuk annesiyim, 82 kilodan bir sene içerisinde 60.8 kiloya indim fakat yine aldım 67 oldum, bu kiloda kalakaldım bir türlü veremiyorum 1,57 boyundayım hedefim 57 olmak sizinde desteklerinizle hedefime ulaşicam inş

Merhaba hanımlar ben 68 kiloyum yine kış ayları geldi ve kilo aldım
34 yaşındayım 60 kilo olmak istiyorum.

Merhaba ben 26 yaşındayım 46 bedenim 85 kiloyum. 65 olmak istiyorum Eylül’de düğünüm var. Ne yapmalıyım?

Merhaba 30 yaşında emziren annecim hamileyken kilo verip Doğum sonrası kilo alan değişik bir durumum var ve şu an 94 kg oldum artık dur deme vakti

Arkadaslar merhaba. Bende kilo vermek istiyorum ama yiyenlerindenim tutamiyorum kendimibelki sizinle kilo verebilirim. 158 boyunda 68 kiloyum 58 olmak istiyorum. Nasil yapiyorsunuz bilgim yok umarim birileri yardimci olur bana.

Merhaba.
1.60 boyla 80kiloya sahip biriyim. Yeni uyeyim siteye.. normalde 45 kilo olan bunyem bipolar bozukluk hastaligina yakalaninca ve kullandigim ilaclarla bu kiloya ulasti. Haftasonu diyetisyenle de ramdevum var ama bir gruba dahil olmayi da isterim. Yarisalim 3.kez hamile misin diye sorulmasinin acisiyla yaziyorum bu yaziyi..

Duzenli gelirim dersen 9.takima gelebilirsin cnm

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-27192

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…