Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben de bir zayıflama grubuna katılmak istiyorum.Etkileşimli,aktif ,beni kendime getirecek,tabiri caizse kendimi sorumlu hissedeceğim takım arkadaşlarına ihtiyacım var.72 kiloyum 2 sene önce 78 den 62 ye kadar düştüm.Yavas yavaş bir yıl içerisinde verdim 16 kiloyu.Fakat yine yavaş yavaş aldım.Artık ne diyetisyen tavsiyesi duymak istiyorum ne de diyet listesi görmek istiyorum.Tiksindim kilo muhabbetinden Yine yavaş yavaş vermek istiyorum.Bunun için motivasyona ihtiyacım var.Ayna da kendime bakarken hep üzgünüm

3.takıma gelebilirsin canım

Merhaba kızlar bende dıyet yapmak ısteyıp ama bırturlu başlayamayanlardanım Ne yapmam gerekıyo sanırım grup motıvasyonuna ıhtıyacım var

Merhabalar. Yeme bozukluğum olduğuna inandığım için bu siteye üye olup benim gibi olanları okumak, başarı öykülerinden falan gaza gelmek istedim. Bikaç aydır sadece arada girip okuyodum ama artık (her ne kadar takımlar nasıl oluyor vs tam bilmesem de) ben de bir takıma girmek ve sizlerle kilo vermek istiyorum. 165 boyunda 65 kiloyum. Yaş 28 Hedef 55. Yıllardır kilo alıp veriyorum. Normal bir yeme düzenim yok. Ya diyet yapıp kilo veriyorum ya da vermediğim zamanlarda mutlaka kilo alıyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. 2 aydır her sabah diyete başlayıp öğlene geri bozuyorum bugün son olsun istiyorum

9.takima gel tanisalim cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-27457#post-59022549

merhaba 160 boy 60 kiloyum : ( sabah güne güzel başlayıp akşam işin rengi bozuluyor. ev, iş, çocuk derken spora zamanımda kalmadığı için veremediğim 3 yıllık doğum kilolarım için desteğinize ihtiyacım var

Kararlıysan ve düzenli katılım sağlarım dersen 3.takıma beklerim canım

devrik cümlelerime bakmayın aslında konuşmayı , okuma yazmayı biliyorum

Kararlıysan ve düzenli katılım sağlarım dersen 3.takıma beklerim canım

kararlıyım ama motivasyonumun istikrarı yok yorgunluk, zamansızlık vs düzen oturtamıyorum. Düzenli katılım derken tartı günleriniz ne zaman ne kadar sıklıkta paylaşım yapıyorsunuz??

Evlenmeden önce 73 lerden 60 düşüp bir çocuk tan sonra 78 görüp diyetle dikkatle 61.600 görüp ikinci çocukla yine 78 i görmek herşey sil baştan oldu ve biraz desteğe ihtiyacım var emziriyorum ve çok acıkıyorum altı aylık oldu çocuğum bu arada şimdi birlikte ilerleyebilecegim bi arkadaş grubu lazım

Benim ufaklik da 6 aylik, emziren annelerimiz var grupta benim gibi. 5.takima bekleriz:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…