- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
Merhaba beni de gruba alirmisiniz 28 yasindayim 69 kiloyum daha önce 70 le diyete basladim ve hergün 1 saat zumbayla 59 a indim sonra 7 ay dikkat etmedim sporuda biraktim ve yine aldim neredeyse 1 aydir hergün bugün diyetteyim diyorum ama motive olamiyorum
3.takıma gelebilirsin canımMerhaba ben de bir zayıflama grubuna katılmak istiyorum.Etkileşimli,aktif ,beni kendime getirecek,tabiri caizse kendimi sorumlu hissedeceğim takım arkadaşlarına ihtiyacım var.72 kiloyum 2 sene önce 78 den 62 ye kadar düştüm.Yavas yavaş bir yıl içerisinde verdim 16 kiloyu.Fakat yine yavaş yavaş aldım.Artık ne diyetisyen tavsiyesi duymak istiyorum ne de diyet listesi görmek istiyorum.Tiksindim kilo muhabbetindenYine yavaş yavaş vermek istiyorum.Bunun için motivasyona ihtiyacım var.Ayna da kendime bakarken hep üzgünüm
6.takıma bekliyorum canımMerhaba kızlar bende dıyet yapmak ısteyıp ama bırturlu başlayamayanlardanım Ne yapmam gerekıyo sanırım grup motıvasyonuna ıhtıyacım var
6.takıma bekliyorum canım38 yaşındayım 96.5 kiloyum boyum 160 ev hanımıyım benide yarışlara alın
Geliyorum6.takıma bekliyorum canım
Teşekkür ederim geleyim o zaman3.takıma gelebilirsin canım
9.takima gel tanisalim cnmMerhabalar. Yeme bozukluğum olduğuna inandığım için bu siteye üye olup benim gibi olanları okumak, başarı öykülerinden falan gaza gelmek istedim. Bikaç aydır sadece arada girip okuyodum ama artık (her ne kadar takımlar nasıl oluyor vs tam bilmesem de) ben de bir takıma girmek ve sizlerle kilo vermek istiyorum. 165 boyunda 65 kiloyum. Yaş 28 Hedef 55. Yıllardır kilo alıp veriyorum. Normal bir yeme düzenim yok. Ya diyet yapıp kilo veriyorum ya da vermediğim zamanlarda mutlaka kilo alıyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. 2 aydır her sabah diyete başlayıp öğlene geri bozuyorum bugün son olsun istiyorum
Geliyorum teşekkürler9.takima gel tanisalim cnm
Kararlıysan ve düzenli katılım sağlarım dersen 3.takıma beklerim canımmerhaba 160 boy 60 kiloyum : ( sabah güne güzel başlayıp akşam işin rengi bozuluyor. ev, iş, çocuk derken spora zamanımda kalmadığı için veremediğim 3 yıllık doğum kilolarım için desteğinize ihtiyacım var
merhaba 160 boy 60 kiloyum : ( sabah güne güzel başlayıp akşam işin rengi bozuluyor. ev, iş, çocuk derken spora zamanımda kalmadığı için veremediğim 3 yıllık doğum kilolarım için desteğinize ihtiyacım var
devrik cümlelerime bakmayın aslında konuşmayı , okuma yazmayı biliyorum
Kararlıysan ve düzenli katılım sağlarım dersen 3.takıma beklerim canım
kararlıyım ama motivasyonumun istikrarı yok yorgunluk, zamansızlık vs düzen oturtamıyorum. Düzenli katılım derken tartı günleriniz ne zaman ne kadar sıklıkta paylaşım yapıyorsunuz??
Benim ufaklik da 6 aylik, emziren annelerimiz var grupta benim gibi. 5.takima bekleriz:Evlenmeden önce 73 lerden 60 düşüp bir çocuk tan sonra 78 görüp diyetle dikkatle 61.600 görüp ikinci çocukla yine 78 i görmek herşey sil baştan oldu ve biraz desteğe ihtiyacım var emziriyorum ve çok acıkıyorum altı aylık oldu çocuğum bu arada şimdi birlikte ilerleyebilecegim bi arkadaş grubu lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?