Azimli ve kararliysan 9.takima gelebilirsin cnmMerhabalar ben Elif.170 boy ve 78 kg civarıyım.çok çok nadir gördüğüm rakamlar içerisindeyim;(tek ihtiyacım motivaston.daha önce uzun diyet süreclerim oldu hızlı da kilo verdim sorunum baslayamamak ve tek olmak.yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler
Duzenli gelirim dersen 9.takima gelebilirsin cnmMerhaba buraya ilk geldiğimde 120.5kg kilodan düşe düşe suan 96 kiloyum. 6.takımla bir süre kilo verdim sonra ailevi sebeplerden dolayi 6 eylülde 100 kilo olarak ayrıldım. O süreçte cok gelemedigim için suan cokda kilo veremedim. Yeni takım ile yoluma devam etmek istiyorum. Eğlenceli ilgili ve bol motivasyonlu bir gruba dahil olmayı bekliyorum
Burda kendini tanıtırsan ihtiyacı olan takım seni cagıracaktırMerhaba bende katılmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.Mefkurem
Bu linke tiklayip gelirsen orada tanisir konusuruz cnmMerhaba bende katılmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. 165. boyum 65 kilom hedefim 55-57Mefkurem
9.takima gelebilirsin cnmHerkese merhaba
27 yaşında 172 boyunda 87 kiloyum
1 yaşında bebegim var doğumdan önce de 74 kiloydum yine zayıf sayılmam malesef
60 kiloyu görmek istiyorum araniza katılabilir miyim?
5. takıma gel tanışalım :)Merhaba 23 yaşındayım. Kendimi bildim bileli hep bu sorunla mücadele ediyorum ve hayatımın çoğu alanına özellikle de özgüvenime inanılmaz olumsuz etki ediyor. 18 yaşındayken 96 dan 70 e düştüm. Ancak üniversiteye başladığımda bütün düzenim alt ust oldu bir takım sorunlar yaşadım ve 98 kiloya kadar çıktım. Yardıma ihtiyacım var en azından bir şeylerin beni hırslandirmasina cok kötü hissediyorum kendimi. Gruba katilmak istiyorum lütfen bana eder misiniz? Lütfen..
6. Takıma bekliyorum canımBeni de alırmısınız tamam cok diyet yaptım bıraktım ama 94 ü gördüm şokta yım
39 yaşındayım iki çocuğum var 173 boy kilo 94((
9.takima gelebilirsin cnmVerdigim kilolari bir bir geri aliyorum kendimi dizginleyemez oldum. Bu yemenin sonu yok. Bir dilimdi iki oldu uc dort derken iyice abarttim. Zayifladiktan sonra kilo almak insani cok daha fazla rahatsiz ediyormuş. Kot pantolonlarimi giyemez oldum. Yardima ihtiyacim var.
38 yaş. 1 cocuk. Boy 1.60 kilo 69
Diyete baslamak icin biraz erken degilmi cnmHerkese merhaba.40 günlük bebegim var ve emziriyorum.yaşım 32 boyum 1.65 ve 79 kiloyum.hedefim 60 kilo.emzirdigim için çok acıkıyorum ve iştahıma engel olamıyorum.bana da yardımcı olur musunuz?
Diyete baslamak icin biraz erken degilmi cnm
Kendimi biraz duzene sokayim dersen 9.takima gelebilirsin
Zararli seylerin ne sana nede sutune bi faydasi yok zaten cnmYani diyet derken ağır ve katı bir diyet değil tabiiki.zararli şeylerden uzak durma,porsiyon kontrolü ve en önemlisi motivasyon.emzirirken biraz dikkat ederek kilo verebileceğimi umut ediyorum.ilk iki haftada on kilo verdim zaten ama üç haftadır aynı kilodayım.harekete geçmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?