Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba buraya ilk geldiğimde 120.5kg kilodan düşe düşe suan 96 kiloyum. 6.takımla bir süre kilo verdim sonra ailevi sebeplerden dolayi 6 eylülde 100 kilo olarak ayrıldım. O süreçte cok gelemedigim için suan cokda kilo veremedim. Yeni takım ile yoluma devam etmek istiyorum. Eğlenceli ilgili ve bol motivasyonlu bir gruba dahil olmayı bekliyorum

Duzenli gelirim dersen 9.takima gelebilirsin cnm

6 ay önce 58 kiloydum. 68 kilodan düşmüştüm. 2-3 ay içerisinde. sıkı bir diyet ve sporla. Şimdi kullandığım bazı ilaçlardan dolayı tekrar 65 kilo oldum ve hedefim 55-57 arası. Evde tüm aletlerim var genelde evde çalışıyorum. Ama şuan motivasyona çok ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese merhaba
27 yaşında 172 boyunda 87 kiloyum
1 yaşında bebegim var doğumdan önce de 74 kiloydum yine zayıf sayılmam malesef
60 kiloyu görmek istiyorum araniza katılabilir miyim?

Merhaba 23 yaşındayım. Kendimi bildim bileli hep bu sorunla mücadele ediyorum ve hayatımın çoğu alanına özellikle de özgüvenime inanılmaz olumsuz etki ediyor. 18 yaşındayken 96 dan 70 e düştüm. Ancak üniversiteye başladığımda bütün düzenim alt ust oldu bir takım sorunlar yaşadım ve 98 kiloya kadar çıktım. Yardıma ihtiyacım var en azından bir şeylerin beni hırslandirmasina cok kötü hissediyorum kendimi. Gruba katilmak istiyorum lütfen bana eder misiniz? Lütfen..

5. takıma gel tanışalım :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Verdigim kilolari bir bir geri aliyorum kendimi dizginleyemez oldum. Bu yemenin sonu yok. Bir dilimdi iki oldu uc dort derken iyice abarttim. Zayifladiktan sonra kilo almak insani cok daha fazla rahatsiz ediyormuş. Kot pantolonlarimi giyemez oldum. Yardima ihtiyacim var.
38 yaş. 1 cocuk. Boy 1.60 kilo 69

Herkese merhaba.40 günlük bebegim var ve emziriyorum.yaşım 32 boyum 1.65 ve 79 kiloyum.hedefim 60 kilo.emzirdigim için çok acıkıyorum ve iştahıma engel olamıyorum.bana da yardımcı olur musunuz?

Herkese merhaba.40 günlük bebegim var ve emziriyorum.yaşım 32 boyum 1.65 ve 79 kiloyum.hedefim 60 kilo.emzirdigim için çok acıkıyorum ve iştahıma engel olamıyorum.bana da yardımcı olur musunuz?
Diyete baslamak icin biraz erken degilmi cnm

Kendimi biraz duzene sokayim dersen 9.takima gelebilirsin

Diyete baslamak icin biraz erken degilmi cnm

Kendimi biraz duzene sokayim dersen 9.takima gelebilirsin

Yani diyet derken ağır ve katı bir diyet değil tabiiki.zararli şeylerden uzak durma,porsiyon kontrolü ve en önemlisi motivasyon.emzirirken biraz dikkat ederek kilo verebileceğimi umut ediyorum.ilk iki haftada on kilo verdim zaten ama üç haftadır aynı kilodayım.harekete geçmem lazım.

Zararli seylerin ne sana nede sutune bi faydasi yok zaten cnm
Dogru seyleri yeterince yiyebilirsin
Bizim takimda da emzirenler var
Duzenli gelirim dersen buyur gel :))

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-27421#post-58993735

Merhaba beni de gruba alirmisiniz 28 yasindayim 69 kiloyum daha önce 70 le diyete basladim ve hergün 1 saat zumbayla 59 a indim sonra 7 ay dikkat etmedim sporuda biraktim ve yine aldim neredeyse 1 aydir hergün bugün diyetteyim diyorum ama motive olamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…