Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben de katılmak istiyorum. 9.5 aylık tatlı mı tatlı bi kızım var.. Skolyoz hastasıyım bayaa ileri derece.. Bu yüzden boyum kısa 140 boyum kilom da şu an 57. Bu değerlerle obez olduğumu öğrendim. Ne yapayım bilmiyorum olmam gereken kilo 30 35 miş ama o mümkün değil. Omurgadaki sorun yüzünden boyum kısa yoksa kollarım bacaklarım normal. Dr lar 155 boyunda olurdun en az demişlerdi yani omurgam "c" şeklinde olmasaydı... Şimdi ben ne yapayım zayıflamam lazım iyi bi gazla. O yüzden bana da yardımcı olun

Kararliysan 9.takima gelebilirsin cnm

Kararlıyım en azından 50 kilonun altına düşmem gerekiyo
Buraya gel o zaman cnm

Ne yapmam lazım şimdi siteyi çözemiyorum ki

İyi akşamlar öncelikle.. Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini. Eşim ekmek almayınca eve yemeyeyim diye (( beni biraz üzüyor ama daha çok mahçup oluyorum. Yanlış anlaşılmasın kendim de alabilirim ama bu utanç beni üzüyor. Beni de takımlara alısanız sevinirim azimli ve karalıyım. İnşallah

10, takıma gel tanışalım canım.

Merhaba, 74 kilo 165 boyundayım. 9 kilo vereceğim kilom var yani Evli ve iki cocugum var aktif oldugum halde ıyı yedıgım ıcın aldıgım kilocuklarım var.Beni alan olur muu

Hayatım boyunca 60 geçmemiş bir insandım fakat doğum sebebiyle tam 12 kilo aldım 6 sı hemen gitti ama 6 kilo hala üzerimde bir an önce vermek istiyorum ve diyet bende hemen işe yarıyor cabuk zayıflayan ama aynı şekilde çabuk kilo alan bir yapım var güzel bi takviyeye ve morale ihtiyacım var... Bir takıma girmek ve Zayıflamak istiyorum... Bu arada boyum 1.60

5. takıma gel tanışalım :)

Merhabalar
1.58 boyunda ve 67 kg yum. Daha önceki yıllarda cuma yarışmalarında 2 kere mezun olmuşluğum var. Kilo alma ve verememe sebebim polikistik over ve insülin direnci. Ayrıca bebek tedavisi için kullandığım bir sürü hormon ilacı.
Beni de bir takima alabilirseniz mutlu olurum. Takım ruhunu seviyorum ve bu şekilde daha motive olduğumu düşünüyorum.

3.takıma beklerim canim

Merhaba beybiler,
Ben 1.58 boyunda ve 66,5 kiloyum. Azimliyim kilo vereceğim, bana da takımınızda yer verirseniz cook sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…