Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendigimden beri yani yaklasik 2.5 seneden bu yana tam 15 kilo aldim. 59 kiloydum su an 73.6'yim. lise ve universite yillarinda 52-55kilo civarindayken seneler boyu yas ilerledikce aldim da aldim boyum 1.72 ve artik kilo verme zamani.

Evlendigimden beri yani yaklasik 2.5 seneden bu yana tam 15 kilo aldim. 59 kiloydum su an 73.6'yim. lise ve universite yillarinda 52-55kilo civarindayken seneler boyu yas ilerledikce aldim da aldim boyum 1.72 ve artik kilo verme zamani.
Kararliysan 9.takima gelebilirsin cnm

Merhabalar bende takıma girmek istiyorum. Boyum 1.67 kilom 75. 1 senelik evliyim 6 kilo aldım bu süreçte üniv yıllarında 62 falandım . Yeniden 60 a kadar inmek istiyorum.

Arkadaşlar daha önce bi takımda deneyimim olmuştu ama benim anksiyetem var ve iki günde kendimi o kadar kötğ hissettim ve sonunda diyet derken strele daha çok yerken buldum.. Şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum ve ilk kiloma göre 2 kilo verdim daha düzenli bi diyet yapıyorum.. Şimdi tekrar bi takıma girmek istiyorum. Anksiyetem olduğu için yine bunu yazarken de bi strese girdim ama kararlıyım da.. Bu sefer beni ve anksiyetemi takımına kabul edecek biri var mı ?

Merhaba kızlar burada çok güzel kilo vermiştim ama hedefime ulaşamadan okul yoğunluğu sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım.. Kendimi hazır hissediyorum ve acilen kilo vermem lazım.. Beni de aranıza alır mısınız???

10 takıma buyrun hanımlar bi tanışalım

Merhaba :) 1,62 boy - 69 kilo.. Kışın verdiği katlı giyime dayanarak yaklaşık 2 beden farkettim... Diyet moduma yardımcı olabiliceğini düşünüyorum cuma gruplarının ve bunu çok istiyorum
Dip Not: kararlıyım

10. takıma gel bi tanışalım o zaman

Ben 3 buçuk ay önce doğum yaptım be sadece anne sütü ile beslenen bebeğim var. 173 cm 92 kiloyum. Aslında hamilelikten önce 86dan 70 e 4 ayda diyetisyen eşliğinde düşmüştüm. Şimdi tekrar zayıflamak istiyorum. Emziren anneler katılabiliyorsa bende katılmak istiyorum.

Katilabiliyor cnm bizim takimda da emziren anneler var
9.takima gelebilirsin

daha önce burda baya kilo vermiştim doğum yaptım tekrar kilo vermek istiyorum. ben tekrar katılabilir miyim 163 boy 80 kilo. emzirme olayını bitirdim emzirmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…