- Konu Sahibi dert_bende
-
nerden biliysun canim belki hoslanmiyodur belki emir vaki yapmistir 5 aylik evlilik neki su gibi giciyor zaman.damadinda zaten okuma sansi olcaginini sanmiyorum zaten bizlerde zaten yanlizligimizi veya herkese söleyemiyecegimiz seyleri buraya yazmiyomuyuz??????? cok önyargi yapmissinnnn yaniii
Kızlar konun tamamını okumayanlar için yazıyorum arkadaşımızın kızgınlığı eşineymiş aslında.
Gerçi ortada yinede kızılacak bir durum yok ama öyle yazmış kendisi.
En son da haksız olduğunu, şımarıklık ettiğini farkettiğini, dikkat edeceğini söylemiş.
Bence üstüne çok gidiyoruz.Yani haksızım tamam dedikten sonra daha ne söylenebilir ki...
Kızmış bizimle paylaşmış,Doğruyu anlatmışız o da anlamış bu kadar:26:
Henüz yeni evli sayılır sonuçta sizler kadar tecrübeli değil hata yapması normal ama bu kadar yüklenip kötü gelin ilan etmeye de gerek yok ki:26:
Çok üzülüyorum haksız dahi olsa hiç anlayış göstermeden birine yüklenildiğini görünce ben.
Sonuçta tanımıyoruz biz bu insanı,normalde nasıl bilmiyoruz,yaşını bilmiyoruz,çevresine, sosyal statüsüne, hayatına dair hiç bir şeyi bilmiyoruz.Yorum yaparken ne biçim gelin, benim ki şu kadarlıkkken geldi e senin başın çok boş bırakılmış şu kadarlıkken gelse anlardın vs gibi laflar gördüm şok oldum... yani bizim başımıza sevmediğimiz bir olay geldi de öğrendik böyle şeyleri diye onun da mı gelsin de anlasın.:26::26:
O bencilce davrandı diye eleştirirken bazılarımız da çok gaddarca davranıyor gibi geliyor:26:
konu sahibi eğer eleştriden memnun değilse söyleyebilir ama sonuçta değil mi..siz de şimdi herkese gaddar diyerek eleştri yapmışsınız neden karışıyorsunuz ki anlayamadım doğrusu herkes fikir beyan etmişKızlar konun tamamını okumayanlar için yazıyorum arkadaşımızın kızgınlığı eşineymiş aslında.
Gerçi ortada yinede kızılacak bir durum yok ama öyle yazmış kendisi.
En son da haksız olduğunu, şımarıklık ettiğini farkettiğini, dikkat edeceğini söylemiş.
Bence üstüne çok gidiyoruz.Yani haksızım tamam dedikten sonra daha ne söylenebilir ki...
Kızmış bizimle paylaşmış,Doğruyu anlatmışız o da anlamış bu kadar:26:
Henüz yeni evli sayılır sonuçta sizler kadar tecrübeli değil hata yapması normal ama bu kadar yüklenip kötü gelin ilan etmeye de gerek yok ki:26:
Çok üzülüyorum haksız dahi olsa hiç anlayış göstermeden birine yüklenildiğini görünce ben.
Sonuçta tanımıyoruz biz bu insanı,normalde nasıl bilmiyoruz,yaşını bilmiyoruz,çevresine, sosyal statüsüne, hayatına dair hiç bir şeyi bilmiyoruz.Yorum yaparken ne biçim gelin, benim ki şu kadarlıkkken geldi e senin başın çok boş bırakılmış şu kadarlıkken gelse anlardın vs gibi laflar gördüm şok oldum... yani bizim başımıza sevmediğimiz bir olay geldi de öğrendik böyle şeyleri diye onun da mı gelsin de anlasın.:26::26:
O bencilce davrandı diye eleştirirken bazılarımız da çok gaddarca davranıyor gibi geliyor:26:
pişman olması, hatasını anlaması güzel birşey ama bende size soruyorum eşinin ailesine yaptığı gaddarlık değilde biz gerçekleri söylüyoruz diye mi gaddar olduk ?? =)) yeni gelin diyorsunuz ama evlenmeyi biliyor da misafir ağırlamayı mı bilmiyor =))
konu sahibi eğer eleştriden memnun değilse söyleyebilir ama sonuçta değil mi..siz de şimdi herkese gaddar diyerek eleştri yapmışsınız neden karışıyorsunuz ki anlayamadım doğrusu herkes fikir beyan etmiş
ben olsam heralde kaynanaın yerinde başımı dağlara taşlara vururdum biz kimlere çattık diye..ben oğlumu büyütücem de evine gidemeyeceğim herkes keşke az haddini bilse..bazı gelinleri boş bırakınca böyle şımarıyolar evin küçük kızı gibi..
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?