- Konu Sahibi dert_bende
-
Anneyi, kayınvalideyi, eşi dostu, iyi niyeti, art niyeti bir kenara bırakın...
Kapınıza misafir olarak gelen düşmanım bile olsa evimde başımın tacıdır.
Misafir bereket değil midir?
Biz böyle gördük. Çok mu geleneksel düşünüyorum ki?
Samimiyetle söylüyorum ki üzülüyorum böyle konuları okudukça.
Aile, hele kalabalık, güzel bir aile ortamı karşılıklı hoş görü, tevazu, idare olduktan sonra güvendir, bulunmaz nimettir.
Nedir yani üç günlük dünya.
Değer mi sinirlenmeye, kırmaya?
Anneyi, kayınvalideyi, eşi dostu, iyi niyeti, art niyeti bir kenara bırakın...
Kapınıza misafir olarak gelen düşmanım bile olsa evimde başımın tacıdır.
Misafir bereket değil midir?
Biz böyle gördük. Çok mu geleneksel düşünüyorum ki?
Samimiyetle söylüyorum ki üzülüyorum böyle konuları okudukça.
Aile, hele kalabalık, güzel bir aile ortamı karşılıklı hoş görü, tevazu, idare olduktan sonra güvendir, bulunmaz nimettir.
Nedir yani üç günlük dünya.
Değer mi sinirlenmeye, kırmaya?
Fena...
valla eşimin ailesi tabiki gelcek ama şuda bi gerçek dinmizde misafirlik 3 gündür heee tabi daha fazlada kalabilir ama herkez konumunu bilcek benim işime özelime karışmıycak,eşimi yönlendirmiycek yönetmeye kalkmıycak yani misafirde misafirliğini bilcek öle olduktan sonra başımın üstünde yeri var yan,i şimdi düşünsenenize kadın geliyor karı koca birbirine giriyor yani gençlerinde evliliklerinin oturmasına birbirlerini tanımalarına fırsat verilmeli
Oğlunun evi tabi ki gelicek. Hemde 1 gün geliyormuş bu ne sinir bu ne öfke. 5 aylık evilisiniz 5 günlük değil. Biraz sakin olun 1 günden bişey olmaz...
Valla he kendiannesi kalsa çocuklu çocuklu sesini çıkarmaz..1 5 eklerde kal der..valla ben kayinvalidemle oturup sabahlar 1 saat kahvaltı tüm kadın programları birde üstüne aaa bak bak diye dedikodu yapıyordum..kadın kırk yıllık kimseye anlatmadığı seyleri anlattı..anlat kız açılırsın ne icinde saklıyorsun diye konuştuğumda esim annemle niye dalga geciyorsun dedi neden ne dedim..benim annem asırı sert bir kadindir bu konuşmana kızar dedi..yok ya sen öyle zannet bak neler yapıyorum simdi diyip pardir kuldur kadına konuşuyoruz saatlerce gülüyorduk valla..
Valla he kendiannesi kalsa çocuklu çocuklu sesini çıkarmaz..1 5 eklerde kal der..valla ben kayinvalidemle oturup sabahlar 1 saat kahvaltı tüm kadın programları birde üstüne aaa bak bak diye dedikodu yapıyordum..kadın kırk yıllık kimseye anlatmadığı seyleri anlattı..anlat kız açılırsın ne icinde saklıyorsun diye konuştuğumda esim annemle niye dalga geciyorsun dedi neden ne dedim..benim annem asırı sert bir kadindir bu konuşmana kızar dedi..yok ya sen öyle zannet bak neler yapıyorum simdi diyip pardir kuldur kadına konuşuyoruz saatlerce gülüyorduk valla..
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?