daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

bence de ne olursa olsun abartıyorsunuz. zehir olsa bi gün için katlanılır. bi gün ya. benim kayınvallide 3. gün geldi. gerçi birlikte yaşıoruz zaten.ama en azından 1 hafta gelmesin isterdim. akrabalarımız da dedi bir hafta gelme die ama geldi hemen. 1 gün nedir ki. hertürlü kaynana bi gün çekilir :) hem 5 ay da yeni evli sayılmaz artık ya...

bence de ne olursa olsun abartıyorsunuz. zehir olsa bi gün için katlanılır. bi gün ya. benim kayınvallide 3. gün geldi. gerçi birlikte yaşıoruz zaten.ama en azından 1 hafta gelmesin isterdim. akrabalarımız da dedi bir hafta gelme die ama geldi hemen. 1 gün nedir ki. hertürlü kaynana bi gün çekilir :) hem 5 ay da yeni evli sayılmaz artık ya...

Ben bunda bi sorun göremedim :44:
Ve de 5 ay az bi süre değil ki gelmesi de kalması da gayet normal kayınvalidenizin

Herşeyi açıklamış bu yorum..

Oğlunun evi tabi ki gelicek. Hemde 1 gün geliyormuş bu ne sinir bu ne öfke. 5 aylık evilisiniz 5 günlük değil. Biraz sakin olun 1 günden bişey olmaz...

Değilmi ama yaaaaa....Kendine yapılmasını istemediğin şeyi sende başkasına yapma diye boşuna dememişler.Çok şükür 14 yıllık evliyim,nurlar içinde yatsın kayınvalideme 1 gün kırılmadım kırmadım:) Unutma arkadaşım ne ekersen onu biçersin.......

canım bak sana bişi diiim mi beterin beteri var benim kaynanam evlendikten 2 ay sonra geldi 1 ay kaldı yetmedi her gelip gidişinde istediğim zaman gelirim istediğim zaman giderim deyip durdu bir he buda yetmedi 2 aylık evliyken bi sabah eşimle aramıza yattı oglunu sevdi durrr daha bu ne ki bugün 2 bucuk yıl sonra diyo ki yooo ben öle bişi yapmadım aranıza girip yatmadım hatırlamıyorum girip yattıysamda oğlum çağırmıştır dahası da var eşim de hatırlamadığını sölüyor çok daha fazlası ikisi bir olup benim olmayan olayları olmuş gibi anlattığımı iddia edip beni doktora yönlendirdiler........

kadın sakız gibi 2 bucuk yıldır çektiğimi ben biliyorum her fırsatta gelip 1 ay kalmalar bide ben çalışıyorum en son kadının yüzüne gelip bir ay kalma dedim gel 3-4 gün kal git bir ay sonra gene gel ama bu kadar uzun kalma ben yapamıyorum dedim ne oldu aradan bir ay geçti yüzsüz geldi bir gece kaldı gitti ben adım atmazdım sonra 6 ay sonra bidaha geldi bir hafta kaldı şimdi gene geldi bir hafta kalcak

bide bizim hanım anasının gözü öyle siyasetçi ki alttan altta işini hallediyor yüzüne gülüp arkadan yönetiyor burnunu sokmadığı hiç bir özelim yok....

o yüzden sana diiiiicem yat kalk şükret ki 1 gün kalcak yeterki bir gün kalsın ben eşimin bütün sülalesini ağarlarım....

valla eşimin ailesi tabiki gelcek ama şuda bi gerçek dinmizde misafirlik 3 gündür heee tabi daha fazlada kalabilir ama herkez konumunu bilcek benim işime özelime karışmıycak,eşimi yönlendirmiycek yönetmeye kalkmıycak yani misafirde misafirliğini bilcek öle olduktan sonra başımın üstünde yeri var yan,i şimdi düşünsenenize kadın geliyor karı koca birbirine giriyor yani gençlerinde evliliklerinin oturmasına birbirlerini tanımalarına fırsat verilmeli

sizi alkışlıyorum,tam düşüncelerime tercuman oldunuz...

Son düzenleme:
Oğlunun evi tabi ki gelicek. Hemde 1 gün geliyormuş bu ne sinir bu ne öfke. 5 aylık evilisiniz 5 günlük değil. Biraz sakin olun 1 günden bişey olmaz...

Ben size katılmıyorum,nedemek oğlunun evi??? orası gelini ve oğlunun evi...herşey saygı sevgi çerçevesinde olmalı,bazı kayınvalideler ve çevredeki çok bilmiş insanlar nevar oğlunun evi deyiverir,gelini bostan korkuluğu yerine koyarlar,buna karşıyımKocamın annesinin ve ailesinin başımın üzerinde yeri vardır,lakin huzurumuzu bozup,yuvama aileme eşime bana zarar veriyorsa,o gelmeden endişe duymam normaldir...

Nevarki bunda bukadar abartilacak??

Ben 3 haftalik evliydim kayinvalidem geldi ve ben citimi çıkarmadım hata ben ısrar ettim gelmesi icin
Allah askina abartmayın ya!!!

Oğlunun evi sonuçta birgun kalicakmis sene 12 aymı sizde sanki

Kendi anneniz gelseydi tavrınız aynımi olurdu? Bence hayir güle oynaya karsilardiniz annenizi!
Buda bir anne ve oğlunun evine geliyo

Evlenırken esınızın tapusuna mı ımza attınız sız ?
Bu nedır ya neoluyor bızım ınsanlarımıza boyle .. Bu ne cekemezlık , hatır gonul bılmemezlıktır.
Yanı nasıl boyle bısey dusunursunuz evinize gelecek mısafırler ıcın .. ustelık esınızın aılesı için..
Ne gunlere kaldık yahu..

Benim bebegim oldu kayınvalidem 3 ay benimle kaldı keske fırsatımız olsada benle kalsa.ben hep istedim anneanne babaanne dede kavramı ile büyüsün ama olmuyor...bazısı ister bazılarında eve sokmak istemez garp bir durum

evet canım takma bu kadar...

genelde kadınlarda kaynana fobisi var. bu yüzden batıyordur sana.

çok garip bir durum değil 5 aylık evliyken kalmaya gelmesi.

yorum yazan arkadaşlardan birine de katılıyorum. kendi annen gelse böyle tepki vermezdin emin ol.

bir de anne olunca çok daha anlayışlı olacağını düşünüyorum. orası onun oğlunun evi, 1 gece kalması çok normal, evladı sonuçta.

siz bu konu yuzunden bıle delircem lafları edıyorsanız burda cok tepkı toplarsınız
şaka gibi gercekten millet kaynanasına busbutun bakıyor yıne yaranamıyor sız bır gun tahammul edemıyorsunuz Allah bilir kıymetli gelinim diye sevıyorlardır bunun karsılıgında sizi

Valla he kendiannesi kalsa çocuklu çocuklu sesini çıkarmaz..1 5 eklerde kal der..valla ben kayinvalidemle oturup sabahlar 1 saat kahvaltı tüm kadın programları birde üstüne aaa bak bak diye dedikodu yapıyordum..kadın kırk yıllık kimseye anlatmadığı seyleri anlattı..anlat kız açılırsın ne icinde saklıyorsun diye konuştuğumda esim annemle niye dalga geciyorsun dedi neden ne dedim..benim annem asırı sert bir kadindir bu konuşmana kızar dedi..yok ya sen öyle zannet bak neler yapıyorum simdi diyip pardir kuldur kadına konuşuyoruz saatlerce gülüyorduk valla..

süpersiniz valla:))

çok güsel gerçekten...

benim de bir oğlum var 1 kalıcam die gelinde beni istemesse ay çok üzülürdüm gerçekten..
oğlumun evi yani tarlada büyümedi bu çocuk...

ki ben 18 senedir eşimle görüşmeyen kaynanamı kendim aradım buldum...
pek bi sıcaklık olmadı ama olsun ben çok isterdim gelip bende kalsın torunuyla vakit geçirsin keşkeee ahh (((

bu kadar da yapmayın lütfen yarın bigün sizinde oğlunuz olur başınıza gelir...hem ayrıca çokda ayıp yani..

yuh artık sanki 5 günlük evlisin .. abartmayalım artık bu kadarda lütfen ... o senn eşinin annesi ve gelmek istediğin zaman agırlamak mecburiyetindesin kaldı ki konunda kaynanayla ilgili bi sıkıntıda yok bi gelecek die bu KADARDA ninir nie hiç anlamadım ... eşin adına çok üzüldüm açıkcası

Bence bukadar abartmana gerek yok kadın gelmişken kararında hepinizi görmek istiyor anlaşılan 1gunden ne olacak ki kadın sizinlemi yaticam aramızdaki yaticam bukadar problem ediyorsunEşinin annesi sonuçta senin annen neyse esın içinde o sevmiyor olabilirsin ama saygı göstermek zorundasınız milletin kayınvalidesi gelip 2-3ay kalıyor sesi çıkmıyor kimsenin bir güne tahammül edemiyorsunuz eşinize bunu söylerseniz Buda hır kavga nedeni olur ki çok ta haklı esınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…