- Konu Sahibi dert_bende
-
ben de vermem bindallımı ne demek o kiralasınlar bi yerden
valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı
Verseniz ne olacakki hayir islemis olacaksiniz...
valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı
hayır işlemekse konu tatlım ben zaten dediğim gibi ben ona alırım da orası hiç sorun değil ki.neyse
herkesin kafasını karıştırdım sanırım.şöyle anlatmaya çalışayım ben.eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda benden ailesiyle tanışmamı istedi ama bende daha önceki ilişkimden kalan şeyler yüzünden daha sonra tanışırız acelesi yok dedim daha 2 aylık tanıştığımızda sölemişti çünkü.o zaman istemediğimi sandı sanırım ve o günden sonra ilişkimizde de nişanlılığımızda da ve şuan evliliğimizde de çok hassas davranıyo beni yanlış anlıyo.istiyo ki ben onun ailesi ne derse onu yapayım yani mesela şu gün gelin dediler hemen gidelim falan.mesela bi örnek daha vereyim.görümcem aradı bi gün beni kendi görümcesinin kına gecesi için benim bindallımı istedi,o an şaşkınlıktan tamam ddim ama isteksiz falan.sonra eşimle paylaşayım dedim.ya hayatım ablan böyle dedi ama ben vermek istemiorum çünkü bana özel bişey bu diye.hani durumları kötü falan olsa hadi neyse dicem ben alayım falan ama bu bana özel bişey.der demez bu hemen alevlendi tabi nolcak sanki ben olsam damatlığımı da verirdim falan ama zamanında gelin çiçeğimi vermedim diye aferin iyi yapmışsın o özel bişey diyen adam bu yani.sırf ablası söyledi diye yani.sonra da arayıp annesini cansu istemio bende olsam bende istemem dio bi garip bi insan olmaya başladı yani beni çok kırıyo.bende gereksiz yere annelerine karşı önyrgılı oluyorum ister istemez.kaç kere dedim karışma diye yok panik çocuk.ya aranızda bişey olursa ben ne yaparım diyo.yani demiyo ben orta yolu bbulurum iki tarafı da kırmam diye.bende hep korkuyorum hep kavga ediyoruz hiç benim yanımda olmuyo.ne yapayım şimdi ben
madem bindallını vermek istemedin niye tamam dedin telefonda. eşine söylediğini görümcene de söyleyebilirdin. altı üstü bindallı. bi daha ne zaman giyip elalemin içine çıkacaksın. bindallı almanın durumun iyilik ya da kötülükle alakası yok ki. bizim de durumumuz iyi ama ben bindallımı eşimin kuzeninin eşinden aldım. almaktan da hiç gocunmadım. çünkü dediğim gibi altı üstü bindallı.
sende bencillik var bence. paylaşmayı sevmiyorsun. kayınvaliden de evlilikten 5 ay sonra gelecekmiş 1 günlük için yaptığın yaygaraya bak. aram soğuk diyosun. sıcak olması için de bi girişimde bulunmuyosun. ben kayınvalideme gel diyorum da gelmiyo. gerçi bizim aramızda çok mesafe var neyse de.
paylaşımcı ol biraz.
gelin çiçeğiyle bindallı bir değil. ben bile gelin çiçeğimi kuzenime verdim. napıcam gelin çiçeğimi, bakıp bakıp düğünümü, bana özel olduğunu mu hatırlıcam. ay çok romantiksin. bana özel olan şeyle evlenmişim zaten, her an yanımda. gelin çiçeği neymiş ki.
insanlar çok bencil olmuş çok. senin gibileri gördükçe insanlarla konuşasım gelmiyo valla.
hayır işlemekse konu tatlım ben zaten dediğim gibi ben ona alırım da orası hiç sorun değil ki.neyse
Verseniz ne olacakki hayir islemis olacaksiniz...
madem bindallını vermek istemedin niye tamam dedin telefonda. eşine söylediğini görümcene de söyleyebilirdin. altı üstü bindallı. bi daha ne zaman giyip elalemin içine çıkacaksın. bindallı almanın durumun iyilik ya da kötülükle alakası yok ki. bizim de durumumuz iyi ama ben bindallımı eşimin kuzeninin eşinden aldım. almaktan da hiç gocunmadım. çünkü dediğim gibi altı üstü bindallı.
sende bencillik var bence. paylaşmayı sevmiyorsun. kayınvaliden de evlilikten 5 ay sonra gelecekmiş 1 günlük için yaptığın yaygaraya bak. aram soğuk diyosun. sıcak olması için de bi girişimde bulunmuyosun. ben kayınvalideme gel diyorum da gelmiyo. gerçi bizim aramızda çok mesafe var neyse de.
paylaşımcı ol biraz.
gelin çiçeğiyle bindallı bir değil. ben bile gelin çiçeğimi kuzenime verdim. napıcam gelin çiçeğimi, bakıp bakıp düğünümü, bana özel olduğunu mu hatırlıcam. ay çok romantiksin. bana özel olan şeyle evlenmişim zaten, her an yanımda. gelin çiçeği neymiş ki.
insanlar çok bencil olmuş çok. senin gibileri gördükçe insanlarla konuşasım gelmiyo valla.
ziyan olur artık o ödünçlüğü kalmaz geri geldikten sonra atarsın
paylaşımcı ol biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?