Ah neler diyorum, bi pazar gitme, ne kazanıyorsan vereyim, yeterki bir gün geçirelim beraber.. düşünün, ne acı...
İlaç sektöründe çalışıyor
evet çok doğru.. ama kısmet olunca anlasak da o iş oluyor, engel olamıyoruz...
ilk eşi ihanet etmiş ve şimdi o adamla evli.. ama boşanmadan önce ev alacaklarmış ve kadın "evi üstüme yap" dediği için tokat atmış bir kere.. yani kopma noktası bu olmuş... yine maddi sebepten yani...
ben paraya tamah etmeyen bir insan olduğum için benimle evlendi sanırım.. bu bişey istemiyor, masrafsız dedi herhalde...
off çok kırgın ve sinirliyim.. hep kötü yanlarını görüyorum şu anda...
pardon ama merak ettım esınız oglak burcu mu ,cıdden cımrı erkek cok ıtıcı kotu huyları yokmus ama tabı cımrılık de kotu bı huya gırıyo ,haret ettım ama ıs yerındekı akdına nasıl alacak heralde arkadaslarına ayak uydurmak ıcın
canım benim sevgilim oğlak
saolsun eli boş gelmez hep hedie getirir 1 2 ay ayrı kaldıysak
bana ödettirmez bişey yiyip içtiysek ama ben öderim ben 1 kereyse o 5 10 kere öder hem
oğlak diye genelleme yapmayalım nitfen:82:
canım çok üzülerek okudum..kadınlar hiç haketmediklere hakaretlere maruz kalıyor
erkekler neden böyle davranır hiç anlamam zaten
bence eşin o takı setini sana almıştır
elbisenin parasını sizden karısından alan,arkadaşından araba parasını alan adam iş arkadaşına
takı seti almak için para vermez bence...hem takı seti lüks bir hediye olur arkadaş için
eşin onu sana aldı nede olsa altın yatırım ya zarar etmez yoksa o kadar parada o hediyeye vermez
anlattığınız eşin...
İşiniz çok zor; buradada bir çok kere yazmışımdır; eğer ikinci evlilikse ve ilk eşten aldatma veya para mevzusundan dolayı ayrılmışsa sonradan gelen eş için çok zor zamanlar bekliyor onu..Bayan içinde erkek içinde değişmez kaide.
Sizde bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz.. Cicim ayları taş çatlasa 3 aydır..Sonraki ilk bir yıl içinde evliliğini kurtarabilen 3-5 sene daha idare edebiliyormuş..Yani en çetin en riskli dönemlermiş.İlk 3 ay ile 1 yıl arası.
Çocuk konusunda dikkatli olarak biraz daha evliliğiniz için savaşabilirsiniz.. Ne düşünüyorsunuz şimdi diye soracağım ama çok sinirli ve kırgın oldğunuz için olumsuz görüyor insan, sizinde belirttiğiniz gibi..
Sakinleşin ve tekrar dışarıdan gözetlemeye çalışın.
Ev sorumluluğu var mı eşinizin ? Yani ev masrafları v.s nasıl karşılanıyor ? Siz herşeyi üstünüze almamaışsınızdır umarım.
pardon ama merak ettım esınız oglak burcu mu ,cıdden cımrı erkek cok ıtıcı kotu huyları yokmus ama tabı cımrılık de kotu bı huya gırıyo ,haret ettım ama ıs yerındekı akdına nasıl alacak heralde arkadaslarına ayak uydurmak ıcın
""arkadaşlar konuyu en başından beri okuyup yorum yapın bence, konu sahibi çıldırdı, hediye sahibine verildi diye hala daha seti sana almıştır diyenler var... baştan okursanız eğer, hediyenin iş arkadaşlarına verildiğini defalarca söylediğini göreceksiniz...""
Cimri insanlar beni çıldırtıyor, böyle adamın ne yemeği yenir ne suyu içilir lokmalarınızıda sayıyor mu acaba?? ne demek eşine elbise alacak sonra parasını isteyecek, tepkinizi gösterin öyle şey olurmu hiç.. çok şaşırdım çok ayıp ediyor, ilgisiz alakasız evlilik yürür mü? daha en cici aylardadasınız, flört döneminde bile olsanız güzel sürprizleri, hediyeleri ilgiyi, şımartılmayı hak ediyorsunuz.. konuşun eşinizle yüzüne söyleyince belki utanır..
Özelse ve sınırımı aştıysam cevaplamayın lütfen.. Sizinle evlenince çocuğunun olmayacağını biliyor muydu ? Psikolojik mi biyolojik mi sorunu ?
Yok, rica ederim. Zaten ben bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/430345-hikayem.html
Çocuk meselesini beraber öğrendik ve çok şaşırdık. Çünkü bir kızı var 15 yaşında ve hatta ilk aylarda bebek istememişti bile biraz borcumuz var diye... Sorun sanırım biyolojik. Sperm sayısı ve canlılığı yok denecek kadar az.. İlacı yok. Birkaç doktora gitti, tüp bebek yapmalısınız dediler.
Bitkisel ilaçlar ve kürler yapıyoruz.
Öyle kaldı konu.. malum tüp bebek parayla olan birşey.. ooff gene sinirlendim bak...
Yok, rica ederim. Zaten ben bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/430345-hikayem.html
Çocuk meselesini beraber öğrendik ve çok şaşırdık. Çünkü bir kızı var 15 yaşında ve hatta ilk aylarda bebek istememişti bile biraz borcumuz var diye... Sorun sanırım biyolojik. Sperm sayısı ve canlılığı yok denecek kadar az.. İlacı yok. Birkaç doktora gitti, tüp bebek yapmalısınız dediler.
Bitkisel ilaçlar ve kürler yapıyoruz.
Öyle kaldı konu.. malum tüp bebek parayla olan birşey.. ooff gene sinirlendim bak...
Okudum diğer konunuzu.. Çok etkilendim..Zor zamanlar yaşamışsınız..Şimdi ilgiye ihtiyacım var demenizi daha iyi anlıyorum..
Güzel günleriniz ve huzurunuz olsun bundan sonraki yıllarınızda inşaalllah..
Diyecek söz bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?