N
narinnarin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi narinnarin
-
benim annemdede var ama hastalık değil politaka yapmasıdır kendide der zaten bana ama onun yanında evet doğru söylüyor haklısın oğlum der ama o yokken sen bildiğini oku der bence senin ailende öyle yapıyor olabilir mi?
Var bi tane de bende. Biz ayrıldık, kaç sene oldu, halen damat haklıdır her konuda
ay yok artık ayrıldın halamı onu haklı buluyolar.bu kadarına da pes.demekki bu hastalık geçmiyor kardeş kaydirigubbakcemile3
tamamen ayrıldınız mı?e barışın bari herkes bu kadar mutlu olacaksa :teytey:Yok kardeş, sezonluk değil bu, evladiyelik.
Halen pek bi severler, görüşmezler ama, şimdi barıştık desem düğün dernek kurarlar yeniden yani..
tamamen ayrıldınız mı?e barışın bari herkes bu kadar mutlu olacaksa :teytey:
,aynı benim annem tapar damadına allhım lafsöyletmez
dedikodumu bile yaparlar benim ikisi
şikayet ederim haklı bensem bile damat haklı der
senin ne cadı olduğunu biliyorum der
benimkide elimden kaçırcam diye korkar.kaçırmak ne demekse kaydirigubbakcemile3 sanki herkes onun peşinde ve bende işe yaramaz biriyim de bulmuşken iyi tutmalıyım elimde .öfff ah annem ah :roflol:Tabii canım, resmen boşandık.
Barışacak bi durum da yok, adam hayatını yaşıyo, bazen böyle anlatırım da annem de eee bekar yakışıklı adam yapacak tabi der :roflol: bana gelince de otur edebinle :roflol:
Adamlar ondan kendini sonradan nimetten sanıyorlar.Bu tutumu yanlış buluyorum ve tasvip etmiyorum.:hulya:mesela tatile gittik bende biraz gergindim o gün.annem diyoki etrafına bak kız kaynıyo.değerini bil sorun çıkarma diyo .gülermisin ağlarmısın :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?