Adamlar ondan kendini sonradan nimetten sanıyorlar.Bu tutumu yanlış buluyorum ve tasvip etmiyorum.:hulya:
benim bir annem var yerine göre dünya tatlısı yerine göre cadılar cadısı :)anneminde bir huyu var yanlışta olsa damadının dediği herşey onun için doğrudur.hep beni azarlar damadım doğru söylüyor der.biz buna damatçık hastalığı ismini koyduk.sizinde böyle anneleriniz var mı?
aceba zengin ve patron olduğundan kaynaklaniyor olabilirmi kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana
yok benim annem öyle değil
kendi evladı dururken "elin" oğlunu korumaz
haksız bile olsam gene arkamda durur sağolsun
öbür türlü olsa bozulurum zaten ne diye beni değilde onu koruyorsun diye herkes kendi çocuğunu korusun yeter kafamçokkarıştı
o zengin olabilir ancak bende fakir ama guruluyum kaydirigubbakcemile3
bizimkinin modeli böyle şekerim eski modeler damatçık hastalığına yakalnıyor.e zamanında aşısı yokmuş tabi :roflol:
yok canım benimki o yokkende bildiğini yap demez.damadım haklı der.ya bizimki nedense beni hep küçük olarak görür yani ben anlamam ben bilmem eşim olgun herşeyi bilir.ve kadın geçinebilmek için herşeye susmalıdır.eski toprak işte kendileri öyle yetiştirildikleri için bizim de aynı olmamız gerektiğine inanıyorlar.oysaki eşim de öyle sorun çıkaran ben bişeye hayır dediğim için kavga çıkaran kapının önüne koyabilecek bir tip değil.aksine çok uyumludur arada inadı tutar ama her dediğine korkup tamam diyeceğim biri değil yani.annemin hastalığı tamamiyle yetiştirilme tarzından bence.
vardı artık yok.ayrıldılar ama annem gelininide tutardı hep.başka sorunları vardı gitmedi.kısmet...:roflol::roflol:
annenin gelini varmı peki?
aynı şeyleri gelini için söylüyormu çok merak ettim
yani oğlumu haklı gelinimi?
ailem esimi sever,arada ben oldugum icin
ki zaten baskasinin evladini benden ustun tutacaklarsa ,buyursunlar alsinlar nufuslarina :umursamaz:
ama ne olursa olsun annemde babamda hep beni tutarlar :asigim:
babam der ki hep : sen bir yanlis yap bizim cocugumuzsun arkanda olucaz tabi ,ama onlar sana yanlis yapsin 100 tanede cocugun olsun seni onlara birakmam !
bu da iyi değil bence.karşıdakine haksızlık oluyor bu durumda da.yani haklıda olsam haksız bulunsam eşimin ailesi arafından bu da insanı çok kırar.haksızmıyım?karşıdakinin yerine koymak lazım kendimizi birazda.benim istediğim haklıysam haklıyım,haksızsamda herkes beni uyarmalı.yada kimse hiçbirşeye karışmamalı.
Var bi tane de bende. Biz ayrıldık, kaç sene oldu, halen damat haklıdır her konuda
senin durumunda olmaktan bir nevi daha iyi canim
bir hata yaparsin annen baban elbetteki sana sahip cikicak,hata yaptigimda bana sirt ceviriceklerse ben hataninda hatasina düsmezmiyim
her konuda bana saip cikiyor olmalari demek,beni pohpohluyorlar demek degildir
elbetteki beni uyarirlar ama senin annenin yaptigi gibi damatlarinin yaninda degil
anne baba böyle olmalidir,kendi cocugunu yermemelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?