Sığınma evine gitsem bana çocugumu verirler mi? Evladımı bu manyağa verirlerse ben ölürümTek çare sığınma evi gibi duruyor. Kardeş kuzen vs de mi yok?
Hiç sanmıyorum hiçbirşey yapmayacak oda birçok hemcinsimiz gibi sinip oturacakTek çare sığınma evi gibi duruyor. Kardeş kuzen vs de mi yok?
Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı bukadar b*ktan bi mesele için hemde hamile kadina haaa... Elleri kırılsın
Ben de bunu diyorum ama anlatamadim kimseye .Tamam bosan diyoruz mantıklı olan bu da arkadaşlar kadın babam alkolik diyor yani aile desteği yok.
2.si bir bebeği 6 aylık diğeri karnında yani bu kadına çalış desek çalışamaz en az 2 yıl kendine bağımlı yavru var 2 tane çünkü.
Yani bosan derken mantıklı bakmak lazım olaya.
Sığınma evine gitse ne kadar kalabilecek orada doğumunu nasıl yapacak orda vs.
Çok karışık bi durum kısaca.
Ama konu sahibi en azından git darp raporunu al elinde bulunsun ne olur ne olmaz.
Şimdi bazılarınız bana kızacak ne çok derdin var eşinle ailenle vs. Sizler bana iyi geliyorsunuz.. ne olur kalbimi kırmadan yorum yapın şuan çok kırgınım zaten.. eşim her daim kot giyer bende yıkar katlar koyarım. Yaklasık bir ay önce düğün vardı takım elbisenin pantolonu duruyordu temiz ama ütülenecekti. Unutmuşum yakında düğün dernek olmadıgı içinde inanın aklıma gelmedi. Sabah o pantolunu giyeceği tutmuş normalde 3.5 yıldır evliyim daha bir kere görmedim düğün dışında giydiğini. Fuar varmış. Bağırdı çağırdı bir aydır neden ütülenmiyor diye. Bende ona unuttuğumu keske fuar var giyicem deseydin yada şimdi beş dk da ütüliyim dedim. Allahım kavgalar kıyametler olay büyüdü bir temiz dayak yemişim ki kollarım mosmor..yüzüme öyle bir tokat attı ki başım döndü. Bebeğim bir yandan ağlıyor bir yandan daha ikinciye yeni hamileyim.. Arada tartışmada kolumu falan sıkardı ama dayağa dönmezdi bugün çok sağlam yedim dayağımı. Aradı özür diliyor pişmanım diyor kolumun tokatın acısı geçtide kalbimin acısı geçmiyor..
Neden vermesinler? Sığınma evine giden kadınların çocukları ellerinden alınmıyor.Sığınma evine gitsem bana çocugumu verirler mi? Evladımı bu manyağa verirlerse ben ölürüm
Bu adamın dışardan bakınca çok düzgün bir hayatı var işi evi vs komsuya bile sorsalar çok efendi der herkes bende öyle sandımda evlendım ya. Mahkeme bana verir mi sığınma evineNeden vermesinler? Sığınma evine giden kadınların çocukları ellerinden alınmıyor.
Tamam sevmiyorsun ne guzel hadi topla esyalarini o zaman karakol yardim ederNe sevmesi ? Hangi kadın dayak yedikten sonra sevebilir
İlk kez dayak yedim alışmış nasıl oluyor? İlk kez basıma böyle birşey geldiği için akıl fikir almak istedimKadin dovmeyi gectim suan hamile kadin dovmek ne demek?iyi misiniz siz.?diledigi kadar ozurdilesin bunu kabul etmeyin.fakat belli ki alismissiniz bu duruma.
Insan hamile kediye bile merhamet eder.
Esiniz size saygi duymuyor ne aci.allah yardimciniz olsun
Karısını döven adama verir mi mahkeme küçücük bebeği? Hapishane değil orası, sığınma evi. Kocalarindan kaçıp gidiyor kadınlar oraya.Bu adamın dışardan bakınca çok düzgün bir hayatı var işi evi vs komsuya bile sorsalar çok efendi der herkes bende öyle sandımda evlendım ya. Mahkeme bana verir mi sığınma evine
Devlet dogumu karsiliyor kina paketleme nikah sekeri vs yapip para kazaniliyorTamam bosan diyoruz mantıklı olan bu da arkadaşlar kadın babam alkolik diyor yani aile desteği yok.
2.si bir bebeği 6 aylık diğeri karnında yani bu kadına çalış desek çalışamaz en az 2 yıl kendine bağımlı yavru var 2 tane çünkü.
Yani bosan derken mantıklı bakmak lazım olaya.
Sığınma evine gitse ne kadar kalabilecek orada doğumunu nasıl yapacak orda vs.
Çok karışık bi durum kısaca.
Ama konu sahibi en azından git darp raporunu al elinde bulunsun ne olur ne olmaz.
Bukadar b*ktan hemde hamile kadina... Elleri kırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?