Sorsan 6 aylık bebeğini döver misin diye, nasıl kükrer. Bebek dövülür mü, evladımı nasıl döverim diye. Ama karnınızdakini bir güzel dövdü bile şimdiden. Hatta ölümüne bile sebep olabilirdi.Aynen öyle aklımı oynatıcam nasıl bu kadar cani olabildi
Hayır çıkamadım yarın alsam verirler mi? Nereye gitmem gerekiyor ve işlem başlatıyorlar mı? Daha önce hiç başıma gelmediği için nasıl olur bilmiyormDarp raporu aldınız mı??
Darp raporu almakla işe başlayın bence.Aynen öyle aklımı oynatıcam nasıl bu kadar cani olabildi
Cilve mi oluyor o ??? hastayım dicek gidip darp raporu alicak .hele bi kadın doğum hastanesine gitsin ben dayak yedim hastalandim desin bakin ne yapıyorlar onu .Tabi canım bir de cilve yapsın. Şaka mı yapıyorsunuz? Kadın dayak yemiş.
Hayır çıkamadım yarın alsam verirler mi? Nereye gitmem gerekiyor ve işlem başlatıyorlar mı? Daha önce hiç başıma gelmediği için nasıl olur bilmiyorm
Bir sonraki gün için verirler miBildiğim kadarıyla darp raporu acil servisten alınıyor, adli vaka kaydı tutup hastane polisine bildiriyorlar.
Pişman et, korkut falan diye gülerek anlatmissiniz bir de. Adam hastaneye götürüp darp raporu aldırır mı?Cilve mi oluyor o hastayım dicek gidip darp raporu alicak .
Neden mutlu bir ailenin cocugu olamasinlar? Aile her zaman anne, baba ve cocuktan olusmaz. Tamam oyle olsa daha iyi olur ama herhangi biri sorun cikarirsa da ben o kisinin defolup gitmesinde bir sakinca gormuyorum. Ama dogru, o koca diye yaninizda tuttugunuz hayvani bosamazsaniz mutlu bir aile cocugu olamazlar.Okadar canım yanıyor ki inanın attığı dayak solda sıfır kalıyor evladım doğmamış bebeğim için canım acıyor onlar mutlu bir ailenin cocukları olamayacak aynı benim gibi
Bir sonraki gün için verirler mi
Gitsem babamın yanına gideceğim oda alkolik al birini vur ötekineNeden mutlu bir ailenin cocugu olamasinlar? Aile her zaman anne, baba ve cocuktan olusmaz. Tamam oyle olsa daha iyi olur ama herhangi biri sorun cikarirsa da ben o kisinin defolup gitmesinde bir sakinca gormuyorum. Ama dogru, o koca diye yaninizda tuttugunuz hayvani bosamazsaniz mutlu bir aile cocugu olamazlar.
Git çocuğu yetiştirme yurduna ver demiyor kimse sana boşan demekle. Sen onun annesinin o şahıs da babası. Çocuk kimsesiz kalmayacak. Siz söylüyorsunuz nasıl ağladığını. O aglamasın diye siz mutlu olun mutlu çocuk yetiştirin diye söylüyorlar. Ayrıca beni niye dogurdun demez mutlu çocukİnan bugün gidip darp raprı almak istiyorm kollarm mosmor. Bir bebegım var ikinciyede hamileyim onun şokunu atlatamadan birde bu şok. Çocuguma kıyamıyorum tüp bebek ilerde demez mi madem boşanacaktınız beni zorla neden yaptınız günahıma girdiniz
Ben anlamıyorum kadın boşanmak isteseydi buraya konu açar mıydı sizce ???Pişman et, korkut falan diye gülerek anlatmissiniz bir de. Adam hastaneye götürüp darp raporu aldırır mı?
Tatlım senin yorumlarının tepki alma sebebi, kökten çözüm olmaması. Geçici şeyler öneriyorsun, pisliği halının altına süpürür bu ancak. Hastayım de adam üzülsün, annenin evine git pişman olsun. Üzgünüm ama böyle bir dünya yok, hayat dramalardaki gibi değil. Hamile karısını döven birine bu taktikler işlemez ki. Hastayım diye surat yapsa, 2. gün bıkıp niye çamaşırı yıkamadın diye tekrar girişebilir.Cilve mi oluyor o hastayım dicek gidip darp raporu alicak .
Siz kendi ayaklariniz ustunde duramaz misiniz, o gucu kendinizde bulamiyor musunuz gercekten? Sizin iki cocugunuz var, artik sizin kimseye ihtiyaciniz yok ama o cocuklarin size ihtiyaci var. Siz onlar icin en guzel hayat kosullarini saglamakla MUKELLEFSINIZ. Lami cimi yok bunun. Sizin o cocuklari dayakci biriyle buyutme hakkiniz yok.Gitsem babamın yanına gideceğim oda alkolik al birini vur ötekine
Anlamak için iki kez okumaya ihtiyacım yok teşekkürler. Burda üyelere istediği cevapları değil düşündüğümüz cevapları veriyoruz. Her neyse iyi akşamlar.Ben anlamıyorum kadın boşanmak isteseydi buraya konu açar mıydı sizce ???
Demek ki istediği yorum bu değil .
O halde başka ne diye bilirim ??
Güldüğüm konu kendi hayatim farkindaysanız .
Lütfen iki kez okuyun o şekil de konuya yorum yapın .
Haklısınız evladınız bu dayaklardan mahrum kalmasın çocukcağız. İkincisi de varmış iki çocuğu da baba dayağı anne ağlamasından mahrum bırakırsınız boşanırsanız.İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
İste bunu söyleyecek .Gitsem babamın yanına gideceğim oda alkolik al birini vur ötekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?