Atın atın bir tokatta siz atınnormalde darp raporu alıp şikayetçi olup boşanma davanızı açmanız gerekirdi,
ama belli bi yapmayacaksınız,
bundan sonra eşinizin hizmetini eksik yapmayın, bir dediğini iki etmeyin, yemeğin tuzunu, ütünün ısısını iyi ayarlayın ki dayak yemeyin.
gerçi çocuklar biraz büyüsün, üçünüze paylaştırır dayağını, sizin payınıza düşen azalır.
bu mudur?
Ne sevmesi ? Hangi kadın dayak yedikten sonra sevebilirBahaneleri birak mahkemeye git devletin siginma evleri var alkolik babana katlanmak zorunda degilsin yada acikca seviyorum bosamam de mertce ona gore yorum yapalim
Atın atın bir tokatta siz atın
Ama yardimci olmak isteyenlere de yanit vermiyorsunuz ki siz. Ne diyelim baska?Atın atın bir tokatta siz atın
Asıl bu şekilde evladına kıyıyorsun. Hamileyken karısını döven adam çocuğunuda döver.İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Eşin işten döndü mü? Kaçta dönecek? Gidebileceğin arkadaşın var mı?Bakın.. ben burda boşanmayacagım diye bir şey demiyorum boşanmayacak olsam konu açmam kafamı karıştırmam eve gelince boynuna atlardım. Hamileyim ve birde küçük bebeğim var demem o ki büyüklerimden küçüklerimden akıl almk istedim. Öfkeyle kalkıp zarrla oturmayım dedim. Önce bi sakinleşip kafamı toparlayıp ondan sonra ne yapacaksam yapiyim istedim. Bayılıyorsunuz hemen saldırmaya
İnsanlar öfkeleniyorsa seni düşündüğünden. Yoksa bize birşey olmuyor canım. Çocuğuyla boşanacak ilk kadın sen değilsin. Ben kimseye kolay kolay boşan demiyorum , ama hamilesin ve şiddet görüyorsun bunun ötesi var mı? Emin ol çocukların böyle bir ortamda büyüse onlar için daha kötü.Bakın.. ben burda boşanmayacagım diye bir şey demiyorum boşanmayacak olsam konu açmam kafamı karıştırmam eve gelince boynuna atlardım. Hamileyim ve birde küçük bebeğim var demem o ki büyüklerimden küçüklerimden akıl almk istedim. Öfkeyle kalkıp zarrla oturmayım dedim. Önce bi sakinleşip kafamı toparlayıp ondan sonra ne yapacaksam yapiyim istedim. Bayılıyorsunuz hemen saldırmaya
Hayr dönmedi. Kaçta döner bilmiyorum. Köpekler saldırsın yolda ona. Hayır gidebileceğim kimse yok şuanEşin işten döndü mü? Kaçta dönecek? Gidebileceğin arkadaşın var mı?
Yalnız o severde doverde değilAlışırsınız yakında, affedin koca bu bulan var bulamayan var.
İkinci çocuğunuzda oluyormuş ne güzel hamile hamile yemişsiniz dayak.
Gül gibi geçinip gidin koca bu severde döverde.
Kol kırılır yen içinde kalır.
O eve gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın unutma!!!
Hadi canım eşin geldimi akşam güler yüz tatlı dille karşıla gönlünü hoş et.
Alışırsınız yakında, affedin koca bu bulan var bulamayan var.
İkinci çocuğunuzda oluyormuş ne güzel hamile hamile yemişsiniz dayak.
Gül gibi geçinip gidin koca bu severde döverde.
Kol kırılır yen içinde kalır.
O eve gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın unutma!!!
Hadi canım eşin geldimi akşam güler yüz tatlı dille karşıla gönlünü hoş et.
Tek çare sığınma evi gibi duruyor. Kardeş kuzen vs de mi yok?Hayr dönmedi. Kaçta döner bilmiyorum. Köpekler saldırsın yolda ona. Hayır gidebileceğim kimse yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?