Dayanamıyorum çaresizim

valla eşine o gazı verip yakınman yersiz.Hiçbir erkek ama hiçbir adam bu söylediğin lafın karşısında susmaz.Sen saygılı olsan bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.Gidip eşinden özür dile bence suçun büyüğü sen de

Adamın damarına basmışsınız adam da karakterini ortaya koymuş
İki seçeneğiniz var ya bu seviyesiz ve sevgisiz birlikteliğe katlanırsınız ya da kendi yolunuzu çizersiniz

İnsanın hatasını anlamasının ne kadar önemli olduğunu buradan görüyoruz :) bu konu benle alakalıydı. Gelelim sana.. Bacım bi adama sen adam mısın dersen in aşağı öyle konuşalım der. Deme yapma yani. Burda neredeyse şiyle tartışan heekes bunu yapıyor yapmayın nolur. Adamları kudurtur bu söz. Milyon tane söz var onun yerine söylenebilecek.. Aradaki saygı bir kere gidince de geri gelmiyor o bir perde bence. O perde yırtıldıktan sonra her şey ortaya dökülüyor.. Adam zaten baştan hatalı ama haklıyken haksız duruma ddüşmüşsn..

Haklıyken haksız olmuşsunuz. İkinizin de üslubu çok kötü. Siz başlatmışsınız ki söylediğiniz kime söylense sinirlenir. Eşiniz daha da çirkinleşerek devam ettirmiş. Bu üslubu değiştirmeniz gerekiyor. Diğer konular bir şekilde hallolur da kırıcı konuşmalar kolay unutulmaz. Saygıyı kaybetmemek gerekiyor..

Bazı insanlar cimridir, hayatta en sevdikleri şey paradır. Sonra kendileri ve sonra belki bir iki kişi daha gelir. Senin beklentilerin normal; çünkü bir aydın evdesin ve muhtemelen evin her işini yapıyorsun, istediğin şey ise karşı tarafın düşünceli davranıp " paran var mı diye sorması" beklenir , her normal insan sorar sma bazıları sormaz. Evde çalışmanıza karşılık bile ücret ödemesi laxım:)

Üstüne üstlük ırkçı öküzin teki; elalemin oğlu üzerinden vatan millet Sakarya edebiyatı yapan, ama g,, fiili askerlik yapmaya yemeyen biri. Vicdani red de, bedelli de benim için normal şeyler ama sadece senin koca gibi öküzlere normal değil, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Vatan haini Kürt lafını da lütfen gitsİn işid in yaktığı Kürt ve fakir gariban asker Sefter Taş'ın ailesinin yüzüne söylesin klavye delikanlısı!

bu nasıl evlilik

havada uçuşan o sözlerden sonra nasıl bri araya gelinir

lakin eşin haklı ne yaptın son maaşını

yani adam sana aylık para vereyim demiş tarih de vermiş (o nasıl iş anlamadım ya neyse)

sen de olur demişsin o zaman neden demedin param şimdi de yok diye

kaç yıllık evli kadınım eşim bana hiç aylık vermedi, eve para bırakmadı, bunu düşünmedi diye de adam mısın sen demedim

evet uzun yıllar çalıştım ama bir dönem çalışmıyordum da, para lazımsa istiyordum

hatta cebinde yoksa gidip bankamatiğe çekip geliyordu vs

hiç de trip atmadım sabah evden çıkarken masaya bir elli tl bırakmadın bu güne kadar diye

adam benim paramı mı kontrol etsin, lazım olan ister

yani ben o aylık harçlık, bu senin paran olsun mantığını da anlayamam

lazımsa ve varsa harcarım yoksa da ama bu benim aylık paramdı ister harcarım ister biriktiririm bir sonraki ay da vereceksin demek aklıma gelmez geçen aykı paramı sakladım bu ay bir daha ver demek bana çokkk garip geliyor

Erkekler bence bu konuda haklılar eğer biz kadınlar bu devirde hala erkeği para getirmekle yükümlü darphaneler gibi görürsek onlarda bizi sadece para yiyici makine olarak görürler bir empati kursaniz aslında öyle iyi anlayacaksınız ki.. tüm gün evde can sıkıntısından kafanızda kurmuş akşam gereksiz yere onu suçlu konumuna dusurmussunuz ki zaten yaptığınız bir anlaşma var neden sozunuze sadık bir eş olup ayın 5ine dek beklemediniz? Burada tek hatalı verdiği sözü tutmadığı gibi hakaret eden sizsiniz lütfen yuvalar kolay kurulmuyor cahilce kuruntular ve size verilen ara gazı ile evliliginizi yipratmayin bu akşam güzel bir yemek mum ışığı ve kıyafetle hayatım galiba zor bir dönemden geçiyorum lütfen bu süreçte yaptıklarımı bağışla seni seviyorum ve seninle yaşlanmak istiyorum beni sevip önemsediğini de biliyorum deyin .. siz dışarıdaki erkeklerin sadece süslü dış paketini görürsünüz ama o çok şahane erkekler hayatınızda olsa ah eşim nerdesin dersiiniz

Algılayamadım mi acaba diyorum ama ben sizi biraz hatalı buldum. Paranız olduğu halde niye sorsun ki. Biterse söyler diye düşünmüştür. Sonuçta o ayın maaşını almışsınız. O da size ayın beşinde vereceğim demiş anlaşmışsınız. Diğer hakaretlerine hak veremem elbette. Ama sizin de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir durumu erkekliğine kadar getirmeniz büyük yanlış

ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar.
eşinizin babası evine para bırakan birisi midir annesi ev hanımımıdır.sizin evde de baba eve para bırakan ihtiyaç karşılayanmıdır?birde şunu farkettim eşinizin aklında olmasa dahi bazen aile arkadaş yakın çevre eşinin neden maaşına el koymadığını sorgulatabiliyor.adamda kendini karısının işçi çavuşu filan sanıyor oturup para konusunda net anlaşmanız lazım.gerççi adam baştan demiş tarih vermiş ama sizin içinizdeki evham gerilimle ağzınızdan "adammısın " kelimesi çıkmıştır.adamlığı olmayan ama kendini adam zannedenler de bu lafa illet oluyor.
burçlarınız nedir bu arada. eşinizin işi nedir.

Ben kova o ikizler burcu. Annesine babasının çok verdiğini zannetmiyorum. Benim eşim aşırı kuralcı oldu da verdiği aylığı bitirdim ya bir daha asla isteyemem cünkü demediği laf kalmaz

Bir aydır evde oturan Esine hangi erkek söz icabı dahi olsa paran var mı demez ben bu inceliği istedim

Çünkü benim eşim hayatını kurallarla bozmuş markette harcadığı beş lirayı bile kenara yazar bana verdiği aylığı bitirip asla bir daha isteyemem ben onunla idare etmek zorundayım altınlarımla araba almak isterim karşı çıkar çalıştım ufak tefek destek oldum hiç görmez neden kenarda beş kurusun yok der hela baba evinde görmediğinizi koca evinde yaşıyorsanız çok zor babam asla pes bırakmadan gitmez ben böyle alıştım demek ki sorun ben de herkes onu haklı bulmuş

Ben sizi haksız bulmadım genel olarak. Sizde ki tek sorun bu olayda ayarsız sözleriniz. Erkek misin adam mısın diyeceğiniz yerde ben babamdan böyle gördüm, başıma birşey gelse evde kenarda param dursun,dışarıya parasız çıkmayayım diyebilirsiniz.ırk konusuna hiç girmiyorum, beğenmiyorsam evlenmeseydin deyin geçin,. Beni ırkımdan vurmaya çalışan insanı ciddiye almazdım ben. Ama sanırım eşinizde cimrilik var ve malesef bunun çözümü yok. Siz para istemeye devam edin. İşçisi değilsiniz belli bir günü beklemek zorunda değilsiniz. Ve para konusunda asla kapris yapmayın, yani gurur yapıp istememezlik yapmayın. Gerekirse liste yapın önüne koyun, kendi zlel ihtiyaçlarınızı da kafasına vura vura öğretin.

Senin paran benim param ayrımı yapmissiniz ki önceden esiniz size son aylığıni ne yaptin bile dememis... Madem ihtiyacınız var güzellikle para bırakmasıni söyleseydiniz keşke adamlığına laf etmeniz iyi olmamış...

Bir ikizler erkeği daha IcimdekiSonsuzDeniz

İkinizde de hatalar var.
Hatta erkekliğine laf atarak kızıştıran sizsiniz.

Ancak bir gerçek var ki eşimden biliyorum.
İkizler erkeğine bir tane ağır laf et.
Hak etmiş bile olsa altta kalmaz.
Fazla fazla verir, veriştirir.

Bari berabere kalsaydı değil mi?
Hayır bin beter etmeleri şart.

İşte bu yüzden eğer kusursuz bir kadınsanız onlarla anlaşmanız kolay olur.
Kendi kusurlarına bakmadan kusursuz kadın isterler çünkü.

Aay yeter daha kaldıramiycim
Eskiden ikizleri iyi derlerdi yav,sanatkar ruhlu yaratıcı iyi huylu falan filan,zamane ikizleri
Gelini dişsiz balıktan seçeriz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…