Bence de sence.Sen adam mısın erkeklik bu mu lafından sonra ne demesini bekliyordunuz mesela,? Eşinizin sözlerini asla doğru bulmuyorum ama "istediğini söyleyen istemedigini işitir " diye güzel bir söz vardır.
Algılayamadım mi acaba diyorum ama ben sizi biraz hatalı buldum. Paranız olduğu halde niye sorsun ki. Biterse söyler diye düşünmüştür. Sonuçta o ayın maaşını almışsınız. O da size ayın beşinde vereceğim demiş anlaşmışsınız. Diğer hakaretlerine hak veremem elbette. Ama sizin de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir durumu erkekliğine kadar getirmeniz büyük yanlışKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
eşinizin babası evine para bırakan birisi midir annesi ev hanımımıdır.sizin evde de baba eve para bırakan ihtiyaç karşılayanmıdır?birde şunu farkettim eşinizin aklında olmasa dahi bazen aile arkadaş yakın çevre eşinin neden maaşına el koymadığını sorgulatabiliyor.adamda kendini karısının işçi çavuşu filan sanıyor oturup para konusunda net anlaşmanız lazım.gerççi adam baştan demiş tarih vermiş ama sizin içinizdeki evham gerilimle ağzınızdan "adammısın " kelimesi çıkmıştır.adamlığı olmayan ama kendini adam zannedenler de bu lafa illet oluyor.ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar.
Ben kova o ikizler burcu. Annesine babasının çok verdiğini zannetmiyorum. Benim eşim aşırı kuralcı oldu da verdiği aylığı bitirdim ya bir daha asla isteyemem cünkü demediği laf kalmazeşinizin babası evine para bırakan birisi midir annesi ev hanımımıdır.sizin evde de baba eve para bırakan ihtiyaç karşılayanmıdır?birde şunu farkettim eşinizin aklında olmasa dahi bazen aile arkadaş yakın çevre eşinin neden maaşına el koymadığını sorgulatabiliyor.adamda kendini karısının işçi çavuşu filan sanıyor oturup para konusunda net anlaşmanız lazım.gerççi adam baştan demiş tarih vermiş ama sizin içinizdeki evham gerilimle ağzınızdan "adammısın " kelimesi çıkmıştır.adamlığı olmayan ama kendini adam zannedenler de bu lafa illet oluyor.
burçlarınız nedir bu arada. eşinizin işi nedir.
Bir aydır evde oturan Esine hangi erkek söz icabı dahi olsa paran var mı demez ben bu inceliği istedimAlgılayamadım mi acaba diyorum ama ben sizi biraz hatalı buldum. Paranız olduğu halde niye sorsun ki. Biterse söyler diye düşünmüştür. Sonuçta o ayın maaşını almışsınız. O da size ayın beşinde vereceğim demiş anlaşmışsınız. Diğer hakaretlerine hak veremem elbette. Ama sizin de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir durumu erkekliğine kadar getirmeniz büyük yanlış
Çünkü benim eşim hayatını kurallarla bozmuş markette harcadığı beş lirayı bile kenara yazar bana verdiği aylığı bitirip asla bir daha isteyemem ben onunla idare etmek zorundayım altınlarımla araba almak isterim karşı çıkar çalıştım ufak tefek destek oldum hiç görmez neden kenarda beş kurusun yok der hela baba evinde görmediğinizi koca evinde yaşıyorsanız çok zor babam asla pes bırakmadan gitmez ben böyle alıştım demek ki sorun ben de herkes onu haklı bulmuşbu nasıl evlilik
havada uçuşan o sözlerden sonra nasıl bri araya gelinir
lakin eşin haklı ne yaptın son maaşını
yani adam sana aylık para vereyim demiş tarih de vermiş (o nasıl iş anlamadım ya neyse)
sen de olur demişsin o zaman neden demedin param şimdi de yok diye
kaç yıllık evli kadınım eşim bana hiç aylık vermedi, eve para bırakmadı, bunu düşünmedi diye de adam mısın sen demedim
evet uzun yıllar çalıştım ama bir dönem çalışmıyordum da, para lazımsa istiyordum
hatta cebinde yoksa gidip bankamatiğe çekip geliyordu vs
hiç de trip atmadım sabah evden çıkarken masaya bir elli tl bırakmadın bu güne kadar diye
adam benim paramı mı kontrol etsin, lazım olan ister
yani ben o aylık harçlık, bu senin paran olsun mantığını da anlayamam
lazımsa ve varsa harcarım yoksa da ama bu benim aylık paramdı ister harcarım ister biriktiririm bir sonraki ay da vereceksin demek aklıma gelmez geçen aykı paramı sakladım bu ay bir daha ver demek bana çokkk garip geliyor
Ben sizi haksız bulmadım genel olarak. Sizde ki tek sorun bu olayda ayarsız sözleriniz. Erkek misin adam mısın diyeceğiniz yerde ben babamdan böyle gördüm, başıma birşey gelse evde kenarda param dursun,dışarıya parasız çıkmayayım diyebilirsiniz.ırk konusuna hiç girmiyorum, beğenmiyorsam evlenmeseydin deyin geçin,. Beni ırkımdan vurmaya çalışan insanı ciddiye almazdım ben. Ama sanırım eşinizde cimrilik var ve malesef bunun çözümü yok. Siz para istemeye devam edin. İşçisi değilsiniz belli bir günü beklemek zorunda değilsiniz. Ve para konusunda asla kapris yapmayın, yani gurur yapıp istememezlik yapmayın. Gerekirse liste yapın önüne koyun, kendi zlel ihtiyaçlarınızı da kafasına vura vura öğretin.Çünkü benim eşim hayatını kurallarla bozmuş markette harcadığı beş lirayı bile kenara yazar bana verdiği aylığı bitirip asla bir daha isteyemem ben onunla idare etmek zorundayım altınlarımla araba almak isterim karşı çıkar çalıştım ufak tefek destek oldum hiç görmez neden kenarda beş kurusun yok der hela baba evinde görmediğinizi koca evinde yaşıyorsanız çok zor babam asla pes bırakmadan gitmez ben böyle alıştım demek ki sorun ben de herkes onu haklı bulmuş
Aay yeter daha kaldıramiycimBir ikizler erkeği dahaIcimdekiSonsuzDeniz
İkinizde de hatalar var.
Hatta erkekliğine laf atarak kızıştıran sizsiniz.
Ancak bir gerçek var ki eşimden biliyorum.
İkizler erkeğine bir tane ağır laf et.
Hak etmiş bile olsa altta kalmaz.
Fazla fazla verir, veriştirir.
Bari berabere kalsaydı değil mi?
Hayır bin beter etmeleri şart.
İşte bu yüzden eğer kusursuz bir kadınsanız onlarla anlaşmanız kolay olur.
Kendi kusurlarına bakmadan kusursuz kadın isterler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?